Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lyi dobrze, że już po. Oszczędzaj się
Dopiero co wczoraj pisałam, że waga zaczyna drgać mi do góry, a dzisiaj po porannej kontroli okazało się, że znowu spadła. Dżizas... No ale nic, we wtorek lecę do rodziców i już naszykowałam im listę jedzeniowych zachcianek, więc pewnie po tej wizycie będę troszkę bardziej upasiona
Dobrego dnia dziewczyny! Ja się zaraz zbieram za pranie i ogarnianie szafy, a na wieczór chyba sobie pomaluję łazienkęLiy88 lubi tę wiadomość
-
Przypadkiem na jednej grupie na FB znalzłam takowe łóżeczko
zakochałam się w nim . Jak myślicie solidne ? Trochę boję się przez internet zamawiać..
Podam link :
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-z-szuflada-tapczanik-tapczan-i5988942587.html
Edit.
Najbardziej boję się tego czy aby przyjdzie solidne i czy np jakoś nie będę miała problemu z rozmiarami pościeli itp... Pierwsze dziecko więc nawet nie wiem jak napisać w czym problemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 10:07
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
nick nieaktualnyPaula, ja bym na pewno sobie odpuscila ten materac, ktory oni chca dac w zestawie, bo szalu z nim raczej nie bedzie.
Ale samo lozeczko wizualnie bajecznejak z takich przeslodkich pokoikow z katalogow z meblami...
P.s. pozdrowienia z urlopu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2017, 10:28
Paula. lubi tę wiadomość
-
Paula. wrote:Przypadkiem na jednej grupie na FB znalzłam takowe łóżeczko
zakochałam się w nim . Jak myślicie solidne ? Trochę boję się przez internet zamawiać..
Podam link :
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-z-szuflada-tapczanik-tapczan-i5988942587.html
Edit.
Najbardziej boję się tego czy aby przyjdzie solidne i czy np jakoś nie będę miała problemu z rozmiarami pościeli itp... Pierwsze dziecko więc nawet nie wiem jak napisać w czym problemsprawdz sobie tylko jaka jest jego wysokość. Siostra kupiła używane i okazało się strasznie niskie w porównaniu do tego co ja miałam.
Paula. lubi tę wiadomość
Gosia
Wiksuia 5 lat mój największy skarb
Aniołek * 4 kwietnia -
nick nieaktualny
-
Rosann,kochany misiu energetyczny
) jeszcze malowanie łazienki Ci w głowie
) podziwiać tylko za sile! U mnie w domku armagedon,bo 1,5 tyg w pracy jestem i sprzątanie mnie czeka hehe przydałby się taki krasnoludek w postaci Rosann do pomocy
ooo to do Polski lecisz?
Paula,zaraz zerknę na ten link,bo na tel to zawsze muszę kopiować w przeglądarkę i mi złe skopiowało teraz ;pPaula. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula łóżeczko jest rozmiarowo standardowe, z pościelą nie będzie problemów. Wygląda solidnie. Ładniutkie jest ☺ Nie mogę doczytać informacji o materacu, ale osobiście polecić mogę gryke-kokos. ☺
Nie ma co się obawiać zakupów przez Internet. Ale najlepiej poczytać również komentarze innych użytkowników.
Poza tym takie rzeczy jak łóżeczko dużo taniej dostanie się na allegro, niż w sklepie stacjonarnym.
Ja niedawno zamawialam synowi łóżko też przez Internet. Ale powiem szczerze, że jeszcze go nie rozpakowalam z kartonu.
http://allegro.pl/lozka-lozko-160x80-olcha-szuflada-materac-rabat-i6945120054.html?reco_id=0ef0cadf-953b-11e7-990f-6c3be5bbb2d8&ars_rule_id=201
Paula. lubi tę wiadomość
-
Kawusia najchętniej to ja bym sama całe mieszkanie opędzlowała, ale rozsądek mi podpowiada, że co za dużo to nie zdrowo
No ale łazienkę sobie machnę bo gołych ścian to tam tyle co nic, a brat będzie miał chociaż mniej roboty podczas odświeżania mieszkania
Tak, lecę do PL na kilka dniWe wtorek rano mam samolot do Warszawy, a wracam w sobotę późnym wieczorem
Już się nie mogę doczekać
Paula., Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agula1512 wrote:Gratulacje udanych wizyt. Świetnie się czyta jak maluszki rosną.
Zazdroszczę Wam tych niskich wag ja przed ciąża ważyłam 52 spadłam do ok 50 a teraz już 55,5 więc leci jak szalona. Coprawda nie wyglądam ale czuję ehh.
Jeśli chodzi o ruchy to mój mąż jak przykłada ucho to słyszy jak kopie mały. Od początku słuchał stąd wiemy że to nie jelita bo mówi że całkiem inny odgłos. Zresztą mówi kiedy słyszy a ja wtedy czuje kopniecie hehe chodz już mówi że nie może się doczekać prawdziwego kopniaka.albo kładzie rękę na brzuchu i mówi że czuje jak się Mały rusza.
Powiem Wam dziewczyny, że mnie radość Młodego z brata rozczula. Podchodzi nagle do mnie, kładzie rękę na brzuchu i zaczyna głaskać.
Bardzo fajne uczucie.
U mnie od początku ciąży 3 kg na plusie.
W wróciło mi parcie na słodycze i sporo ich podjadam. I owoce. Owoce jem non stop.
Ogólnie za każdym razem gdy czuję ruchy mam wielkiego banana na twarzy. Uwielbiam to uczucie.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
nick nieaktualny
-
szwesta80 wrote:Paula co zdecydowaliście z prezentami dla rodziców?👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu.