Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie przygod ciag dalszy. Dzis rano obudzilam sie z brunatnym plamieniem w sporej ilosci. Pojechalismy do szpitala, lekarz stwierdzil ze to pekl stary krwiak. Zrobil usg i widzialam zarodek 5mm z bijacym serduszkiem. Poki co jest ok, mam odpoczywac i isc w pon na kontrole do swojego lekarza. Niestety wizyte u lejarza ktorego wybralam i ktory prowadzil ciaze kolezanki i siostry meza mam dopiero 26. Bede musiala isc do tego co mnie straszyl pustym jajem plodowym. Ehhh.
-
A ja już się nie mogę doczekać idę w środę zobaczyć mojego groszka
U mnie to chyba najgorzej jest wieczorem bo mam brzuch normalnie jak balon wydęty rano już jest ok -
Meginka ja tez tak mam
A ja wczoraj pojechalam na Ip bo znowu mi plamilo..na szczescie wszystko z dzidzia wporzadku w macicy brak krwawien..moze to jakies resztki wylecialy ..i lekarka stwierdzila ze mam lezec i sie nie przemeczac bo wczoraj troche zaszalalam.. -
nick nieaktualny
-
Tsh 2,66
Ft3 3,25
Ft4 1,25
Atg 21,1
Atpo 8
Progesteron 36,49
Beta 10 dpi 29,96 a 13 dpi dzisiaj 228.
Co myślicie?
Wizytę mam w czwartek, myśli cię że przałożyć na następny czwartek aaby serduszko już było czy lepiej iść teraz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 16:09
-
nick nieaktualny
-
Meggi TSH chyba trochę za wysokie, ale niech to lekarz oceni, na pewno da Ci jakieś leki i będzie ok
spójrz na nasze suwaczki razem rodzimy!!
ja nie przekładam, wolę iść sprawdzić czy chociażby zarodek jest dobrze umiejscowiony, najwyżej każe mi przyjść za tydzień lub 2, to nie problemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 16:16
-
katiuszaa wrote:Witam
dobr jestem po drugiej becie i trochę odetchnęłam. Chyba zostanę z wami na dłużej 2572 a progesteron 7,33 -
Meggi też mi się wydaje, że tsh trochę za wysokie. Skontroluj sobie u lekarza
Katiusza, nie wiem czy progesteronu nie masz za niskiego. Mnie moja lekarka powiedziała, że poniżej 10 jest niebezpieczny, ale ja jestem po ivf. -
meggi90 wrote:Tsh 2,66
Ft3 3,25
Ft4 1,25
Atg 21,1
Atpo 8
Progesteron 36,49
Beta 10 dpi 29,96 a 13 dpi dzisiaj 228.
Co myślicie?
Wizytę mam w czwartek, myśli cię że przałożyć na następny czwartek aaby serduszko już było czy lepiej iść teraz? -
meggi90 wrote:Meginka zgadza się taki sam termin. Kiedy idziesz do lekarza? Ja też chyba pójdę. Nie będę przekladac
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Beta cudowna ale progesteron strasznie niski. Jakie masz normy? Ja bym się skontaktowala z ginem.
w domu mam na wszelki wypadek duphaston to już nie wiem możę wziąść na te 2 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 17:16
-
katiuszaa wrote:normy w laboratorium mam 1,20 do 15.90 więc pośrodku w miare. Chyba co laboratorium to inna norma. Wizytę mam 4 lipca
w domu mam na wszelki wypadek duphaston to już nie wiem możę wziąść na te 2 tygodnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny