Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny. właśnie wróciłam od lekarza i na szczęście jest wszystko dobrze, serduszko bije jak zwariowane i maleństwo ma 20mm
Lupusowa, Czarna_kawa, kasiarzyna, kuzka, marmi, Paula. lubią tę wiadomość
Gosia
Wiksuia 5 lat mój największy skarb
Aniołek * 4 kwietnia -
Gosia29 wrote:hej dziewczyny. właśnie wróciłam od lekarza i na szczęście jest wszystko dobrze, serduszko bije jak zwariowane i maleństwo ma 20mm
Super Gosia:))) widzisz kochana,wszystko pięknie!A teraz odpocznij wreszcie od tego stresu,bo z autopsji wiem jakie to męczące...
Kuzka,jak się czujesz?Mysle tu o Tobie i przesyłam dużo siły!
-
stokrotka30 wrote:Dzięki, mój jest strasznie ostrożny więc obawiam się że zaleci mi żelazo, a z tego co się orientuję nie każdy dobrze go toleruje:(06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
2 bobas w drodze wrote:Gratulacje dla wszystkich ja dopiero prenatalne 14.08
, po drodze wizyta z końcem lipca w klinie i 3 sierpnia u drugiej lekarki.
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hej dziewczyny
My już po wizycie.
Dzidziuś jest zdrowy, wszystko na swoim miejscu. Narządy widoczne, kość nosowa jest, przezierność okMaluszek był uparty i trzeba było się namęczyć, żeby zmierzyć wszystko, ale się udało
No i pokazał nam malec co ma między nóżkami - będzie synuś!Jestem taka szczęśliwa
sunset06, innamorata88, Lupusowa, kuzka, lilka1984, qatynka, kolka, Asasa, a88, marmi, meggi90, kasiarzyna, Czarna_kawa, Kłosia, Paula., Astoria, aiwlys, jiwa lubią tę wiadomość
-
Anne92 wrote:Hej dziewczyny
My już po wizycie.
Dzidziuś jest zdrowy, wszystko na swoim miejscu. Narządy widoczne, kość nosowa jest, przezierność okMaluszek był uparty i trzeba było się namęczyć, żeby zmierzyć wszystko, ale się udało
No i pokazał nam malec co ma między nóżkami - będzie synuś!Jestem taka szczęśliwa
-
stokrotka30 wrote:Super wieści! Gratuluję chłopca! Na wizycie byłaś z mężem od samego początku? Kiedy masz nastepną wizytę?
Nie, mój facet czekał w poczekalni. Usg było częściowo przez brzuszek a częściowo dopochwowo. Dopiero na następną wizytę planuje go zabraćNastępna wizyta za miesiąc. Lekarz powiedział, że nie ma sensu wcześniej przychodzić
-
No ja po wizycie, maluch ma 1,84 cm.
Termin mi się nie zmienił i dalej jest na 24 lutego. Lekarz tak jak podejrzewałam przyczepił się glukozy. Ale zaraz mi powiedział, że nawet picie wody przed pobraniem krwi może powodować wzrost glukozy we krwi. Kolejna wizyta za miesiąc, wcześniej mam zrobić prenatalne badania (jak się wbiję - a specjalnie mi nie zależy).
Stokrotka polecam Ci kupić żelazo chelatowane firmy Sanbios, ma w składzie oprócz żelaza, wit. C, wit. B6 i kwas foliowy 0,2. Sama stosuję i dzięki temu wiem, że hemoglobina mi nie spadnie, a tym samym anemia mi nie groźna. A miałam wariacje z żelazem i to nawet przed ciążą. Niestety albo stety jak zna się swój organizm, to trzeba słuchać swojej intuicji i nie do końca być jak chińska laleczka "a żelazo pani niepotrzebne" i na wszystko się zgadzać.Paula., marmi lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie mamy.Mój termin to 22 luty.26 mam wizytę u lekarza.Już nie mogę się doczekać aż zobaczę moją fasolkę.Na poprzedniej wizycie był tylko pęcherzyk.Ogólnie czuję się strasznie słaba bez sił.Mdłości pojawiają się o każdej porze dnia i nocy dziś także doszło do wymiotów.No ale cóż trzeba to przetrwać.Pozdrawiam☺
kasiarzyna, Paula., marmi lubią tę wiadomość
Mamuśki Luty 2018 -
kuzka wrote:Czarna kawa dzięki Kochana. Fizycznie czuje się dobrze , psychicznie na razie opanowana sytuacja , ale jak jutro nie będą chcieli mnie wypisać to się mocno zdenerwuje ....
Kuzka,cieszę się,ze już lepiej i psychicznie tez spokojniepowolutku,dwa głębokie wdechy,nie denerwuj się,nie jesteś sama pamiętaj i po burzy zawsze w końcu wychodzi słonko.Trzymam kciuki,żebyś jutro mogła wrócić do męża do domu :*
Anula1983,witaj w naszym gronie!
Tall,całe 1,84 cm szczęścia,gratuluje
Anne82,ale superto mamy pierwszego chłopca
! Czekamy na resztę naszych fasolek aż się ujawnia
Życzę Wam spokojnej nocy Mamuśki :*
Talla lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj mam wizytę u mojej lekarki i mąż jest w końcu w domu. Tym razem idzie ze mną i po raz pierwszy zobaczy maleństwo na monitorze a nie na zdjęciu.
Kurde jak czytam wasze opisy z prenatalnych i to że już wszystko wiecie zaczynam się zastanawiać się nakręcać czy aby u mnie wszystko ok jest, że lekarz nic mi nie powiedział tylko kazał czekać na wyniki do 1 sierpnia.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc