Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja planuje 14 sierpnia wyjechać w góry do Karpacza i może jednodniową wycieczka do Pragi. Ale to zależy od mojego samopoczucia. Bo jeżeli mam wymiotować tak jak dziś to żadna Praga nie wchodzi w grę.
Dziewczyny a mi na dziasłach zrobiły się jakieś afty czy tam plesniawki. Macie cos na to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 11:08
-
nick nieaktualny
-
Angie tule mocno
tak bardzo mi przykro....
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i problemami genetycznymi.
3 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm) - po HSG antybiotyk Sumamed
16.06 - HSG - prawy jajowod drożny, lewy niedrożny -
Angie bardzo współczuję
Kuzka, najważniejsze, że z maleństwem ok :* trzymajcie się tam, wszystko będzie ok.
Ja wczoraj miałam to samo, małe plamienie różowe, ale zbadali i od razu odesłali do domu. Na razie póki co cisza. A Ty duże miałaś plamienie? Brzuch też Cie bolał?
Może serio to się po prostu zdarza n tym etapie, jestem z Tobą i trzymam kciuki za Waskuzka lubi tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
meggi90 wrote:Ja planuje 14 sierpnia wyjechać w góry do Karpacza i może jednodniową wycieczka do Pragi. Ale to zależy od mojego samopoczucia. Bo jeżeli mam wymiotować tak jak dziś to żadna Praga nie wchodzi w grę.
Dziewczyny a mi na dziasłach zrobiły się jakieś afty czy tam plesniawki. Macie cos na to?byliśmy na początku lipca i 3 dni to było oblatywanie miasta w telegraficznym skrócie. Proponowałabym załatwienie choć jednego noclegu na miejscu, bo miasto na prawdę jest tego warte.
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
szwesta80 wrote:Znad morza to pamiątkę w postaci trzech zimn przywiozłam mimo iż uważałam na słońce i do wody nie wchodziłam. A tak jeszcze tydzień temu cieszyłam ze mm spokój po Heviranie.
Mam tylko nadzieję, że tak częsta opryszczką nie zaszkodzi maleństwu. Męczę się z z nimi od dzieciństwa i zawsze sie bałam jak to będzie gdy w ciąży będę.
Jutro prenatalne to si lekarza spytam.Magdalena -
Kolka plemienia przypominało taki jakby początek miesiączki bez bólu brzucha.
Zwiększyli mi dawkę duphastonu do 3x1. I jeszcze przepisała mi cyklonaminę czy jakoś tak , ale na tabletce widzę nospa
Pani Dr powiedziała, że wygląda jakby krew z nadzerki bo przy badaniu było już prawie czysto ... Ale zostaje na 3 doby na obserwacje i po to żeby leżeć.
Na USG Maluszek podskakiwał jakby miał czkawkę, serduszko bilo prawidłowo. Kosmówka cała.
Chciałabym do domu. Mam nadzieję , że przynajmniej w piątek mnie wypuszczą. Wolałabym być z mężem w domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 15:28
-
U mnie wszystko okej. Na przedostatniej wizycie maluch mial 3,2mm i bilo serduszko. 5 dni pozniej znow bylam bo mialam dziwne plamienie ale niegrozne. Gin zobaczyła ze łożysko jest przy samej szyjce macicy i przepisała mi doraźnie luteine 90tab 2x dziennie. Ciąża nie jest zagrozona wiec chyba moge sie przytulac z tz nie? : D maluch w ciagu 5 dni urosl z 3,2 mm do 3,76mm chyba dobrze. A usg prenatalne mam 24.07 . Trochę sie stresuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 15:17
marmi lubi tę wiadomość
-
Kuzka,a może to był czas,gdzie normalnie miałaś okres i dlatego takie plamienie się pojawiło i po prostu musisz sobie poodpoczywać troszkę.Dobrze,ze Ci zwiększyli dawkę duphastonu,ja mam taką samą
będzie dobrze kochana,wiem,ze szpital to duże przeżycie w tym stanie,ale oni tam maja rękę na pulsie,jeszcze chwilka i będziesz z mężem w domku
trzymam za Was kciuki!
kuzka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny witajcie ehh ja w niedziele nad ranem trafiłam z krwawieniem na IP
(Żywa krew ) stres okropny! ! Na szczęście 3 dni przelezalam i dziś mnie wpisali. Z dzieckiem wszystko dobrze, krwawienie nie wiadomo dlaczego kosmówka się nie odkleja, nie ma krwiaka. Zalecenia duphaston 3x2. I dużo odpoczywać unikać upałów itd. Ja o wakacjach nawet nie myślę
kuzka lubi tę wiadomość
-
Paula. wrote:Do czego kochana nie jestes dopisana? To tej listy co jest link?
Bo na naszej liście na stronie pierwszej jestes wpisana
Ja zaraz mam lekarza interniste wczoraj i przedwczoraj zesłabłam i miałam duszności ciśnienie ok tetno 120 i wyszła arytmia ale może zesłabłam temu bo mam zaniski cukier.. pielęgniarka kazała zjeść coś szybko, a ja faktycznie ostatnio mało jadłam bo albo migreny i wymioty albo brak apetytu.. mam przyjść na 17 do lekarza.. więc zbieram dzieci do mamy i jade.. pozdrawiamanouk11, Paula. lubią tę wiadomość
1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Angie38 bardzo mi przykro..
Kuzka teraz odpoczywaj i niestresuj się dobrze jest zostać pod obserwacją skoro zalecają lekarze dla własnego spokoju... ja wiem z doświadczenia jak czas w szpitalu się dłuży..
1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity