Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuzka, ponizej bety masz napisane normy laboratoryjne dla danego miejsca Moim zdaniem jak najbardziej może. Widziałam tu na belly kalkulator przyrostu bety, najlepiej sobie sprawdzić jak to wygląda Mi ostatnio wyszło 119% więc w normie
kuzka lubi tę wiadomość
-
Anne92 wrote:Kuzka, ponizej bety masz napisane normy laboratoryjne dla danego miejsca Moim zdaniem jak najbardziej może. Widziałam tu na belly kalkulator przyrostu bety, najlepiej sobie sprawdzić jak to wygląda Mi ostatnio wyszło 119% więc w normie
Mąż mi mówi żebym już nie robiła drugi raz. Jest wysoki więc chyba ok. W poniedziałek (12.06) mam dopiero wizytę u lekarza albo już. I sama już nie wiem -
Kuzka piękna beta kiedy do lekarza się wybierasz ?
Ja coś kiepsko się czuje. Weekend był bardzo intensywny i wiele się działo. Dziś mam plamienie beżowo- brązowe. Wzięłam nospe i magnez staram się odpoczywać i nie martwić. Wizyta dopiero w czwartek. -
Anne92 wrote:Aga89, odpoczywaj jak najwięcej. Bierzesz może Duphaston albo luteine?
Biorę Luteine 2x1 dopochwowo i zaczynam się zastanawiać czy nie powinnam zwiększyć dawki na 3x1 albo 2x2 -
Kochane u mnie beta z dzis 5662.8 przyrost w normie. Wyszlam od ginki. Usg nie mialam. Dostalam luteine dalej dopochwowo zwolnienie mi nie potrzebne, bo lepiej zebym funkcjonowala normalnie bo pewnych rzeczy sie nie przeskoczy i w moim wypadku tylko czas . jutro dzwonie do swojego starego gina i zapisuje sie na usg i zobaczymy co dalej bedzie
Kiciak, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Jestem nowa, niedawno przypadkiem trafiłam na to forum i postanowiłam, ze napiszę
Jeżeli wszystko będzie w porządku to termin porodu będę miała 8 lutego, także witam wszystkie lutowe mamusie
Pierwszą wizyte (usg ) mam 24 czerwca ... dopiero ale staram się być dobrej myśli
Beta 12 dpo - 105
17 dpo - 814,5
Jak myślicie dobrze rośnie ?
Dzisiaj zrobiłam kolejna betę, ale wyniki jutro.Alstro38 lubi tę wiadomość