Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A88 dobrze, że Maleństwem jest wszystko ok. To najważniejsze . A Ty leż.. dla tego małego brzdąca
Kawa mnie się wydaje ,że ten szumiś z Twojego zdjęcia ma jeden rodzaj szumu , który można ściszać i podgłaszać. A jeśli można zapytać, ile zapłaciłaś z tym rabatem ?
-
nick nieaktualny
-
Kupowała z Was pieluszki bambusowe/muślinowe?? Tetrowe mam po synku ale myśle dokupić ze 3 szt...
widziałam na babyono nawet w fajnej cenie
Paula wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! -
Cześć Wasp.
Dziewczyny z Lublina i okolic, zamiast do drogich sklepów dla mam w ciąży to zapraszam was do sklepu Mami na Lubartowskiej 35. Kupiłam sobie spodnie eleganckie czarne takie jak chciałam za 120 zł, do tego legginsy ciążowe czarne i niebieski melanż każde po 30 zł. A do tego super grubsze rajstopy czarne za 25 zł. Dostałam małą zniżkę i kupon rabatowy na następną wizytę. Do tego odkryłam, że w tym samym miejscu po lewej stronie jest OLA sklep dla dzieci, kupicie takie fajne ubrania, że z całą pewnością tam zajrzę jeszcze nie raz.
Potem w tych czarnych spodniach byłam u koleżanki na ślubie i nie padało.Wasp lubi tę wiadomość
-
Myślałam o szumisiu, ale obawiam się, że monitor oddechu będzie łapał szumisiowe zakłócenia
Może któraś używała takiej konfiguracji?
Najedzona leżę plackiem, mąż jutro wolne więc spokojny wieczór się szykuje
Powiedzcie mi proszę - w czym będziecie trzymały ubranka maluszka? Szafa/komoda?mały książę
-
Monic,firma nazywa się Snoozie Baby Amsterdam,to holenderska marka,działająca na rynku dziecięcym już od 10 lat
kupiłam te chustę-nosidło i otulacz do fotelika z dziurkami w uniwersalnym rozmiarze,który spokojnie tez możesz używać w domku
Kuzka,właśnie mam tego szumisia z dodatkami,bo są dwa rodzaje i na pierwszy rzut oka w ogóle się nie różniądopiero jak masz w rączce i widzisz to jeden z trochę lepszego materiału jest robiony i ma te czujniki snu dziecka i te tryby,które ustawiasz
zapłaciłam jakoś 156 zł za niego ;p
-
Bo kupowałam Szumisia z tym czujnikiem cry sensor dla męża bratanka i jest jeden dźwięk.. dziwne
My kupujemy komody .. oczywiście z IkeiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 17:12
Liy88 lubi tę wiadomość
-
https://maylily.pl/pl/44-sen-i-relaksOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualny
-
hej niedzielnie dzieki dziewczynki za slowa otuchy
A88 DOBRZE Z MALYM OK
co do szumisia chyba tez kupimy..
a tu ja z moimi córeczkami i bebolkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3517b7a3334c.jpgkuzka, momo28, Liy88, sunset06, Anne92, lena7, Czarna_kawa, Paula., Katowiczanka, Tokarzynka, kolka, jiwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak sie zarzekalam, ze kupie uzywana gondole, zeby potem zainwestować w dobra spacerówke, az rodzice oboje powiedzieli, ze dadza na wózek no i oszalalam
Juz wstępnie kupuje nowy wózek z najnowszej kokekcji hahaha
Wozek 2w1 Jedo Koda, zakochalam sie wizualnie, a sama firma Jedo ma dobre opinie, cena nie zabija. Zdanie moge zmienic jeszcze milion razy, ale jak rodzice powiedzieli, ze funduja, to powróciły moje marzenia o nowym wozku
Basik super brzuszek, gdzie mi tam do takiego! Wczoraj w Auchan ogromne kolejki, a ja na koncu kasy uprzywilejowanej bo nic a nic nie widac na zewnatrz jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 19:30
Liy88, kuzka, Basik83, marmi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widziałam torbe z innego modelu i jest bardzo pakowna,a w Kodzie ktos pisał, ze jest jeszcze wieksza, plus jest taki, ze zamykana no i jak dla mnie na duzy plus podwojny amortyzator z mozliwoscia ustawienia go, myślę ze bedzie sie go dobrze prowadzic. No i zelowe kola, tak samo wygodne jak pompowane, a sie nie przebija. A wizualnie 100% moj typ
To polska firma ale w przeciwieństwie do Adamexu i Bebetto Jedo ma ogolnie duzo lepsze opinie. I dość duze gondole, 80cm w srodku gdzie widziałam gondolki nawet 74cm!
Ja wiem ze troche ryzykuje z ta spacerówka, ale jak nad cala wyprawka myślę rozsadkiem tak do wozkow ciągnie mnie serceWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 20:26