Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Współczuję ogromnie dziewczyny...trzymajcie się mocno!
dostałam dziś paczkę z bebiprogram fajna ta sensoryczna szmatka tylko że niebieska więc może to jakiś znak?w sumie to nasza pierwsza rzecz dla Ludzika - pewnie z wielu wielu innych:)
Talla lubi tę wiadomość
06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
Konikowa dowiedzialabym sie tez czy na wypadek klatwy faraona (biegunki spowodowanej ich bakteriami) mozesz zazyc antinal, bo polskie leki nie dzialaja. Na prawdę latwo to zlapac, ja przechodziłem w Egipcie dwukrotnie i bardzo latwo sie obwodnic, wiec trzeba biegunke zahamowań, a po tym leku bardzo szybko przechodzi.
-
Angie, Alstro, tak mi przykro..
Ja już po wizycie, dzidzia ma się dobrze, ma 5.47 cm wierciła się mocno, i jak na razie wygląda na to, że będzie dziewczynka.
Co do wakacji to nie ma żadnych przeciwwskazań, mogę jechać.
A88 popłakałam się przy Twoim poście, to piękne co napisałaś.Czarna_kawa, a88, marmi, Promyczek_91, kasiarzyna, sunset06, Kłosia lubią tę wiadomość
-
motylkova wrote:No właśnie musiałam przełożyć wizytę. Jutro będę dzwonić na kiedy dokładnie
Czytałam twój opis badania ♡♡
Motylkova,już na spokojnie sobie jutro zadzwonisz i wszystkiego się dowiesz,najważniejsze,ze się lepiej czujeszzobaczysz tez doczekasz się takiej wizyty z pozytywnymi wieściami
Angie,Alatro38 bardzo współczuje dziewczyny...życzę Wam dużo siły w tym ciężkim momencie...
A88,wzruszajacy wpis i ze swojej strony dziękuje za niego...ja z pozytywnych rzeczy to dowiedziałam się,ze brat mojego ukochanego dostał się na studia wymarzonetaka mała rzecz,a dodała skrzydeł,dzieciak cieszył się jakby Oscara dostał i właśnie to wywołało w całej rodzinie pozytywne emocje
-
Konikowa mój jedyny sport to codzienny spacer ponad 2km. A zauważyłam, że jak coś bardziej się wysilę, zrobię coś koło domu, to na drugi dzień mam większe mdłości, a nawet wymioty, jak siedzę grzecznie to jest ok. Także w moim przypadku chyba sport nie wskazany..
-
nick nieaktualnyAlstro, Angie, nawet nie potrafię wyrazić, jak mi przykro
Życzę Wam z całego serca, żebyście jak najszybciej, jakimkolwiek sposobem zostały Mamusiami. I dużo siły i wytrawałości Wam życzę w tym niewyobrażalnie smutnym czasie.
Motylkowa, dobrze, że sytuacja opanowana
Kuzka, nadal trzymam kciuki, żeby jednak wypisali Cię jutro
Z miłych rzeczy, cudownie miłych, to moja siostra, która wraca do aktywności zawodowej po urlopie macierzyńskim dostała pracę
Więc w niedzielę świętujemy podwójnie, z powodu pracy i naszego Dzidziusia, bo wreszcie planujemy przekazać Rodzinie dobre wieści
A w ogóle to ja każdego dnia czuję, że jestem ogromną szczęsciarą. Mimo przeszkód, zawirowań zawodowych i codziennych problemów, mamy z moim M siebie i będziemy mieć nasz mały cud świata, któremu stworzymy najwspanialszy domkuzka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie z miłych rzeczy : miałam cudowny spokojny i radosny dzień z Amelka, ona miała dobry nastrój ja miałam dobry nastrój.
I dzisiaj nie było wymiotow a to też dobrze
Ja mam wizytę za tydzień tylko nie wiem w sumie czy będę miała Usg czy nie, ale wierzę że wszystko jest okey.
Brzuch mi rośnie! W pierwszej ciąży dopiero zaczynał po 15 tc i to tak delikatnie a coś czuje że teraz w 15 będzie już bęben -
Alstro, Angie, przykro miOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Monic88 uświadomiłas mi że właśnie minol rok odkąd zaczęliśmy się starać o dzidziusia moja droga okazała się może i szybka ale dość kręta... Natomiast bardzo dużo mnie nauczyła napewno jestem silniejsza i wiem że jeżeli się czegoś bardzo pragnie to trzeba o to walczyć i wierzyć że się uda. I Dzięki temu że się nie podałam jestem tu gdzie jestem czyli z Wami na fioletowej stronie w 12tc.
Mam w sypialni przyklejony duży napis "Przyszłość należy do tych którzy wierzą w swoje Marzenia" przykleiłam go w kwietniu zaraz po stracie żeby codziennie rano wstając móc go czytać i wiedzieć że nie mogę się poddać...kasiarzyna, kuzka, Monic88, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
9.02.2018 - synek
Aniołek 02.2017 - 03.2017 cp - usunięcie jajowodu -
nick nieaktualnyHej. dawno mnie tu nie było i nie dam rady Was nadrobić. Mam za to pytanie
mimo, ze mam syna nie byliśmy nigdy na badaniach prenatalnych (tych pierwszych). Powiedzcie mi czy wszystkim pobierają krew ? Ile trwa takie badanie? Jaka jest prawidłowa ta przyziernosc ?
-
U mnie badanie USG trwało 20 minut bo maluch się strasznie wiercil
było wykonane przez brzuch.Przeziernosc nie powinna przekroczyć 2,5mm.USG daje 80% pewności,a gdy dołoży się jeszcze badania biochemiczne krwi to daje 95%,dlatego tez je wykonalam dla spokoju,zresztą tez ze wzgledu na wiek 34 lata.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy