Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe kobietki!
Gratuluje bet, niech teraz zaczną się same pozytywne wizyty
Ja na swoją czekam z nieciepliwością od 23 maja, a tak zleciało, że zostały 2 dni
Więc szybciutko zleci do połowy czerwca i każda będzie miała dobre wiadomości!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 07:34
kuzka, aria40, Anne92, Paula. lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
kuzka wrote:Inffinito22 to chyba jesteś pierwsza z wizytą. Ja mam w poniedziałek. Odliczam jak nie wiem. Przy mojej becie mam nadzieję, że zobaczę już serduszko
Na pewno zobaczysz! A jeszcze do poniedziałku zdąży szybko podrosnąć!
siostra od mojego chodziła do tego samego lekarza w ciąży (ona mi go poleciła i po 13 cyklach starań u innych gin. u tego pierwszy i zaskoczyło).
Mówiła właśnie, że on ma jeszcze jakieś urządzenie, które przykłada do brzucha i można posłuchać jak bije
Ja też jak tylko zobacze/usłyszę, to chyba dotrze to do mnie i będę mogła się cieszyć w pełni, bo teraz jeszcze mam obawy14 cykli starań
-
Hej kochane, to jeszcze ja się przedstawię, bo weszłam tak cichaczem. Jestem mamą 3 córeczek, pierwszy bladzich wyszedł mi 22 maja, betka z tego samego dnia 7,8. Aktualnie betka 1870. Mam nadzieję, że okruszek zostanie z nami. Wizytę mam już w ten czwartek.
Alstro38 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga marudz nam to nie przeszkadza
A88 dobrze ze nic sie nie stalo co do uspakajania oprocz melisy do glowy przychodzi mi muzyka. Relaksacyjna joga. A jezeli pytasz o medykamenty to pojecia nie mam
Trzymam kciuki za czwartkowe wizyty ❤
Ja mam w pt i tez zaczynam sie stresowac..oby tym razem bylo ok nie tak jak w kwietniu
Witam nowe mamusie ❤
No i dzis cycki bola masakrycznie chodze jak zombie spaccc..a muli ze hejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 09:50
-
nick nieaktualny
-
A88 nic się nie stresuj, ważne, że nikomu nic się nie stało pomyśl o czymś przyjemnym, nie przemęczaj się w pracy
Aga, bądź dobrej myśli. Jeszcze nic nie jest przesądzone. Plamienia się podobno zdarzają :*
Ja dziś byłam na becie, ok 16:00 powinny być już wyniki. Pobieranie krwi przeszłam całkiem znośnie - nie zemdlałam a to już sukcesBasik83 lubi tę wiadomość
-
Aga jeżeli czujesz ,ze powinnaś iść do szpitala to idz i na nic nie patrz. Nie mają prawa odesłać Ciebie z kwitkiem. Będzie dobrze! Zobaczysz !
Ja z kolei czuję się dzisiaj jak wiadro pełne wody. I mam wrażenie, że dżinsy robią się za ciasne. Nie za szybko ? Jak myślicie? -
Ja też częściej siusiam, ale też więcej wody piję. Poza tym mam wrażliwe piersi, dziś już trochę mniej bo ostatnio to bardzo dały się odczuć Nudności mam rano, jak tylko się obudzę. Ale jeszcze nie wymiotowałam. No i co jakiś czas czuję podbrzusze. Chyba na chwilę obecną tyle
-
Mój jedyny objaw to ból piersi ale jak na nich leżę, same w sobie nie bolą, łazienkę tez często odwiedzam, ale zawsze tak miałam ze co pół godziny czy godziny musiałam siusiu . Nie mam w ogóle mdłości i zastanawiam się czy tak już zostanie do końca ... ale to dopiero 5 tydzień wiec wszystko może się zmienić
-
Cześć dziewczyny, ja też chętnie do Was dołączę na luty Termin wg kalkulatora to 04.02.2018, wizyta u lekarza dopiero 20.06. Z moich objawów to przede wszystkim mdłości, na początku tylko rano, od paru dni cały dzień. Ogólnie to bym spała cały dzień ale pracując się nie da......a szkoda