Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Talla wczoraj byłam w H&M w Szczecinie i mieli czarne spodnie ciążowe.
Powiem Wam jednak dziewczyny, że ceny powaliły nie na kolana.
Owszem legginsy były tanie (39 zł) ale spodnie i jeansy poniżej 130 zł nie schodziły. Jak to zobaczyłam to chciałam wychodzić i zamawiać na OLX . Mąż jednak kazał mierzyć. Wyszliśmy z legginsami i jeansami. Mieliśmy kupon na 10 % zniżki ale i tak zapłaciliśmy 170 zł. Więcej spodni ciążowych nie zamierzam kupować mam. Mam jedne jeansy, legginsy, spodnie dresowe. Musi starczyć do porodu.momo28, Liy88 lubią tę wiadomość
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Kasikk niewiele, bo mocno schudłam na początku, a jem normalnie dopiero trzy tygodnie
Mam starą radziecką wagę i jej pomiary są średnio wiarygodne, ale tak z 2 kilogramy od wagi najniższej, może więcej trochę, ciężko mi powiedzieć, bo co waga to inny pomiar
Potwierdzam, że w hm są czarne spodnie ciążowemały książę
-
martaw gratulacje
Talla ja kupiłam w HM najzwyklejsze czarne spodnie ciążowe z jakby ściągaczem ale to nie taki typowy ściągacz tylko pasek materiału, za 80 zł i jestem zadowolona.
Dziewczyny, czy miałyście może przyjemność mieć ph moczu w wysokości 8 ?? -
No ja potrzebuję takich bardziej wizytowych, bo do chodzenia na co dzień to mam zielone niczym kitel chirurga (za 39,98 zł i to bawełna), a leginsy to kupię później takie już ocieplane.
Szwesta ceny to mają jeszcze ok w porównaniu z tego co widziałam innymi sklepami internetowymi, ale i tak cisną w górę.
Astoria spore ph masz bardzo zasadowe, ale mieścisz się w normie przyjętej, co ci Twój lekarz prowadzący na ten wynik powiedział? -
Talla wrote:No ja potrzebuję takich bardziej wizytowych, bo do chodzenia na co dzień to mam zielone niczym kitel chirurga (za 39,98 zł i to bawełna), a leginsy to kupię później takie już ocieplane.
Szwesta ceny to mają jeszcze ok w porównaniu z tego co widziałam innymi sklepami internetowymi, ale i tak cisną w górę.
Astoria spore ph masz bardzo zasadowe, ale mieścisz się w normie przyjętej, co ci Twój lekarz prowadzący na ten wynik powiedział?06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
Rafaello wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was robiła odczyn coombsa? Nie wiem czy trzeba być na czczo czy nie:/
także ja zawsze coś zjem, żeby nie zemdleć z głodu przed pobraniem.
Odczyn robiłam razem z morfologią i nie byłam na czczo. -
No a niedawno były wyprzedaże
Ja wtedy kupiłam w H&M ciążowe rurki za 40 zł, ale pamiętam jak większość pisała że za wcześnie na takie zakupy, nikt brzucha nie miał w lipcu.
Nikt nie odpowiedział, więc ponawiam pytanie:
czy dziewczyny, które czuja juz ruchy mają takie długie przeprwy, że 2-4 dni nic, a potem wracają normalnie?
Bo nie wiem czy się martwić czy to normalne, a lekarza mam dopiero za 2 tygodnie.Aniołki: 01.2010 11tc; 04.2017 11tc
Córcia 12.2010
-
U mnie w hm na wyprzedaży były tylko takie całkiem proste dżinsy i niezbyt duży wybór rozmiarów
więc niezbyt mnie to przekonało.
Ale mimo to, że mam już dwie pary ciążowek z Bonprix to chyba będę musiała kupić jeszcze jedne, bo teraz te mam luźne i trochę mi spadają. -
Katowiczanka wrote:No a niedawno były wyprzedaże
Ja wtedy kupiłam w H&M ciążowe rurki za 40 zł, ale pamiętam jak większość pisała że za wcześnie na takie zakupy, nikt brzucha nie miał w lipcu.
Nikt nie odpowiedział, więc ponawiam pytanie:
czy dziewczyny, które czuja juz ruchy mają takie długie przeprwy, że 2-4 dni nic, a potem wracają normalnie?
Bo nie wiem czy się martwić czy to normalne, a lekarza mam dopiero za 2 tygodnie.z córką w pierwszej ciąży ruchy czułam dopiero po 20 tygodniu i też nie codziennie
Gosia
Wiksuia 5 lat mój największy skarb
Aniołek * 4 kwietnia -
Ja nie czuję ruchów codziennie, a jestem w trakcie 20. tygodnia.
Odnośnie badań krwi - akurat na ten parametr jedzenie nie ma wpływu, natomiast trzeba pamiętać, żeby nie być nażartym jak bąk, bo lipemia w surowicy utrudnia badania, a nawet zapycha aparaty. Przy oznaczeniach hormonów, grupy krwi nie wpływa to na wynik, natomiast parametry biochemiczne, morfologia, czasy krzepnięcia i krwawienia powinny być badane na czczo dla miarodajnego wyniku. -
Któraś dziewczyna pisała o stronie Malinowy Zakątek no i po kocyku zamawiam śpiworek
Pani mi taki podstawowy śpiworek do fotelika z bawełny i minky zaceniła na 110zł!! A wzorów ma w zatrzęsienie, oj już żaden używany śpiworek, tylko u niej!!!
Aha i oficjalnie mówię, że również wchodzę w szczęśliwe mamusie, które czują ruchy! Od kilku dni było takie smyranie nieregularne, ale wczoraj i dzisiaj dla potwierdzenia jak siedzę w pozycji takiej skulonej bardziej to poczułam rozpychanie takie ewidentne!! Jak smyranie jeszcze mogłam zwalić na jelita czy macicę, tak tego jestem pewna! To nie jest taki kop, tylko takie właśnie rozpychanie, jak siedzę bardziej skulona. Mega uczucieMam dzisiaj 19t3d, myślę że jeszcze tydzień, dwa i będę już czuła regularnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 17:11
Liy88, marmi, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Ja też nie czuję codziennie ruchów, chociaż ostatnio już coraz częściej, a bywało, że kilka dni pod rząd nie czułam nic. Zauważyłam, że jak mam ciaśniejsze spodnie to wtedy bardziej się rozpycha moja maleńka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 17:44
-
Ja czuje codziennie ewidentnie młody nie lubi jak siedzę jak prowadzę auto albo za długo siedzę w pracy przy kompie rozpycha się i kopie . I zawsze po jedzeniu jak się położę . Natomiast to moja 4 ciąża, synuś spory , łożysko z tylu wysoko wiec czuje juz od 15 tygodnia a regularnie tak od tygodnia.
ISIUNIA, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Katowiczanka ja czuje codziennie
mała często się wierci
nawet potrafi z rana nim coś jeszcze zjem
zauwazylam tez ze nie po kazdym posilku sie wierci. Zalezy co jej do gustu przypasuje lub nie przypasuje
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.