Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nusiaczek20 wrote:No to chyba jest nie tak bo ja miałam 1900 w 34dc - 18dpo
Wiesz, pewnośc szczerze mówiąc można miec tylko jeśli się chodzi na monitoring i dokładie sie wie kiedy była owu.
Jeśli tak miałaś to faktycznie możesz byc pewna, ale różne laboratoria mają różne normy Ty możesz miec inne wypisane.
Natomiast jeśli nie chodziłaś na monitoring - możesz tylko przypuszczać dzień kiedy owu była, może Cię zaskoczyła i była wcześniej14 cykli starań
-
nick nieaktualny
-
Katowiczanka wrote:Bajki są super, to wcale nie uwstecznianie się sama z córą oglądam często.
Jak Was czytam, to się stresuje. Wszystkie robicie betę? Ja nie zamierzałam i teraz zwątpiłam czy dobrze robię. Mam lecieć jutro?
Ja zrobilam bete tylko raz jak zobaczylam dwie kreski.. reszte zdaje sie a lekarza, co mi powie to bede robic.. takze bez paniki, jak ma rosnac to bedzie rosnac bez trzesenia sie.. najwazniejszy spokoj -
a88 wrote:Za to u nas prawdopodobienstwo parki ciagle wzrasta, beta znowu wzrosla w 4 dni prawie 10krotnie :o
Mielismy podane 2 zarodki, wiec prawdopodobieństwo jest spore.
U mnie ma badaniu okazało się, że pęcherzyk pięknie się zagniezdzil, beta z poniedziałku ponad 4 tysiące więc wszystko prawidłowo się rozwija! Tylko teraz tak,na usg jakoś jeszcze pęcherzyk widać i to jest ten blisko szyjki. I teraz trzeba to obserwować bo albo jest to drugi gościu - a88 (!!!), albo jakaś torbiel albo podejrzenie macicy dwuroznej co może spowodować konieczność porodu za.pomocą cc.ale jeden gościu pięknie siedzi, dostałam zdjęcie... Jestem Szczęśliwa i żyje póki co ta chwila!
Z 02.06 -beta 612
Z 05.06- beta ponad 4 tys
Wydaje mi się, że przyrost może poniekąd sugerować bliźniaki? Bo jest dość spory;)
Anne92- ja właśnie po godzinnej drzemce, też sporo śpię, ale kochana to tylko na zdrowie!Astoria lubi tę wiadomość
-
Szaraczek No super wieści!!
Gratulacje i mam nadzieję, ze jednak drugie maleństwo się u Ciebie rozwija
Ulli88 witamy,witamy! Trzymam kciuki zeby do konca
Ja juz wariuję, przed jutrzejszą wizytą, a mam ją dopiero na 17:30. Dobrze ze do pracy ide, to moze czas szybciej zleci14 cykli starań
-
Hej ja po wizycie.
Pęcherzyk ciążowy 6,6mm, usytuowany w dobrym miejscu wysoko w macicy. Lekarz powiedział, że ok jak na ten etap. Ale nie widać jeszcze zarodka, co jest raczej normalne, ale ja po ciuchu liczyłam, że a nuż pokaże się mamusi.
Następna wizyta 26go, ale długo...
starania od 2015 roku
-
Hej Dziewczyny!
Wybaczcie, że nie odpowiem każdej personalnie, ale jeszcze nie wdrożyłam się wystarczająco w wątek. Czytam Was cały czas na bieżąco, ale sklecić kilku zdań po prostu nie mam kiedy...
Zaczynam mieć wyrzuty sumienia, bo... ja w ogóle o tej ciąży nie myślę. Przy roczniaku jest tyle roboty, że tylko od czasu do czasu przypominam sobie, że przecież kiełkuje we mnie nowe życie. Objawy też znacznie osłabły, właściwie czuję się rewelacyjnie i martwię się czy wszystko ok. Wizyta jutro na 15:00. Trzymajcie proszę kciuki.
Co do bety to nigdy nie robiłam, ani w pierwszej ciąży ani teraz. Wiem, że bym świrowała, a stres jest nam zbędny.
Katowiczanka, Alstro38 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny sprawdziłam wyniki i wnioskuję że skoro robiłam badanie w 4t6d to liczę jako 5 tydzień ciąży norma w laboratorium 217 - 7138 wiec chyba jest oki:) tylko spokój mnie uratuje:d
Inffinito zleci szybcutko, daj nam koniecznie znać
Szaraczek trzymam kciuki za drugą fasolkę -
ja sie wypisuje dziewczyny.. testy narobily mi nadziei, ale dzis zrobilam kolejny i jednak jedna kreska ...
spokojnych ciaz, bijacych serduszek i lagodnych porodow..
trzymam za Was kciuki..
a ja? odpuszczam i wrzucam na luz ... -
kolka wrote:Hej ja po wizycie.
Pęcherzyk ciążowy 6,6mm, usytuowany w dobrym miejscu wysoko w macicy. Lekarz powiedział, że ok jak na ten etap. Ale nie widać jeszcze zarodka, co jest raczej normalne, ale ja po ciuchu liczyłam, że a nuż pokaże się mamusi.
Następna wizyta 26go, ale długo...
Kochana jest ok i to jest najważniejsze teraz dbaj i siebie i pewnie 26 będzie już serduszko!
Dziękuję Wam wszystkim za dobre słowo i kciuki obojętne co to będzie, jest jeden maluszek i to mnie cieszy
A może jutro, pojutrze wyjdę! i spodziewam się L4 leżącego, dzisiaj już lekarz powiedział, że ciągle mnie widzi jak chodzę i mam w końcu polezec
Całuję i trzymam kciuki za wszystkie wizyty! ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 20:41
-
Niesia, to ja zazdroszczę, że nie myślisz o ciąży. To minus l4, nie ma czym głowy zająć i ciągle się mysli, wkręca różne rzeczy i czyta niepotrzebnie głupoty w internecie - szczególnie po nieudanej wczesniej ciązy.
Gratuluję udanych wizyt i wysokich bet, mam nadzieję, że i ja się za tydzień pochwalę.Aniołki: 01.2010 11tc; 04.2017 11tc
Córcia 12.2010