Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:No to masz podobnie do mnie
Ja jak założę szeroką bluzkę, bluzę albo kurtkę to też nie widać. Ktos raczej pomyśli, że po prostu mam trochę tłuszczu na brzuchu
Chociaż muszę przyznać, że czuję takie rozpychanie od dwóch dni, mały ma chyba mniej miejsca niż wcześniej i te jego ruchy już są bardziej odczuwalne.
A co na tych warsztatach mary Kay ciekawego było?
Ja na Bezpiecznego Malucha nie poszłam, bo leżałam chora w łóżku, trochę żałuję
No na warsztatach Mary Kay ogolnie bylo bardzo kameralnie, weszlam a tam 5 babeczek tylko ! i kazda miala swoje stanowisko z lusterkiem, opaska, ankieta i taka paletka no i najpierw robila nam satynowe dlonie i dawala najpierw krem na bazie parafiny zeby rozgrzac go na dloniach, potem peeling na dlonie, potem szlysmy do toalety, zmywalysmy i na koniec smarowala nam rece emulsja, pozniej robilysmy domowa mikrodermabrazje czyli poprostu peeling z drobinkami diamentu, pozniej dobierala nam podklad do koloru skory i na koncu moglysmy wytuszowac rzesy i nalozyc roz.... ta ktora jako pierwsza podala 5 numerow telefonów do swoich kolezanek zeby pozniej mozna bylo do nich dzwonic i zapraszac na tego typu wlasnie promocje marki no to wygrala krem do rak "dla sekretarek" czyli ze bez zapachu i bez tluszczu ze mozesz dotknac papiery i obciagnac spodnice bez zostawiania sladow... tyle bylo na pierwszej czesci
a na drugiej? masakra!!!
ta krajowa prezes to prawdziwa cruella de mon !!!!
przyszlo takie stare, wypindrzone babsko i zachowywala sie w potwornie egzaltowany sposob! nienawidze tego!
zarzekajac sie jak to nigdy nikogo nie zmusila do niczego na chama probowala zmuszac do zostania konsultantka, mowila jak to jej kolega "w ameryce" nie rozumie czemu w polsce slowo konsultant zle sie kojarzy, ona nigdy nie mowi ze jest krajowa prezes! ona mowi ze jest KONSULTANTKĄ!! żenada! typowo babskie, przerysowane spotkanie, grono bab w koleczko i hihi i hahy i teksty w stylu "wyobrazacie sobie ze mozna miec dosc mezczyzn" i takie glupie miny, teatralne ruchy i "slyszalyscie dziewczyny?" a potem wypytywanie kazdego co wyniosl ze spotkania i jakie sa jego dalsze plany wzgledem mary kay... boże, myslalam ze zaraz rzygne ! nienawidze bab !
potem wrocilam do domu i obśmiałam je wszystkie z moim Wiktorem który zgodnie stwierdził że baby są głupie
i stwierdzilam, ze nigdy wiecej na zadne durne warsztaty
chyba, że te o dzieciachto zupelnie inna para kaloszy
ale w Gdansku juz wiecej nie maa ostatni przegapiłam
-
Rudasek ja tez bym sie wkurzyla. Bo ogolnie ostatnio latwo mnie wkurzyc i juz przestalam sie powstrzymywac i niczego nie puszczam plazem (ale to akurat w pracy nie w domu). Ale spojrz na to z innej perspektywy - to tylko zab. Kilka stuwek u dentysty i bedzie jak nowy. Dobrze, ze nie ma wstrzasnienia mozgu albo gorszego urazu.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
derii84 wrote:także już padam na tzw pysk,ale boję się iść położyć...zegarki cofamy o gidznę,i na samą myśl,że kot mnie obudzi o godzinę wcześniej i pierworodny także już mi się płakać che...
[img][/img]
Suwaczek ustawiasz tak
https://bellybestfriend.pl/
ustawienia -> społeczność -> Twój podpis na forum
tam wklejasz skopiowany wczesniej BBCODE ze strony z suwaczkiem
mniej wiecej coś takiego
[url/=http://fajnamama.pl][img/]http://fajnamama.pl/suwaczki/v1ivcgm.png[img][/img][url]
pojawi Ci się cos takiego jak przejdziesz krok po kroku na tej stronie
http://fajnamama.pl/suwaczki/krok2
i skopiujesz BBCode na samym koncu
[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 00:08
-
Rudasek a czy jedynki przypadkiem nie są na NFZ? mi sie wydaje ze sa ale nie chce sie madrzyc bo nie wiem
chyba ze chodzi o to że na NFZ nie zrobia od reki tylko trzeba czekac..
ale to chyba tez zalezy bo ja mam taka pania doktor super dentystke co robi na NFZ, robila mi 13 dziur i 3 kanalowe i tak super, dokladnie i bezbolesnie ze ani razu nie wzielam nawet przeciwbolowych a kolejek do niej w ogole nie ma, raz w tygodniu wizyta a jak ząb boli to odrazu przyjmuje no wiec i na NFZ mozna trafic odrazu
-
pozostało 100 dni
Gosiak, cath, Sue, AsiaSzw lubią tę wiadomość
-
Witam sie z wami bardzo wczesnym rankiem
my juz wstaliśmy bo mój luby biegnie dzis w Gdańsku Półmaraton czyli 21 km
Ogolnie moja dziewczynka będzie po tacie bez kitu biegać bo tak intensywnie w nocy ćwiczyła ze spac nie dala mamie wgale kochana istotka. Niech ćwiczy . Wole jak kopie niż jak tego nie robi
Dziewczynki miłego dnia wam zyczezapewne odezwe sie wieczorkiem :*
Gosiak, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:U mnie 102
Wczoraj wieczorem zastanawiałam się która z nas pierwsza urodzi
no ja wg usg pod koniec stycznia, a wg ruchow w polowie stycznia
a ja bym bardzo chciala w lutympozatym boje się, że koziorożec a tego bym nie chciala
wole juz nawet urodzic po terminiechodź na ryby nie mam co liczyć pewnie
ale u mnie w rodzinie w sumie nie bylo wczesniaków żadnych chyba no to może sie uda tak jak byc powinno choc to nigdy nie wiadomo -
Gosiak wrote:A to dla rozluźnienia:
http://dzieci.pl/kalkulator-podobienstwa.html
Wyszło mi, że dziecko będzie miało odstające uszy i piegi
robilam to kiedys
moje dziecko bedzie mialo ciemne oczy i ciemne wlosy i chocbym nie wiem jak chciala inaczej to nie ma opcji żeby mialo innemoje może sie jeszcze załapie na dołki w policzkach
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Vel wrote:no ja wg usg pod koniec stycznia, a wg ruchow w polowie stycznia
a ja bym bardzo chciala w lutympozatym boje się, że koziorożec a tego bym nie chciala
Ja powtarzam Janince, żeby siedziała u mamy chociaż do moich urodzin (22 stycznia). Moja mama też strasznie chciała, żebym poczekała i była wodnikiem - no i jestem -
Gosiak wrote:Ja się dziś wypytam mamy, ale kojarzę, że zawsze rodziła w terminie albo po.
Ja powtarzam Janince, żeby siedziała u mamy chociaż do moich urodzin (22 stycznia). Moja mama też strasznie chciała, żebym poczekała i była wodnikiem - no i jestem
Ja sie urodzilam 2 tyg po terminie22 sierpnia
w drugiej ciazy moja mama chyba tez urodzila po terminie ale to bylo lekarsko "w terminie"22 lutego
porównalam Opinie tego salonu fryzjerskiego co pisalas, najwiecej pozytywow ma sebastian
radek 4 glosy
sebastian 12 glosow
damian 3
ania 3
agata 1
na trojmiescie -
Vel wrote:Ja sie urodzilam 2 tyg po terminie
22 sierpnia
w drugiej ciazy moja mama chyba tez urodzila po terminie ale to bylo lekarsko "w terminie"22 lutego
porównalam Opinie tego salonu fryzjerskiego co pisalas, najwiecej pozytywow ma sebastian
radek 4 glosy
sebastian 12 glosow
damian 3
ania 3
agata 1
na trojmiescieI bądź tu mądry
-
Witam i ja.
Ja mojego syna urodzilam 3 tyg przed terminem. Jakis duzy juz byl hihi.
Vel. Pojdz do kogo chcesz, ale wiem ze Seba " wyzej sra niz dupe ma " i jego wiedza w teori rozni sie diametralnie od tego co robi na wlosach. Zreszta bylam oare razy swiadkiem jak klientka na reklamacje przyszla. Umowmy sie jak ktos ma dac opinie to zla zawsze doda, a o pozytywna niestety musisz sie naczekac. I w tym wypadku przy takich roznicach bym sie zastanawiala kto te opinie dodaltak jest niestety. A Radek za to zkolil sie za granica i wspolpracuje z lorealem i robi swoje szkolenia. Ot taka ciekawostka...
-
AsiaSzw wrote:Witam i ja.
Ja mojego syna urodzilam 3 tyg przed terminem. Jakis duzy juz byl hihi.
Vel. Pojdz do kogo chcesz, ale wiem ze Seba " wyzej sra niz dupe ma " i jego wiedza w teori rozni sie diametralnie od tego co robi na wlosach. Zreszta bylam oare razy swiadkiem jak klientka na reklamacje przyszla. Umowmy sie jak ktos ma dac opinie to zla zawsze doda, a o pozytywna niestety musisz sie naczekac. I w tym wypadku przy takich roznicach bym sie zastanawiala kto te opinie dodaltak jest niestety. A Radek za to zkolil sie za granica i wspolpracuje z lorealem i robi swoje szkolenia. Ot taka ciekawostka...
to kogo najbardziej polecasz?
glownie chodzi mi o ladne ciecia