Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasika8303 wrote:Dziewczyny ja dlatego nie czytam internetu. Żyję normalnie, i cierpliwie czekam na 3 lipca. Pewnie tego dnia będzie mały stres, ale powtarzam sobie, że będzie dobrze.
Co do ciąży pozamacicznej, to są od początku plamienia podobnie, to znak że jest pozamaciczna
Ja mam plamienia od zeszlego tygodnia a ciaza nie jest pozamaciczna jest umiejscowiona prawidlowo jest zarodek i bijace serduszko...
Plamienia moga byc od wszystkiego i nie mozna jednoznacznie przypisywac ich do ciazy pozamacicznej...
sebza lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Czesc Dziewczynki. Melduje sie po kolejnym USG. Musze zmienic sobie suwaczek, bo zgodnie z wielkoscia zarodka jestem w 7tyg i 2 dniu. Musialam miec pozna owu.
Kolejne badanie dopiero w 12tygodniu a dzis wszystko pieknie, fasolka ma 11mm, serduszko bije 150 uderzen na minute. Cudowne uczucie tak sobie moc choc przez chwile go ogladac.
Gdyby nie te przeobrzydliwe mdlosci bylabym najszczesliwsza na swiecie, ale licze ze one nie beda mi towarzyszyc do konca ciazy bo zwarjuje. Choc pomalu opanowywuje tego potwora, w ten sposob ze caly czas cos jem.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i za Wasze wizyty!
Wybaczcie ze nie za czesto pisze, ale caly czas z Wami jestem i Was podczytuje, to juz taki moj rytualsebza, dora8201, Fedra lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Cześć dziewczyny. Też jestem po dzisiejszej wizycie i wszystko jest pięknie. 1,47cm. Fika fasolka z radości przy mierzeniu. Według usg 7 tydzień i 5-6 dzień, a termin porodu 4.02.
Słyszeliśmy serduszko też. Byliśmy razem z mężem. Usg było dopochwowe.
Bardzo się cieszę.
Wszystkim również gratuluję wizyt i fasolek.
Dora, trzymam za Ciebie i Grosza kciuki. Wierzę, że będzie dobrze.sebza, dora8201, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Ja mam plamienia od zeszlego tygodnia a ciaza nie jest pozamaciczna jest umiejscowiona prawidlowo jest zarodek i bijace serduszko...
Plamienia moga byc od wszystkiego i nie mozna jednoznacznie przypisywac ich do ciazy pozamacicznej...
Ja nie pisałam, że plamienia każde oznaczają pozamaciczną. Tylko jak ciąża jest pozamaciczna to zawsze są plamienia. Plamienia mogą być z różnych powodów, jednym z nich jest ciąża pozamaciczna. -
Ja już też po wczorajszej wizycie serduszko było;) i wszystko w najlepszym porządku:) mam już założona książeczkę ciąży
Po badaniu USG stwierdzono 6 tydzień i 6 dzień
Termin na 12 lutego Następna wizyta za 3 tygodnie zdjęcie też dostałam ale jeszcze tak malutko na nim widać Teraz chyba będę żyć od wizyty do wizytyMistrzyniWKochamCieMisiu, dora8201, Fedra, Penelope, sebza, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję dziewczyny wizyt udanych ))) pięknie rosną dzieciaczki:)) dzisiejszych wizyt też życzę udanych )
a mnie naszły dziś pewne wątpliwości - zaczęłam znów mierzyć temp. tak chyba, żeby wiedzieć kiedy spada i być gotowa na ewentualne krwawienie... i jestem zdziwiona bo od 2 dni mam wyższą temp. niż przed szpitalem kiedy to ta beta pięknie rosła... a hcg stymuluje ciałko żółte do produkcji progesteronu a ten z kolei odpowiada za podniesioną temp... kurcze może mimo, żadnego przyrostu bety, moje ciałko żółte produkuje wystarczająco dużo progesteronu?? aż żałuję, że się na tym lepiej nie znam.... badać poziomu progesteronu chyba nie ma sensu bo nie badałam go wcześniej i nie miałabym porównania...
o objawach póki co nic nie piszę bo nie wiem na ile są realne a na ile wkręcone
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Truskawka
cieszę się razem z Tobą. Ja też już nie mogę doczekać się kolejnej wizyty
DORA, Grochu da radę, wierzę w to !truskawkax25 wrote:Ja już też po wczorajszej wizycie serduszko było;) i wszystko w najlepszym porządku:) mam już założona książeczkę ciąży
Po badaniu USG stwierdzono 6 tydzień i 6 dzień
Termin na 12 lutego Następna wizyta za 3 tygodnie zdjęcie też dostałam ale jeszcze tak malutko na nim widać Teraz chyba będę żyć od wizyty do wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 09:21
truskawkax25, dora8201 lubią tę wiadomość