Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIm później była owulacja tym dzidzia jest mniejsza i mniej widać. Też mam taką sytuacje ponieważ ostatnią @ miałam 29.04, a owulację dopiero w 21dc. Więc wszystko jest troszkę "opóźnione" niż u dziewczyn, które owulację miałyby np. W 14dc. nie martw się
-
Hej dziewczyny, widzę że mamy podobnie.
Też monitoruje papier i sprawdzam piersi.
I też łapię się na myśleniu czy wszystko ok, czy nie powinnam mieć więcej objawów.
Waham się czy nie pójść wcześniej do lekarza zobaczyć czy widać coś więcej, bo nie wiem czy wytrzymam całe dwa tygodnie...
starania od 2015 roku
-
kuzka wrote:Też mam wrażenie, że objawów brak. Bolą mnie piesi. Ale też nie ciągle. Mdłości? Czasem mam wrażenie, że robi mi się niedobrze po jedzeniu, ale wymiotów nie mam i od jedzenia też mnie nie odrzuca. Zmęczenie to chyba jedyny widoczny objaw , mogłabym cały czas leżeć i drzemać. Próbuję się nastawić pozytywnie, ale najgorsze jest to ziarnko niepewności, jestem w ciąży, ale tego nie widać. Już chyba wolałabym te Mdłości to bym przynajmniej pewność miała
Też tak myślałam. Dopóki mnie wczoraj pierwsze mdłości nie chwyciły. Paw u przedsionka całe popołudnie i wieczór. Gorzej niż kac gigant.
Przez cały weekend miałam taką schizę, że wczoraj odbierając wyniki krwi Młodego zrobiłam betę. W ciągu tygodnia przyrosła z 11150 do prawie 41 000.
Strasznie mnie to uspokoiło i nie panikuję jak na razie gdy nie odczuwam dolegliwości.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
8485 - pozostaje Ci cierpliwie czekac na kolejne USG. Nie wchodz na Google, ja zrobilam ten blad i sie naczytalam strasznych rzeczy. Sprobuj byc spokojna, kazda ciaza jest inna.
J swiruje czekajac na wyniki Bety. Mam nadzieje, ze juz niedlugo zadzwonia!Laurka85 lubi tę wiadomość
-
A o piersi i papier mam to samo. Mój mąż aż się wkurza, że się nakręcam. Ale nie umiem tego powstrzymać. Doświadczenie robi swoje. Więc super wiedzieć, że nie jestem jedyna.
aria40 wrote:Kiciaczku bardzo Ci kibicuję. Bedzie dobrze dziewczyny
Moja beta niestety zwalnia, już nie mam nadziei.
To co napiszę zabrzmi okrutnie.
Z własnego doświadczenia wiem, że trzeba szykować się na najgorsze.
aria40 tak bardzo mi przykro
Tulę wirtualnie.
Dziewczyny ja wczoraj miałam mieć wizytę na pobranie cytologii. Jednak lekarka stwierdziła że zrobimy USG. W czwartek był sam pęcherzyk ciążowy wielkości 3mm a wczoraj urósł do 11 mm i było widać ciałko żółte i bijące serduszko szczerze to ja nie widziałam ale najważniejsze że lekarz widzial. Mam już założona kartę ciąży, zlecone badania i następna wizyta za tydzień a i dostałam zastrzyki Clexane.
Kochane czy któraś prowadzi ciążę na NFZ? Jakie badania macie zlecone na początku ciazy? -
nick nieaktualnyJa w ciąży z synem nie miałam żadnych objawów. Dopiero po 12 tygodniu zaczęłam odczuwać piersi. Zero mdłości - NIC. U mnie pierwszym obajwem była.. Zgaga! Bo nigdy w życiu jej wczesniej nie miałam
A teraz na okragalo mi niedobrze, a piersi bola jak cholera. -
Aga89 wrote:Dziewczyny ja wczoraj miałam mieć wizytę na pobranie cytologii. Jednak lekarka stwierdziła że zrobimy USG. W czwartek był sam pęcherzyk ciążowy wielkości 3mm a wczoraj urósł do 11 mm i było widać ciałko żółte i bijące serduszko szczerze to ja nie widziałam ale najważniejsze że lekarz widzial. Mam już założona kartę ciąży, zlecone badania i następna wizyta za tydzień a i dostałam zastrzyki Clexane.
Kochane czy któraś prowadzi ciążę na NFZ? Jakie badania macie zlecone na początku ciazy?https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Witam się i ja z terminem na 16.02.18r. wg. Belly. Zobaczymy co jutro powie lekarz na wizycie kontrolnej. Pytanie do dziewczyn, które przyjmują luteinę dp - jak z cytologią? Biorę po tabletce rano i wieczorem, a chciałabym na najbliższej wizycie zrobić cytologię właśnie, bo poprzednią mam z listopada '16. Czy wystarczy, a jednocześnie nie zaszkodzi, kiedy rano nie zaaplikuję tabletki? ( dwa poronienia, jedno w 4, drugie w 7 tyg. )
-
Cześć dziewczyny, w końcu i ja mogę dołączyć do lutowych mamuś Mam termin wyliczony przez Belly na 19.02. Stres mnie zżera bo zrobiłam 4 testy i wszystkie te kreseczki takie nie za mocne, czekam na wyniki z krwi, będą jutro. Mam nadzieję, że wszystko dobrze. Bardzo Wam gratuluję i życzę wszystkiego dobrego dla Was i maluszków
karolinams lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny rzadko piszę z powodu złego samopoczucia, mdłości, wymioty senność. Dziś jestem po wizycie i badaniu USG. 6 tydz. ciąży, według USG ciąża starsza o 4 dni, widać już serduszko i ciałko żółte Dostałam lek na mdłości muszę kontrolować wagę, żeby nie spadała za dużo bo straszna chudzina jestem :)Pozdrawiam Was cieplutko
Ale dużo już nas jest gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 11:07
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny