Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kuzka wrote:A ja dalej w szpitalu i na razie się nie zanosi żebym miała to dzisiaj opuścić więc ciężko mi myśleć o czymś przyjemnym ...
-
motylkova wrote:Co najmniej 3 dni będziesz musiała być, mnie na 4 dzień wypuścili i cały czas plackiem musiałam leżeć bez tv i sama w pokoju masakra
Ale ja nie mam krwawienia . Okazało się , że to naruszona nadżerka. Żadnych badań ani nic. Lekarz na obchodzi stwierdził , że zobaczymy jutrona podstawie czego zobaczą jak nikt mnie nie przebadał. Jestem rozżalona.
-
kuzka wrote:Ale ja nie mam krwawienia . Okazało się , że to naruszona nadżerka. Żadnych badań ani nic. Lekarz na obchodzi stwierdził , że zobaczymy jutro
na podstawie czego zobaczą jak nikt mnie nie przebadał. Jestem rozżalona.
No to dlaczego się nie wypiszesz na własne żądanie? Ja podczas ostatniego pobytu wpisałam się sama po 2 dniach. Podpisujesz tylko papier, że jesteś świadoma zagrożeń i do widzeniaOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Konikowa wrote:Hmmm, dzis bylam u lekarza i pozwolil z tym ze slonca unikac kazał
mam dwoje malych dzieci 2 i 3 latka wiec moze byc ciezko, ehhh tylko dla nich tam jade bo gdyby to mialy byc moje wakacje to wolałabym przelezec w domu. Lot do Hurgady ok 3,5godz.
Ja tęż byłam wczoraj u lekarza muszę porobić dalsze badania w Ekg wyszły jakeś zaburzenia pracy serca jak nie przejdą duszności i zasłabnięcia to czeka mnie kardiolog.. zawsze coś.. zakaz dzigania choć niekiem jak to zrobić przy 10 mnieś córce..1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
kuzka wrote:Ale ja nie mam krwawienia . Okazało się , że to naruszona nadżerka. Żadnych badań ani nic. Lekarz na obchodzi stwierdził , że zobaczymy jutro
Powodzenia na wizytach ja na 14 idę do mojej gin zobaczę co mi powie ehh -
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach i czekamy na dobre wieści!
Kuzka,a może spróbuj się skonsultować z innym lekarzem (ten co obchód robił to jakiś konowal skoro bez badania mówi,ze zobaczymy jutro).Powiedz,ze wróżą z kart,bo nie miałaś badań itd może się znajdzie ktoś normalny...kurczę ta służba zdrowia to jakaś znieczulicę mawierze,ze wszystko będzie dobrze i trzymam tu kciuki za was.
-
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dzień dobry wszystkim przyszłym mamusion
Dzisiaj dołączyłam do Waszego grona i mam nadzieje że będzie łatwiej przetrwać razem ten czas
Jestem Gosia i jestem w 10 tyg ciąży.
Mam już cudowną 5 letnią córeczkę, która urodziła się w 2012r.
Jeden aniołek niestety 3 miesiące temu poszedł do niebaporoniłam w kwietniu.
Po jednym cyklu udało się i w 6 tygodniu usłyszałam bijące serduszko
Dzisiaj wybieram się na kolejną wizytę, przed którą jestem bardzo zestresowana, boję się że znowu będzie coś nie tak.
Mam nadzieję że z Waszym wsparciem będzie łatwiej to wszystko przejśća88, Czarna_kawa, kasiarzyna, Talla, marmi, Paula. lubią tę wiadomość
Gosia
Wiksuia 5 lat mój największy skarb
Aniołek * 4 kwietnia -
Hellou:)
22 kwietnia wyszlam za maz, a miesiac pozniej test ciazowy pokazal 2 kreski;)
Dolaczam sie do lutowych mamusiek, moj termin przewidywany jest na 1-go lutego;)
Pomimo roznorodnych przypadlosci ciazowych, szczescie mnie rozpiera;) Pozdrawiam wszystkie mamy i zycze duzo zdrowia!
a88, Czarna_kawa, Talla, marmi, Paula. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kuzka wrote:Jeżeli jutro mnie nie wpiszą to się wypiszę.... A jakieś konsekwencje z tego powodu ?
kuzka lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
czekam na tą wizytę z niecierpliwością
Jak na pierwszym USG, który miał potwierdzić ciążę zobaczyła serduszko zaczęłam płakać...
A z poronieniem to tak naprawdę nie wiadomo dlaczego tak wyszło. Pani doktor na NFZ ganiała mnie przez 3 tyg co 3 dni na usg, wkońcu poszłam prywatnie i okazało się że puste jajo.
Teraz chodzę do bardzo fajnego Pana Doktora, któremu ufam i mam nadzieję że będzie dobrze.
Najgorzej jest wytrzymać w pracy, bo siędzę przez 10 g przed komputerem, a kierownikowi powiem dopiero po 12 tyg jak wszystko będzie dobrze.
Nie wiem tylko czy isć na zwolnienie czy nie, czuję się średnio i się zastanawiam czy warto się męczyć i narażać, czasami zdarza się dźwigać paczki i nie chciałabym ryzykowaćGosia
Wiksuia 5 lat mój największy skarb
Aniołek * 4 kwietnia -
Gosia,wcale się nie dziwię,ze się niecierpliwisz
chciałabyś już potwierdzenia,ze wszystko jest w normie,to naturalne
Co do pracy,to powiem Ci ze swojej strony,ze ja sobie trochę odpuściłam,bo stwierdziłam,ze zdrowie malucha jest dla mnie najważniejsze,a że mam tzw ,,wolny zawod'' i mam zlecenia to np w lipcu zrobiłam sobie wolne.Dopiero 24.07 wracam i cały tydzień pracuje.U mnie sytuacja jest inna wiem,ale wierz mi potrafiłam pracować jak mrówka non stop...ale priorytety się zmieniająjak się będę dobrze czuć to po troszku coś będę sobie brała
Jeśli chodzi o Twoja prace to 10 h przed kompem jest męczące i jak mówisz,ze coś musisz dźwigać jeszcze...kiedyś jak pracowałam w biurze (dawno temu) to koleżanka będąca w ciąży miała jakieś ulgi i mniejszy czas pracy,może teraz jest podobnie,dowiedz się