Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lupusowa, trzymam za Ciebie ogromnie kciuki!
U mnie z objawów ciążowych to delikatne bóle brzucha i taka jakby jego napiętość oraz lekka wrażliwość piersi. Aczkolwiek coś mnie dzisiaj tak jakby mdliło? Nie wiem sama... Może jestem tym przypadkiem, który będzie miał mdłości między 9, a 12 tygodniem?
Ps. naleśniki takie dobre W sumie to zabawne bo generalnie za nimi nie przepadamLupusowa lubi tę wiadomość
-
Rosann ja dopiero co jadłam pyszny obiad a Ty mi ochoty na naleśniki narobiłaś. Ah Ty nie dobra! i to takie z nutella i truskawkami. No nie wytrzymam... ale nie mam Nutelli i truskawek
Dziewczyny już drugi raz mi się śniło że poronilam... masakra
A wizyta dopiero za 3 tyg. -
Hehe ja od rana na sobotę juz planuje rosół i naleśniki z serem na jutro będzie jeszcze pomidorówka i dorsz z mizeria i ziemniaczkami....plan jest ale czy mi się cos nie odmieni to juz inna sprawa
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Mnie najbardziej ciągnie do owoców - nektarynek i brzoskwiń, a wczoraj po prostu musiałam kupić arbuza!
Ja nie wiem, czy piersi mi się powiększyły, mąż mówi, że może troszkę, ale w sumie pewności nie mamy. Może to jeszcze przede mna na pewno mam za to niezmiennie wrażliwe sutki i to od owu, bez przerwy.
Co do TSH - u mnie wyszło 2,55, a i tak nie dostałam leków, lekarka zaleciła jedynie przyjmowanie preoaratu z jodem, łykam więc pregnę plus. -
marmi wrote:Mnie najbardziej ciągnie do owoców - nektarynek i brzoskwiń, a wczoraj po prostu musiałam kupić arbuza!
Ja nie wiem, czy piersi mi się powiększyły, mąż mówi, że może troszkę, ale w sumie pewności nie mamy. Może to jeszcze przede mna na pewno mam za to niezmiennie wrażliwe sutki i to od owu, bez przerwy.
Co do TSH - u mnie wyszło 2,55, a i tak nie dostałam leków, lekarka zaleciła jedynie przyjmowanie preoaratu z jodem, łykam więc pregnę plus.
W badaniu moczu wyszły mi liczne bakterie, napisałam sms do mojej gin kazała brać urosept. W sumie nie mam żadnych dolegliwości a jednak bakterie wyszły
Planuje jutro dokupić lacibios femina czy któraś z was stosuje? -
W sobote lece do Polski na wakacje, caly miesiac planuje byc w Polsce. Juz sie nie moge doczekac az pojde na targ warzywno-owocowy.
W 12 tyg. musze zrobic dokladne badanie usg wszystkich narzadow dzidziusia, a prawie bede wtedy w Polsce.
Nie moze byc wczesniej to badanie, ani nie pozniej, dokladnie musze isc w 12 tygodniu -
motylkova wrote:Ja jeszcze przed ciążą brałam pregne plus i dalej tez kontynuuje
W badaniu moczu wyszły mi liczne bakterie, napisałam sms do mojej gin kazała brać urosept. W sumie nie mam żadnych dolegliwości a jednak bakterie wyszły
Planuje jutro dokupić lacibios femina czy któraś z was stosuje?
U mnie również pojawiły się bakterie ale lekarz nie kazał nic brać tylko powtórzyć badanie.
I również nie mam żadnych dolegliwości z nimi związanych ale może rzeczywiście dobrze by było wziąć tą lacibios...hmm...
-
Anne92 wrote:Ja przed ciążą miałam 3.0, dostałam leki i spadło mu do 1.1. Mój ginekolog powiedział, że do 2.5 spokojnie może być
-
nick nieaktualny
-
a88 wrote:CHCE MI SIE CIASTA DROZDZOWEGO, TAKIEGO PROSTO Z PIEKARNIKA!!!!!
Mąż wysłany w trybie pilnym po drożdżówkę w zastępstwie. Zaraz zwariuję jak jej nie zjem!
A ja bym zjadla zapiekanke taka dluga z serem, pieczarkami i ketchupem.. taka jak z dziecinstwa.. ale moge sie tylko oblizac smakiem, kupno i zrobienie w tej chwili niemozliwe