Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Biotech wrote:Dobrze zywisz Malucha:-) a tak serio to usg tez moze miec jakies odchylenia:-P
Mój mąż się śmieje, że to co ja schudnę to mała przytyje
No bo nadal na minusie 4 kg, a tu taki KolosekNo nic, czekamy na kolejne USG, a to będzie 18 września, jeszcze tyleeeeee czasu
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
ja mam dlatego tak wczesnie polowkowe bo tak tu robia w Norwegii , miedzy 18 a 20 tyg i wlasciwie nie wiem to czemu... taki dostalam termin listownie i juz. A wiec jutro o 10 godzinie, z wrazenia dzis nie zasne..
Ide robic kolacyjke , bo zglodnialam, a wy o jedzeniu piszecie...
-
Gratuluje pewniaczków co do płci, chyba mamy więcej facetów jak na razie? Ja mam połówkowe 16.09 to będzie 20 tydz.tak lekarz ustalił, więc chyba wie co robi. Idę i ja robić kolację, z jakimiś ogórami na pewno, bo smaka mi wyżej narobiłyście:)
-
nick nieaktualnyRosann, jak duża jest Twoja dzidziunia?
My chyba też z tych większych, bo 17w0d na wizycie bąbel miał CRL ponad 12 cm, cały był długi na jakieś 25cm, ale najbardziej "przerażona" byłam jego wagą - 224g!
Wy tu tak o kfc, ja nie kumata, nie przyuważyłam tegoa mąż mój dzisiaj miał "swoją" ciążową zachciankę i zamowił sobie kubełek, tak więc ten teges...no skubnęłam od niego 1 kawałek
Czarna_kawa, Krakowianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marmi wrote:Rosann, jak duża jest Twoja dzidziunia?
My chyba też z tych większych, bo 17w0d na wizycie bąbel miał CRL ponad 12 cm, cały był długi na jakieś 25cm, ale najbardziej "przerażona" byłam jego wagą - 224g!
Wy tu tak o kfc, ja nie kumata, nie przyuważyłam tegoa mąż mój dzisiaj miał "swoją" ciążową zachciankę i zamowił sobie kubełek, tak więc ten teges...no skubnęłam od niego 1 kawałek
Jak byłam na USG 21 sierpnia, a to był 15+3 to miała 14cm i 130gmarmi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny u mnie bedzie dziewczynka:)
Czarna_kawa, kolka, kuzka, marmi, Ewelaa_♡, sunset06 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystokrotka30 wrote:A ja śpię głównie na brzuchu (nie wiem do kiedy będę tak mogła) i na razie nie wyobrażam sobie innej pozycji.. co do farbowania włosów to ja poczekałam do 2 trymestru i pomalowałam, bo nie mogłam na siebie patrzeć, pytałam też lekarza, nie widział żadnych przeciwwskazań.
A co do diety, właśnie piekę murzynka:) -
Za mną ostatnio big Mac chodzi
Ja mam nadzieje dowiedzieć się terminu cc 7 września na wizycie, bo teściowa chce przylecieć i pomoc trochę po porodzie, wiec dla mnie jak najbardziej na rękę to jest. Ale ona musi u siebie podać termin urlopu i zabukować bilety do nas...
Ja powoli się zaczynam przyzwyczajać do myśli, ze będzie kolejna dziewczynka.
Roszpunka gratuluje poznania płci
Witaj MartaBedzie dziewczynka
-
Dzień doberek Ciążowe Kwiatuszki!!!
Lupusowa,otwierasz połówkowe kochana!Trzymamy kciuki mamuśka,nie bój żabki będzie wszystko pięknie!Koniecznie prosimy o relacje jak tam/co tam
Stokrotka,ja wczoraj obory wcisnąłamale jestem już chyba uzależniona od tego heheh
)) Chyba masz racje,ze większość siusiaków,nawet w sumie nie wiem,przydałaby się lista
))
Kuzka,piękne zakupyaaa i te skarpetulki
!!!
Marmi,silna wolna jak tylko kawałek zjadłaśa powiedz jak się dzisiaj robaczku czujesz,bo coś o miłościach pisałaś? Tez mam momenty,ze mnie coś tam zamuli,ale na szczęście nie tak jak w 1 trymestrze.
Witaj Marta,zapraszamy do nasa ty kiedy połówkowe?
Roszpunka,gratuluje muszelkiu mnie tez córa
Paula,Ty dzisiaj wizytujesz)) daj znać co u was z babelkiem
!
Która mamusia dziś jeszcze ma wizyteKciukasy!
kuzka, Paula. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny