WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    maja tak samo na imie i na nazwisko ? :O
    Nie wiem - ale ten mój nigdy w Alternative nie pracował. Tak mówi. On ma ten salon we wrzeszczu od paru dobrych lat, nie sądzę, żeby jeszcze w Alternativie dorabiał, szczególnie, że ma terminy na 1,5 miesiąca do przodu :)

Tak czy siak, on nie musi przecież każdemu podpasować. Robi cuda z krótkich włosów i rewelacyjnie dobiera kolor, szczególnie blondy. Mam koleżankę, która ma poobrażanych wszystkich fryzjerów, nawet w Gdyni - jeździ do mega wypasionych salonów, płaci grubą kasę, a prawie zawsze jest niezadowolona z odcienia blondu. I jak poznała Radka, to stwierdziła, że go kocha. Zawsze jej super odcień dobierze, bo ona lubi zmieniać, raz ciemniej chce, raz jaśniej.
    Ale druga była - długowłosa brunetka i chciała grzywkę zrobić jak Agata z Prawa Agaty i jej powiedział, że będzie źle wyglądała i jej nie zrobi, to wyszła obrażona ;)
    Więc nie każdemu przypasuje :)

Fedra lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Nie wiem - ale ten mój nigdy w Alternative nie pracował. Tak mówi. On ma ten salon we wrzeszczu od paru dobrych lat, nie sądzę, żeby jeszcze w Alternativie dorabiał, szczególnie, że ma terminy na 1,5 miesiąca do przodu :)

Tak czy siak, on nie musi przecież każdemu podpasować. Robi cuda z krótkich włosów i rewelacyjnie dobiera kolor, szczególnie blondy. Mam koleżankę, która ma poobrażanych wszystkich fryzjerów, nawet w Gdyni - jeździ do mega wypasionych salonów, płaci grubą kasę, a prawie zawsze jest niezadowolona z odcienia blondu. I jak poznała Radka, to stwierdziła, że go kocha. Zawsze jej super odcień dobierze, bo ona lubi zmieniać, raz ciemniej chce, raz jaśniej.
    Ale druga była - długowłosa brunetka i chciała grzywkę zrobić jak Agata z Prawa Agaty i jej powiedział, że będzie źle wyglądała i jej nie zrobi, to wyszła obrażona ;)
    Więc nie każdemu przypasuje :)

Bo ja na bank bylam u Radka SMARZA, pamietam dokladnie bo to byla moja ostatnia wizyta u fryzjera bo pozniej obiecalam Wiktorowi mojemu ze zaczne zapuszczac wlosy i nie podcinalam nawet koncowek od tamtego czasu

i zostawilam sobie karteczke na pamiatke z ostatniej wizyty u fryzjera, a ze byla to moja pierwsza wizyta u niego to mialam spisane wszystkie dane dokladnie

7/10 11:00 Radek Smarz alternative office island

i wiem tyle ze byl mlody i mial na nogach wtedy takie same adidasy jak ja, i zastanawialam sie czy mam uniseksy czy meskie :P

bo ogolnie jesli ten Smarz to inny Smarz to ja bym chetnie go wypróbowala bo wlasnie wybieram sie do fryzjera bo mam tak suche i poniszczone konce ze nie idzie ich rozczesac.. :( i szukam fryzjera i nie moge znalezc a w sumie tez jestem wymagajaca i nic mi sie nie podoba :P

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • Vel Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak to ten ??

http://forum.trojmiasto.pl/Gdzie-pracuje-teraz-Radek-Smarz-t417840,1,51.html

https://www.facebook.com/radek.smarz?fref=ts

zjk3p18.png

• megg Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    Dzień dobry wszystkim! Ja właśnie naszykowałam sobie śniadanko:) Oczywiście musiało się w nim znaleźć coś na słodko:/ Nie potrafię sobie odmówić normalnie...

Angelcia - z ust mi wyjęłaś to, jak się czuję aktualnie ze swoim ciałem. A co będzie dalej? Jak ja już nie mogę na siebie patrzeć?! Ale czego się nie robi się dla dziecka :D

Dziś mam w planie MINIMUM:
    1. upiec ciasteczka kruche z marmoladą (na piwie!)
    2. makaron z musem jabłkowym zrobić na obiad
    3. odkurzyć i umyć podłogi.

Dobrego dnia!

co to za ciasteczka? podaj przepis:)

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    Gosiak to ten ??

http://forum.trojmiasto.pl/Gdzie-pracuje-teraz-Radek-Smarz-t417840,1,51.html

https://www.facebook.com/radek.smarz?fref=ts
    Ze zdjęcia ten - no to widocznie albo kolega ściemniał, że to inny, ale nam opowiadał tą historię ze szczegółami, że był przekonany, że chodzi do tego samego a to jednak nie jest ten sam albo sam Radek - może się wstydzi swojej działalności w Alternative :P
    Tak czy siak, teraz ma terminy na grudzień, a ja muszę niedługo się ostrzyc, więc pojadę sobie do Orłowa do salonu polecanego przez AsieSzw

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 09:13

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Ze zdjęcia ten - no to widocznie albo kolega ściemniał, że to inny, ale nam opowiadał tą historię ze szczegółami, że był przekonany, że chodzi do tego samego a to jednak nie jest ten sam albo sam Radek - może się wstydzi swojej działalności w Alternative :P
    Tak czy siak, teraz ma terminy na grudzień, a ja muszę niedługo się ostrzyc, więc pojadę sobie do Orłowa do salonu polecanego przez AsieSzw

Nom czytalam kilka watkow na trojmiescie i tam jest napisane np. że gdzie sie przeniosl Radek z alternative i odpowiedzi że "bylam w jego nowym salonie" no to chyba musi byc ten sam bo wcale nie ma popularnego nazwiska ani zawodu :D i ta sama dzielnica :D ja bym obstawiala, ze moze sie wstydzi tego, ze pracowal w alternative ale z drugiej strony napewno mnostwo swoich klientek ze soba zabral.. wiec to sie troche wyklucza.. no ale nie wiem :)

no AsiaSzw pisala cos ze za vectra ale nie doczytalam dokladnie, masz linka? :)

zjk3p18.png

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    Nom czytalam kilka watkow na trojmiescie i tam jest napisane np. że gdzie sie przeniosl Radek z alternative i odpowiedzi że "bylam w jego nowym salonie" no to chyba musi byc ten sam bo wcale nie ma popularnego nazwiska ani zawodu :D i ta sama dzielnica :D ja bym obstawiala, ze moze sie wstydzi tego, ze pracowal w alternative ale z drugiej strony napewno mnostwo swoich klientek ze soba zabral.. wiec to sie troche wyklucza.. no ale nie wiem :)

no AsiaSzw pisala cos ze za vectra ale nie doczytalam dokladnie, masz linka? :)
    Tak, http://www.branskisalon.pl

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megg wrote:
    co to za ciasteczka? podaj przepis:)

Piwoszki:
    3 szkl mąki, 500 g masła, 1 szkl. piwa - zagniatamy ciasto.
    Wałkuję, kroje na kwadraty 4x4 cm.. Nakładam marmoladę, sklejam, dwa przeciwlegle boki. Lub zwijam w rurki. Piekę 20 min. w temp. 180 stopni. Posypuje cukrem pudrem i gotowe.

Pierwsza partia w piekarniku:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 09:27

megg lubi tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Vel Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Tak, http://www.branskisalon.pl

dzieki i do kogo sie zapisalas? :)

zjk3p18.png

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    dzieki i do kogo sie zapisalas? :)
    Na razie jeszcze do nikogo, zadzwonię w przyszłym tygodniu. Czytałam pochwały na temat Damiana na razie, muszę jeszcze opinie poczytać.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam.
    Mistrzyni super ze wszystko u was dobrze. duze juz te twoje pannice :)

Bella dasz rade chociaz nie zazdroszcze.

Vel ja uwazam ze bezpieczny maluch byl o wiele fajniejszy. Byla mowa o tym samym dokladnie. Jedynie co to dodatkowo byla pani z Johnsona i mowila o pielegnacji malucha a tak to polozna o karmieniu ta sama, ta od mleka enfamil ta sama, foteliki Recaro a nie maksi cosi. Nie masz czego żałować. Chyba że kolejnych ulotek.

Gosiak nadal polecam ten salon w Orłowie. :)
    Słyszałam od kolezanki że ten Damian bardzo fajny. Osobiscie nie znam go. Przestrzegam tylko przed Sebastianem, wiem ze popelnia babole i nie polecam. A tak to cala reszte tak jak najbardziej.

doczytalam was. uff. O brzuszkach juz pisac nie bede bo ja kocham moj <3 bardzooo. A jutro mam sesje brzuszkową :) i juz doczekac sie nie moge <3 <3

ja dzis siedze w domu. Musze do szafy powkladac wszystkie ciuszki ktore w tym tygodniu zdobylam bo nie ma gdzie siedziec cala kanapa w ciuchach :-) i zabieram sie za nowe obicie na pufach wyrwanych na olx za 15zł :-D

Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalam rade :D ufff ale po 20 minutach od wypicia bylo slaaabo...to teraz oby wynik byl superowy :)

AsiaSzw, Gosiak, angelcia, Fedra lubią tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem zdziwiona, dzisiaj Adrianna nie dała o sobie w ogóle znać, a zawsze dawała po tyłku po 7-mej. :( Mam nadzieje, że nic jej nie jest!

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój plan minimum na dziś:
    1. Odkurzyć
    2. Umyć podłogi
    3. Ugotować zupę

Plan maksimum:
    4. zrobić jeszcze blok czekoladowy :P

słoneczna 85, megg, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    A ja jestem zdziwiona, dzisiaj Adrianna nie dała o sobie w ogóle znać, a zawsze dawała po tyłku po 7-mej. :( Mam nadzieje, że nic jej nie jest!
    Może po prostu ma leniwy dzień, nam też się czasami nic nie chce ;) Albo tak się ułożyła, że jak się rusza, to nie czujesz.

angelcia, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak, albo obraziła się o wczorajsze lamenty jej matki ;)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja witam sie z pracy,
    mama coffe zaparzonona-
    w nocy niestety podjadalam blok- wyszedl taki mieciutki:) pyszny;)

u nas dzis zimno strasznie- duza roznica temperatur jakby tak porownac z dniem wczorajszym.

zapisalam sie do szkoly rodzenia- ale to jeszcze czas:)

grunt ze sie zapisalam:)

Fedra lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie tak wczoraj wystraszyłam, kiedy to po wypiciu glukozy mała w ogóle się nie ruszała- NIC!!! Myślałam, że da mi popalić tak, że hej, a ona dosłownie ani nie musnęła :D Dziś od rana buszuje już w moim brzuchu :D

Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BOze a moj maly malo sie rusza. naprawde-
    nie wiem czemu tak.

atdcqtkf2affvuei.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie cala dzis polamana czuje. :( z nosa szczodrym strumieniem plynie potok potok świeżych glutów. Przepraszam za stwierdzenie ale to mój mąż tak mówi jak sie go pytam jak sie czuje w czasie choroby. Cos mnie bierze. No i brzusio boli mnie jak na okres doslowie. Ale to pewnie przez osłabienie i mloda rano tylko pare razy kopnela i chyba stwierdzila ze nie będzie dzis matce dokuczać i tez poleży i poleniuchuje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 10:48

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
‹‹ 945 946 947 948 949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ