Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja z rana
U nas wieje jak nie wiem podobno huragan sie zbilza do naswiec bardzo ciekawie sie zapowiada
Moj maluch od wczoraj mniej sie rusza nawet jak zjem cos slodkiego a ja juz zaczynam panikowac mimo to ze wiem ze to normalne w nocy spac nie moge nad ranem najlepiej mi sie spi ale trzeba wstawac zeby dzieci do szkoly ogarnac
Milego dnia :* -
Tez tak mam jak młoda mało sie rusza ale zazwyczaj następnego dnia daje czadu
chociaż juz teraz jest bardzo aktywna. A najbardziej w nocy!!! Serio budzę sie na siku trzy raz w ciagu nocy i ona okopuje pęcherz brzuch to skacze jak szalony. Moje dziecko chyba nie będzie dawali mi w nocy spać.
Aaa wczoraj dostalam pare kopniaków w zebra!!! Masakra tak to zabolało. Moja babcia nawet widziala jak kopie wysoko. Myslalam ze jeszcze nie jest taka duza s tu niespodzianka -
Moj mąż rozwiązał zagadkę małej czemu w nocy daje czadu najbardziej.
Po pierwsze będzie nocnym Markiem - po tatusiu
Po drugie będzie biegac i teraz intensywnie ćwiczy - po tatusiu
I od razu przypomniało mi się to!! I chyba u nas naprawde tak będziebo juz mąż zapowiedział ze będzie to coreczka tatusia!
maja35, Topola, Gosiak, juska19, AsiaSzw, przedszkolanka:), Penelope, gusiaa, Lara 82, Sue, kasia_1988, Fedra, asia888 lubią tę wiadomość
-
MACIUS, KANAPECZKI: buleczki z ziarnami, z poledwica, salata i serem:) no i troche kepczupu Pudliszki:)
do tego herbataka z cytryna i miodem:)
tez sie rejestruje do Bebi Program- rozumiem ze te wiadomosci na maila itd to wszytsko jest darmowe.
??
Gosiak lubi tę wiadomość
-
kurcze troche ubolewam nad tym lozyskiem z przodu- malo czuje ruchy.
naprawde musze sie niezle wczuc - czasem jakis lekki kopniaczek. teraz to niby ok ale w koncowce ciazy to dobrze czuc ruchy - jak sie cos dzieje mozna jechac na IP a tak moge nawet nie poczuc ze ruchy mniejsze.
-
Witam się z rana
kurier z moim tabletem ma byc koło południa
wczoraj kupiłam na allegro w związku z tym bonem znizkowym do aplikacji mobilnej kocyk minky i przytulanke u Makaszka.Zamiast 72 zł zapłaciłam 52 zł, super
najpierw chciałam kupić rożek, ale stwierdziłam że kocyk będzie bardziej praktyczny, zawsze też można otulic dziecko jak w rozku, a myślę że taki typowy becik może od kogoś dostaniemy
Gosiak, Penelope, megg lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana
Ja właśnie piję poranną kawkę. Czeka mnie dziś wizyta u dentysty, Boże ale ja się dentysty
Masakra jakaś. Kobita 26 lat, prawie już 2 a boi się jak dziecko. U nas zostało jeszcze 106 dni
Młoda u mnie również daje czadu od rana
Pola
Hania -
Czesc dziewczyny.
Nie nadrobie. Troche czytalam co pisalyscie wczoraj ale i tak nie pamietam komu odpisywac. Przepraszam. Melduje sie po warsztatach i stwierdzam ze Bezpieczny maluch byly o wiele fajniejsze. Znowu wygralam kosmetyki wiec kremow na rozstepy mam na kolejna ciaze jeszcze hihi.
Milego dnia wam zycze. Ja jade do Pelplina do kolezanki i pewnie znowu ciezko bedzie was nadrobic jak wroce
Gosiak lubi tę wiadomość
-
A wczoraj zrobiłam przepierke ciuszkow dziecięcych które dostałam od znajomej i kupiłam w lumpie i mam pełną suszarke na pranie
chce je podzielić na rozmiary i spisać ile czego mam, a co najmniej drugie tyle ma moja mama i szwagierka, a jeszcze od jednej pani mam coś dostać
-
Witam się z rana i ja. Choć przyznaje że w taką pogodę przelezalabym cały dzień w łóżku. Ale niestety muszę coś załatwić z samego rana na mieście. Więc już po sniadanku. U mnie to codziennie to samo, jogurt grecki, musli i banan. Wskakuje w kalosze i pedze na podbój kałuż
Czy wszystki wstajecie w nocy na siku? Ja zauważyłam że gdzieś w okolicach 16 tygodnia przestałam wstawać w nocy. Robię siku przed snem i jak już się obudze. I to nie jest tak że pedze rano do łazienki, nie czuje aż takiego parcia na pęcherz. Może za mało piję, albo taka moja uroda. Ale wiem że większość z Was biega w nocy do toalety, i teraż zamiast się cieszyć tym ze przesypiam cała noc, to szukam dziury w całymMąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego