Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuzka, Paula, ja z tego samego teamu. Też fizjologicznie mam taki żółtawy śluz. Też długo męczyłam lekarzy, czy to normalne, ale taka moja uroda
Grzybka poznałam właśnie po konsystencji (grudkowatej) i bardziej intensywnym kolorze, ale miałam problemy już przed ciążą, więc w tym aspekcie dość szybko wiem, że coś się dzieje.
Szwesta, suuuuuuper -
Szwesta gratulacje
akacjowa lubi tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
2 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm). Wcześniej starania były bez spiny, ale ponad rok czasu nic się nie wykluło także zobaczymy co z tego wyniknie. -
szwesta80 wrote:Dziewczyny ja po nadprogramowej wizycie. Wszystko na szczęście ok. Obfita wydzielina może być spowodowana luteiną. A ze fasolką ułożona nogami do pęcherza przy ruszania się kopie w pęcherz i dlatego może mimowolnie lecieć mocz.
Wody płodowe w porządku, czop śluzowy na miejscu. Część USG robiła mi dopochwowo i fasolka była tak ułożona, że na 100% chłopak. Nawet nie musiała mówić od razu sama zgadłam.
Mąż i Młody przeszczęśliwi.
Teraz trzeba imienia szukać.
gratulacje:) -
A ja właśnie od poczatku nie mam żadnych uplawow, naczytalam sie o tym zwiększonym sluzie i czekalam na niego a tu nic, zupelnie, sucho. Po luteinie leci taka woda, ale to rozpuszczona tabletka, a sluzu nadal nie ma. I widzicie, mam w druga strone i tez sie martwilam, ze moze cos nie tak, no bo ma śluz chronić dziecko wiec powinno byc go więcej, a u mnie nic
Taka nasza natura, ze martwimy się wszystkim
-
Ja juz po wizycie i wszystko jest pieknie
nawet lekarz czasnal mi usg prenatalne na szybko ale bez ogolnych pomiarow i dzieciatko jest zdrowe. Wczorajsze plamienie bylo z powodu kosmowki ktora sie delikatnie odkleila ale nie ma powodow do niepokoju. Mam zwiekszyc dawke aduphastonu do 2x2. Jutro mam oddac krew na pappa i w nastepny poniedzialek przyjsc z mezem na dokonczenie prenatalneho juz z wynikami.
Tym razem bedzie dobrzenie ma innej opcji!
Paula wpisz mi prosze termin porodu na 26. Lutego i prawdopodobnie bede miala drugiego synkainnamorata88, kuzka, Katowiczanka, Czarna_kawa, Paula., sunset06, jomi81, jiwa, marmi lubią tę wiadomość
Kacperek
Aniolek [*] 04.04.17
Nadzieja umiera ostatnia -
Promyczek_91 wrote:Ja juz po wizycie i wszystko jest pieknie
nawet lekarz czasnal mi usg prenatalne na szybko ale bez ogolnych pomiarow i dzieciatko jest zdrowe. Wczorajsze plamienie bylo z powodu kosmowki ktora sie delikatnie odkleila ale nie ma powodow do niepokoju. Mam zwiekszyc dawke aduphastonu do 2x2. Jutro mam oddac krew na pappa i w nastepny poniedzialek przyjsc z mezem na dokonczenie prenatalneho juz z wynikami.
Paula wpisz mi prosze termin porodu na 26. Lutego i prawdopodobnie bede miala drugiego synkaja jutro mam prenatalne
widzę, że jesteśmy w podobnym wieku ciążowym
ostatnio wyskoczył mi ten sam termin
jakiej wielkości jest maleństwo?
Promyczek_91 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Promyczek_91 wrote:Ja juz po wizycie i wszystko jest pieknie
Paula wpisz mi prosze termin porodu na 26. Lutego i prawdopodobnie bede miala drugiego synka
Super! Gratuluję dobrych wiadomościWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 17:25
-
innamorata88 wrote:Gratuluję
ja jutro mam prenatalne
widzę, że jesteśmy w podobnym wieku ciążowym
ostatnio wyskoczył mi ten sam termin
jakiej wielkości jest maleństwo?
47mm czyli prawie 5cm szczesciapowodzenia jutro! Trzymam kciuki
innamorata88 lubi tę wiadomość
Kacperek
Aniolek [*] 04.04.17
Nadzieja umiera ostatnia -
Promyczek, Szwesta, super wiadomości
U nas też wszystko pięknie. Dzieciaki zdrowe, rosną idealnie równo i najprawdopodobniej będzie dziewczyna i chłopakkolka, kozamonia, szwesta80, PRINCESKAWACH, Anne92, Kłosia, Czarna_kawa, jiwa, Paula., Promyczek_91, marmi lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
sunset06 wrote:Dziewczyny wybieracie się do szkoły rodzenia? jeszcze trochę czasu bo od 21 tyg. ciąży można się podobno wybierać ale jest straszny tłok i chyba się już zapiszę...
sunset06 lubi tę wiadomość
-
sunset06 wrote:Dziewczyny wybieracie się do szkoły rodzenia? jeszcze trochę czasu bo od 21 tyg. ciąży można się podobno wybierać ale jest straszny tłok i chyba się już zapiszę...
A jeszcze jest jedna szkoła rodzenia tam gdzie chodzę prywatnie do ginekologa. Nie wiem jak coś gdzie wybrać.
-
Dziewczyny super informacje ze z maluchami wszystko ok. U mnie badanie 16-tego . Ojej jak długo jeszcze ... super ze poznałyscie plec . Korci mnie i chyba też zapytam lekarza ale boję się że będzie jak poprzednio ze plec się nie zgodziła z badaniem z usg
-
Ja też zamierzam zapisać się. Powoli muszę się zacząć rozglądać, bo terminy faktycznie duże. -
sunset06 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości