Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczynki nie pisalam bo strasznie sie zle czuje i nie mam na nic ochoty. Tzn chote mam na wszystko ale tak jak tylko podnosze glowe z poduszki to zaraz mi gorzej. W niedziele przeszlam zalamanie nerwowe wieczorem na wkladce zobaczylam jasnobrazowe plamienie. Uspokoilam sie dopiero jak przeczytalam ze to normalne, wczoraj rano tak mnie ciachnelo na wymioty ze juz plakałam nad kibelkiem. Dzis juz mnie tak nie ciagnie ale jest mi mega nie dobrze. Plamienia juz sie nie powtorzyly wiec jestem spokojniejsza. Chociaz do lazienki chodze i mysle ze zaraz zawalu dostane. Stracilam do tego apetyt. Jedynie tak pod wieczor moglabym cos zjesc ale to bardziej moje oczy niz moj przełyk.
Jutro wizyta z usg... Chyba wolałabym ją mieć za jeszcze jakies 2 tygodnie...Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Kiciak spokojnie. na pewno wszystko jest w porządku. w domku leżeć i czekać na wizytę. my tutaj czekamy na same dobre wieści. trzymamy kciuki.
witamy nowe fasoleczki i życzymy spokoju bo jest niezbędny
Paula ja nie mogę patrzeć ani myśleć o słodkim. rano muszę długo leżeć, żeby nie wymiotować a i tak mnie mdli po wszystkim co zjem.
kurcze Wy już wszystkie po pierwszych wizytach a ja jeszcze dwa tygodnie muszę czekać . jedyne pocieszenie, że już będzie 7 tydzień i zobaczymy serduszko (mam taką nadzieje). -
Hej!
Widzę, że nie tylko mnie dopadło pogorszenie samopoczucia. Od wczoraj tylko bym spała, jestem totalnie bez siły, a nie mam możliwości pozwolić sobie na odpoczynek Na dodatek jestem jakaś taka smutna i zalękniona i mam wszystkiego dosyć. No samopoczucie masakra po prostu.
Oby szybko przeszło...
-
Cześć dziewczyny, przez te zawirowania z forum nie mogłam się Wam pochwalić że jednak udało mi się przesunąć moją wizytę z 20.06 na 12.06. Wczoraj byłam na badaniu, Pani doktor potwierdziła ciążę 6/7tydzień z terminem na 02.02.2017 :)Widziałam mojego małego orzeszka który ma 0,39cm i pięknie mu biło serduszko. Co mnie trochę wkurzyło to w badaniu usg nie mógł uczestniczyć mój mąż. Może dlatego że było to badanie dopochwowe? Bidulek tak na to liczył i niestety a może stety dostał piękne zdjątko
Co do objawów to u mnie mdłości trochę ustąpiły - ja bym to nazwała napadami mdłości, teraz strasznie jak chyba wiele dziewczyn chce mi się spać. Niedługo do domu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 13:51
-
Cześć dziewczyny w końcu i mnie dopadło to szczęście przeniesienia się na fioletową stronę mocy, witam się ze wszystkimi przyszłymi mamuśkami
Wg kalendarza 4tydzień i 4 dzień ciąży, wg bety 5tydzień (robiona w poniedziałek) coś około 855. Progesteron 44. Jutro planuję zrobić drugą betę
Poza bardzo wrażliwymi piersiami brak innych dolegliwości. -
Kiciak wrote:Ech...mial być chillout a jest dramat przyszłam do pracy a tu delikatne plamienie się pojawiło czyli chyba już po wszystkim...o 16:15 idę do lekarza
Witam wszystkie nowe zafasolkowane mamusie -
Moj tez ze mną był na wizycie, bez problemu, lekarz sam go z biurka do monitora zawołał zeby zobaczył serduszko
Kiciak - dobrze bedzie wszystko nic sie nie martw kochana, trzymam kciuki za wizyte.
Mnie chyba hormony dopadły.. przymierzalam dzis sukienkę na wesele, bo idziemy w poniedziałek, brzuszek juz dosc mocno widoczny, szczególnie ze sukienka dopasowana a ja sie popłakałam, ze grubo wyglądam
A gdzie tam do lutego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 14:13
14 cykli starań