Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vel wrote:maja tak samo na imie i na nazwisko ?
Tak czy siak, on nie musi przecież każdemu podpasować. Robi cuda z krótkich włosów i rewelacyjnie dobiera kolor, szczególnie blondy. Mam koleżankę, która ma poobrażanych wszystkich fryzjerów, nawet w Gdyni - jeździ do mega wypasionych salonów, płaci grubą kasę, a prawie zawsze jest niezadowolona z odcienia blondu. I jak poznała Radka, to stwierdziła, że go kocha. Zawsze jej super odcień dobierze, bo ona lubi zmieniać, raz ciemniej chce, raz jaśniej.
Ale druga była - długowłosa brunetka i chciała grzywkę zrobić jak Agata z Prawa Agaty i jej powiedział, że będzie źle wyglądała i jej nie zrobi, to wyszła obrażona
Więc nie każdemu przypasujeFedra lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Nie wiem - ale ten mój nigdy w Alternative nie pracował. Tak mówi. On ma ten salon we wrzeszczu od paru dobrych lat, nie sądzę, żeby jeszcze w Alternativie dorabiał, szczególnie, że ma terminy na 1,5 miesiąca do przodu
Tak czy siak, on nie musi przecież każdemu podpasować. Robi cuda z krótkich włosów i rewelacyjnie dobiera kolor, szczególnie blondy. Mam koleżankę, która ma poobrażanych wszystkich fryzjerów, nawet w Gdyni - jeździ do mega wypasionych salonów, płaci grubą kasę, a prawie zawsze jest niezadowolona z odcienia blondu. I jak poznała Radka, to stwierdziła, że go kocha. Zawsze jej super odcień dobierze, bo ona lubi zmieniać, raz ciemniej chce, raz jaśniej.
Ale druga była - długowłosa brunetka i chciała grzywkę zrobić jak Agata z Prawa Agaty i jej powiedział, że będzie źle wyglądała i jej nie zrobi, to wyszła obrażona
Więc nie każdemu przypasuje
Bo ja na bank bylam u Radka SMARZA, pamietam dokladnie bo to byla moja ostatnia wizyta u fryzjera bo pozniej obiecalam Wiktorowi mojemu ze zaczne zapuszczac wlosy i nie podcinalam nawet koncowek od tamtego czasu
i zostawilam sobie karteczke na pamiatke z ostatniej wizyty u fryzjera, a ze byla to moja pierwsza wizyta u niego to mialam spisane wszystkie dane dokladnie
7/10 11:00 Radek Smarz alternative office island
i wiem tyle ze byl mlody i mial na nogach wtedy takie same adidasy jak ja, i zastanawialam sie czy mam uniseksy czy meskie
bo ogolnie jesli ten Smarz to inny Smarz to ja bym chetnie go wypróbowala bo wlasnie wybieram sie do fryzjera bo mam tak suche i poniszczone konce ze nie idzie ich rozczesac..i szukam fryzjera i nie moge znalezc a w sumie tez jestem wymagajaca i nic mi sie nie podoba
-
Gosiak to ten ??
http://forum.trojmiasto.pl/Gdzie-pracuje-teraz-Radek-Smarz-t417840,1,51.html
https://www.facebook.com/radek.smarz?fref=ts -
Pia Gizela wrote:Dzień dobry wszystkim! Ja właśnie naszykowałam sobie śniadanko:) Oczywiście musiało się w nim znaleźć coś na słodko:/ Nie potrafię sobie odmówić normalnie...
Angelcia - z ust mi wyjęłaś to, jak się czuję aktualnie ze swoim ciałem. A co będzie dalej? Jak ja już nie mogę na siebie patrzeć?! Ale czego się nie robi się dla dziecka
Dziś mam w planie MINIMUM:
1. upiec ciasteczka kruche z marmoladą (na piwie!)
2. makaron z musem jabłkowym zrobić na obiad
3. odkurzyć i umyć podłogi.
Dobrego dnia!
co to za ciasteczka? podaj przepis:) -
Vel wrote:Gosiak to ten ??
http://forum.trojmiasto.pl/Gdzie-pracuje-teraz-Radek-Smarz-t417840,1,51.html
https://www.facebook.com/radek.smarz?fref=ts
Tak czy siak, teraz ma terminy na grudzień, a ja muszę niedługo się ostrzyc, więc pojadę sobie do Orłowa do salonu polecanego przez AsieSzwWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 09:13
-
Gosiak wrote:Ze zdjęcia ten - no to widocznie albo kolega ściemniał, że to inny, ale nam opowiadał tą historię ze szczegółami, że był przekonany, że chodzi do tego samego a to jednak nie jest ten sam albo sam Radek - może się wstydzi swojej działalności w Alternative
Tak czy siak, teraz ma terminy na grudzień, a ja muszę niedługo się ostrzyc, więc pojadę sobie do Orłowa do salonu polecanego przez AsieSzw
Nom czytalam kilka watkow na trojmiescie i tam jest napisane np. że gdzie sie przeniosl Radek z alternative i odpowiedzi że "bylam w jego nowym salonie" no to chyba musi byc ten sam bo wcale nie ma popularnego nazwiska ani zawodui ta sama dzielnica
ja bym obstawiala, ze moze sie wstydzi tego, ze pracowal w alternative ale z drugiej strony napewno mnostwo swoich klientek ze soba zabral.. wiec to sie troche wyklucza.. no ale nie wiem
no AsiaSzw pisala cos ze za vectra ale nie doczytalam dokladnie, masz linka?
-
Vel wrote:Nom czytalam kilka watkow na trojmiescie i tam jest napisane np. że gdzie sie przeniosl Radek z alternative i odpowiedzi że "bylam w jego nowym salonie" no to chyba musi byc ten sam bo wcale nie ma popularnego nazwiska ani zawodu
i ta sama dzielnica
ja bym obstawiala, ze moze sie wstydzi tego, ze pracowal w alternative ale z drugiej strony napewno mnostwo swoich klientek ze soba zabral.. wiec to sie troche wyklucza.. no ale nie wiem
no AsiaSzw pisala cos ze za vectra ale nie doczytalam dokladnie, masz linka? -
megg wrote:co to za ciasteczka? podaj przepis:)
Piwoszki:
3 szkl mąki, 500 g masła, 1 szkl. piwa - zagniatamy ciasto.
Wałkuję, kroje na kwadraty 4x4 cm.. Nakładam marmoladę, sklejam, dwa przeciwlegle boki. Lub zwijam w rurki. Piekę 20 min. w temp. 180 stopni. Posypuje cukrem pudrem i gotowe.
Pierwsza partia w piekarniku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 09:27
megg lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Tak, http://www.branskisalon.pl
dzieki i do kogo sie zapisalas?
-
witam.
Mistrzyni super ze wszystko u was dobrze. duze juz te twoje pannice
Bella dasz rade chociaz nie zazdroszcze.
Vel ja uwazam ze bezpieczny maluch byl o wiele fajniejszy. Byla mowa o tym samym dokladnie. Jedynie co to dodatkowo byla pani z Johnsona i mowila o pielegnacji malucha a tak to polozna o karmieniu ta sama, ta od mleka enfamil ta sama, foteliki Recaro a nie maksi cosi. Nie masz czego żałować. Chyba że kolejnych ulotek.
Gosiak nadal polecam ten salon w Orłowie.
Słyszałam od kolezanki że ten Damian bardzo fajny. Osobiscie nie znam go. Przestrzegam tylko przed Sebastianem, wiem ze popelnia babole i nie polecam. A tak to cala reszte tak jak najbardziej.
doczytalam was. uff. O brzuszkach juz pisac nie bede bo ja kocham mojbardzooo. A jutro mam sesje brzuszkową
i juz doczekac sie nie moge
ja dzis siedze w domu. Musze do szafy powkladac wszystkie ciuszki ktore w tym tygodniu zdobylam bo nie ma gdzie siedziec cala kanapa w ciuchachi zabieram sie za nowe obicie na pufach wyrwanych na olx za 15zł
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:A ja jestem zdziwiona, dzisiaj Adrianna nie dała o sobie w ogóle znać, a zawsze dawała po tyłku po 7-mej.
Mam nadzieje, że nic jej nie jest!
Albo tak się ułożyła, że jak się rusza, to nie czujesz.
angelcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja witam sie z pracy,
mama coffe zaparzonona-
w nocy niestety podjadalam blok- wyszedl taki mieciutki:) pyszny;)
u nas dzis zimno strasznie- duza roznica temperatur jakby tak porownac z dniem wczorajszym.
zapisalam sie do szkoly rodzenia- ale to jeszcze czas:)
grunt ze sie zapisalam:)
Fedra lubi tę wiadomość
-
Ja sie tak wczoraj wystraszyłam, kiedy to po wypiciu glukozy mała w ogóle się nie ruszała- NIC!!! Myślałam, że da mi popalić tak, że hej, a ona dosłownie ani nie musnęła
Dziś od rana buszuje już w moim brzuchu
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Ja sie cala dzis polamana czuje.
z nosa szczodrym strumieniem plynie potok potok świeżych glutów. Przepraszam za stwierdzenie ale to mój mąż tak mówi jak sie go pytam jak sie czuje w czasie choroby. Cos mnie bierze. No i brzusio boli mnie jak na okres doslowie. Ale to pewnie przez osłabienie i mloda rano tylko pare razy kopnela i chyba stwierdzila ze nie będzie dzis matce dokuczać i tez poleży i poleniuchuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 10:48