Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My najpóźniej będziemy zamawiać mebelki o łóżeczko na początku października. Trzeba na nie czekać ok półtora miesiąca, więc to będzie tak akurat
Nie wiem czy od razu też nie załatwimy wózkamoże przy takiej wysokiej kwocie na paragonie uda się jakieś większe rabaty utargować
A w sobotę zaczynamy malowanie w pokoju malucha! To akurat wszystko ładnie się przewietrzy -
nick nieaktualnyLena, fajnie widzieć kogoś z okolic PO
okolice Poznania jakieś bliskie? Ciążę prowadzisz w Poznaniu?
Ja ogolnie chcialabym takie wieksze zakupy zacząć w miarę szybko, glownie ze wzgledu na kwestię finansową - latwiej kupic jednego mca wozek, drugiego fotelik itp, niz wszystko naraz
Na dodatek jest spora lista rzeczy, ktora mnie zadowoli uzywana, wiec jesli trafie akurat na to, czego szukam, to chyba nie będę sie zastanawiac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 09:46
marmi, lena198808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka30 wrote:Rosann bardzo mi miło:) i jak ciasto? Z wiśniami jeszcze nie robiłam, ale wszystko przede mną
u mnie już końcówka została:D
Ciacho super! Korzystałam z przepisu z Kwestii Smaku, zresztą ja zawsze korzystam tylko z przepisów Asi i jest pycha!
Pulchniutkie i takie lekkie, ale wilgotnePolecam!
stokrotka30 lubi tę wiadomość
-
Justa1994 wrote:Dziewczyny a ja mam termin na marzec ale pewnie będę mieć cesarkę wiec prawdopodobnie koniec lutego .. i tu właśnie pytanie jak sobie załatwić cesarkę ? Ja musiałam przy poronieniu wydobywać to z siebie naturalnie i na prawdę ajj szkoda tu opowiadać takie rzeczy po prostu chce cesarkę , jak można ja sobie załatwić jakiś papier który dostarczymy ginekologowi od innego lekarza ?
Moja ginekolog zasugerowała zaświadczenie od psychologa o panicznej obawie przed bólem, może warto się udać do psychologa i i troszkę podkoloryzować. Ja jestem przerażona obydwoma sposobami porodu, każdy ma swoje plusy i minusy i tez przez pewien czas zastanawiałam się nad cc ale teraz chyba bardziej skłaniam się ku sn. -
nick nieaktualny
-
lena198808 wrote:Cześć dziewczyny podczytuje Was od jakiegoś czasu, można dołączyć?
jestem z okolic Poznania, dzisiaj 17t4d termin wg OM 3.02.18
wczoraj mialam wizyte 214gram szczęścia. Wszystko wskazuje że będzie dziewczynka, z mężem wstępnie wybraliśmy imię Aleksandra.. Ola
połówkowe 22 września
lena198808 lubi tę wiadomość
-
Czytam o tym kombinowaniu z CC i smutek mnie ogarnia...
Że też w XXI wieku trzeba uciekać się do jakichś dziwnych metod, aby urodzić tak jak się chce. U "mnie" w DE, to kobieta decyduje o metodzie porodu i jeśli chce CC, a nie ma ku temu żadnych przeciwwskazań to po prostu je ma i koniec. I choć lekarze starają się przekonywać do SN to ostateczna decyzja i tak należy do ciężarnej.
-
Katowiczanka wrote:Czarna kawa, jest lista, Paula dopisuje na 1 stronie
Aaa,ale dekiel ze mnie dzisiaj przysięgam ;p Paula,kotku złoty zwracam honor coś mi się poprzestawiało i zapomniałam kochana,ze ty tam wszystko organizujesz na 1 stronie
Marmi,ulala to pięknie
czyli z tymi miłościami się jednak nie pomyliłam
hehe,tak trzymać
gorzej z Mdłościami,ale może to już będą pojedyncze przypadki
Lena,pięknie napisałaś o tej ,,nowej jesieni'' dla ciebiemnie zawsze tez jakaś deprecha brała,bo lubię ciepełko,ale w tym roku będzie wszystko inaczej
Witamy ,,nowa Lenę''))
Meggi,gratulacje!Wiedzialam,ze będzie dobrze))
Annie, i co rozglądasz się za ta szkoła?Bo ja tez wawa i jeszcze nie zasięgałam języka w tym temaciea nad szpitalem myślałaś
?
lena7, Paula. lubią tę wiadomość
-
A dla mnie smutne jest, że tak wiele kobiet staje na głowie, żeby za wszelka cenę załatwić sobie cc. To mniej wiecej tak jakby pacjent, który może mieć wykonany zabieg laparoskopowo zaczął się upierać przy laparotomii, bo tak woli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 10:31
Gosiakk300, kuzka, Talla lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018