Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My juz powiedzielismy siostrom a dzisiaj mowimy rodzicom. Musimy tak wczesnie, bo mialam leciec na mini holiday w ten piatek, wszyscy sie poskladali na bilety z okazji moich urodzin a lekarka zabronila leciec.
Ale powiem wam, ze to jest niesamowite uczucie dzielic sie takimi wiesciami z bliskimi. Tyle szczescia. Siorki plakaly chyba godzine ze szczescia, skakaly, przytulaly mnie.
Dzisiaj rodzicow kolej, pewnie bedzie jeszcze fajniej -
nick nieaktualnyWitajcie nowe Dziewczyny
Przypominam, że jeśli macie ochotę, możecie nam napisać coś więcej o sobie w linku poniżej
Lutówki 2018Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 15:33
-
Niesia_88 wrote:Hej!
Widzę, że nie tylko mnie dopadło pogorszenie samopoczucia. Od wczoraj tylko bym spała, jestem totalnie bez siły, a nie mam możliwości pozwolić sobie na odpoczynek Na dodatek jestem jakaś taka smutna i zalękniona i mam wszystkiego dosyć. No samopoczucie masakra po prostu.
Oby szybko przeszło...II cykl starań... Zielony
-
Majzu wrote:Też tak mam też mi jakoś tak smutno boję się że sb nie poradzę w domu synek z Maja 2016 ... Będzie naprawdę ciężko ...
O! Bratnia duszo! Córeczka z maja 2016 właśnie łobuzuje na podłodze
Też jestem przerażona... Będzie 21 miesięcy różnicy...
Największe wyrzuty sumienia mam przy noszeniu Poli na rękach (10,3kg), ale nic nie poradzę, jest jeszcze maleńka i bardzo potrzebuje mamy. Zaledwie 3 tygodnie temu odstawiłam ją od piersi.
-
nick nieaktualny
-
Majzu wrote:Też tak mam też mi jakoś tak smutno boję się że sb nie poradzę w domu synek z Maja 2016 ... Będzie naprawdę ciężko ...1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Niesia_88 wrote:O! Bratnia duszo! Córeczka z maja 2016 właśnie łobuzuje na podłodze
Też jestem przerażona... Będzie 21 miesięcy różnicy...
Największe wyrzuty sumienia mam przy noszeniu Poli na rękach (10,3kg), ale nic nie poradzę, jest jeszcze maleńka i bardzo potrzebuje mamy. Zaledwie 3 tygodnie temu odstawiłam ją od piersi.1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
KacperekiOliwka wrote:ja mam córeczkę z wrezśnia 2016 więc u mnie różnica 16 miesięcy i do tego jeszcze drógie dziecko.. małą też ciągle musze nosić bo dopiero raczkuje i już powoli padam a to dopiero początek ciąży..
Jasne, odzywaj się jak tylko będziesz chciała się wygadać. Różnica 16 miesięcy to naprawdę malutko, ale na pewno dacie radę! Mąż na stałe pracuje w delegacji?