Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez wiecej deszczu i wiatru niz slonca.
No ja bym slubu nie chciala przekladac juz wszystko zalatwione, zaproszenia w wiekszosci rozdane.. Ciezko by było to wszystko przekladac
Ja na obiad mam rybe i moj ma jeszcze zupe grzybową. Ale ogolnie tez sama nie wiem na co bym miala tak naprawde ochote.👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
gruzinowa dama wrote:a u nie na obiad nie wiem co dziś wyjątkowo mam ochotę na nie wiem co
mam od rana mdłości, siedzę i dzielnie pracuję
Paula ja płaczę na reklamie whiskasa !!!!
My ślub mieliśmy brać w przyszłym roku, ale myślę czy go nie przesunąć o zgrozo
My planowaliśmy ślub na czerwiec 2018, a teraz myślimy o ekspresowym wrześniu/październiku 2017 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Paula możesz mnie dopisać na luty, mam termin 24.02.2018. Jest już zarodek z bijącym energicznie serduszkiem - 6 tydz. i 3 dz. ciąży.
Rano wstałam o 5:39 i zdążyłam już odbyć spacer z kotem po godzinie 6ale się zdziwił, jak go wołałam na dwór.
Byłam w bojowym nastroju, teraz dla odmiany płakać mi się chce. Jem tylko wtedy kiedy muszę, smakują mi tylko warzywa ogórki i pomidory, a z owoców arbuz i brzoskwinie. Na szczęście jeszcze mam produkty mleczne. Mięso absolutnie nie, ryby tak niechętnie.Magduśka, kasiarzyna, Paula., kuzka lubią tę wiadomość
-
Talla wrote:Hej dziewczyny
Paula możesz mnie dopisać na luty, mam termin 24.02.2018. Jest już zarodek z bijącym energicznie serduszkiem - 6 tydz. i 3 dz. ciąży.
Rano wstałam o 5:39 i zdążyłam już odbyć spacer z kotem po godzinie 6ale się zdziwił, jak go wołałam na dwór.
Byłam w bojowym nastroju, teraz dla odmiany płakać mi się chce. Jem tylko wtedy kiedy muszę, smakują mi tylko warzywa ogórki i pomidory, a z owoców arbuz i brzoskwinie. Na szczęście jeszcze mam produkty mleczne. Mięso absolutnie nie, ryby tak niechętnie.Talla lubi tę wiadomość
Magdalena -
meggi90 wrote:Ja będę robiła. Już pierwsze badania na toxoplaznoze mam za sobą. i w kolejnym trymestrach też. dlatego że mam styczność z owocami i warzywami w ogródku w którym czasem koty mogą chodzić.1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Witajcie dziewczyny. Ja tez dziś zaczynam 10tc0d. Tylko, ze jak na złość chwyciło mnie zapalenie i musze brać te cholerne tabletki dopochwowe, masakra. W okresie ciąży jesteśmy tak na to narażone, że strach myśleć skąd to się bierze. A poza tym to czuje się w porządku. Tez mam większy brzuszek i nie wiem czy to tluszczyk czy to juz ten ciążowy
-
ja szukam wózka do max 1500 zł lub nawet gondolę używkę kupię a więcej wydam na spacerówkę za 3 w 1 nie będę płaciła 3000 - 4000 koła za markę bo np. X lander tylko dlatego że ładnie wygląda. patrzę przede wszystkim na wielkość gondoli bo rodzimy w zimie. Są polskie firmy które jakościowo mają b. dobre wózki i kosztują przyzwoicie.
Z tej firmy miała moja siostra http://allegro.pl/wozek-camarelo-carera-ca-13-3w1-w-48h-gratisy-i6508070558.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=MzJjZjYwOGYtM2Y3My00ZGNlLTllYzAtYjM0YWEzNzljYWQwAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=8cdaa22b-38c1-47a4-a5e4-21596a346cde tylko inny model i świetnie się prowadził, zarówno po plaży jak i po śniegu. Ma głęboką gondolę -
Co do wózków to tez mysle o takim z głęboką gondolą. Tez nie chce placic milionow tym bardziej ze mieszkam na wsi i nawet nie bede miala kiedy sie lansowac tym wozkiem. Najwazniejsze zeby byl czysty, caly i funkcjonalny👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
gruzinowa dama wrote:ja toxoplazmoze miałam robioną kilka lat temu wyniki wyszły jakie wyszły wtedy, ( w wyniku wyszło że kiedyś chorowałam) i mam nadzieję, że 2 gi raz nie można na toxo chorować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 12:40
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Ewelaa_♡ wrote:Jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji. Tez w lutym straciłam kruszynke a teraz termin mam na 11.02 .
Oby tym razem się udało !!
Ewelaa,to mamy blisko siebie termin(i podobne doświadczenia) i pewnie te same obawy za każdym razem jak coś zaboli,albo objawy trochę ustępują...dlatego też wstrzymywała się i zapisaniem tu i z radością z małego ziarenka,ale też wiem,że będzie co ma być i nie można tylko żyć strachem,bo pod serduchem z nami siedzi sobie mały człowiek i czuje wszystkie nasze emocjeDlatego włączam pozytywne myślenie i mam nadzieję zadomowię się z Wami aż do szczęśliwego rozwiązania
Dzień dobry kochane dziewczynki!
Lupusowa,piękny brzusio
Marmi,ja tez mam momentami biały/kremowy,gęsty śluz,ale właśnie póki nie piecze/swędzi to mój gin potwierdził,że to normalny objaw.
Ci do jedzenia,to tez mam niestety brak apetytu i momentami ręce opadają jak nic nie smakuje,jedynie owoce toleruje(zwłaszcza czereśnie:o)marmi lubi tę wiadomość
-
KacperekiOliwka wrote:To ja pewnie też bede robić bo też mama ma swój ogródek i sąsiedzi pełno kotów a powiedz mi jeszcze oba przeciwciała robisz? czy same IgM?
-
Co do wózka to ja mam chyba podbne podejście - gondola nie musi być wypasiona, bo dziecko krótko pojeździ, a zainwestować w dobrą spacerówkę i profesjonalny fotelik.
Tyle, że ja to zielona w temacie, nie mam pojęcia co jest warte ceny, chyba pozostanie mi wypytywać koleżanek i czekać na Wasze opinie
starania od 2015 roku
-
Ja mam 2 siostry które mają dzieci rok po roku więc na nich bazuję, dużo też czytam na blogach.
Jak kogoś stać wydać 3000 - 4000 koła na 6 miesięcy ( bo tyle max. jeździ dziecko w gondoli) jego sprawa, wiem od sióstr, że kupując wózek 3 w 1 lub 2w1 spacerówkę po jakimś czasie i tak wymienia się na lżejszą. Jedna sis kupiła Camarello i mega zadowolona tak jak pisałam druga sis kupiła nówkę x landera nie dość że ciężko po śniegu szedł, na plaży nie dał rady, był cięższy to jeszcze nie mogła go sprzedać za połowę ceny dała ( 2999zł) chciała najpierw 1250 a w końcu sprzedała go za 650 zł.
Camarello koszt 1500 poszedł za połowę 750 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 13:00
-
Ja co do jedzenia mam ochotę na wszystko co niezdrowe. Chociaż wczoraj najadlam się słodkości ze już dziś nawet spojrzeć na nie Nie moglam. A no i jem praktycznie na śniadanie i kolację kanapki z masłem i pomidorem. A dziś siostra wzięła pomidora i chyba musiałam wielkie oczy postawić bo powiedziała: spokojnie jeszcze pomidor został
nie wiedziałam że z takim pożądanie M patrzę na niego
Magduśka lubi tę wiadomość