Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Momo28 już przepadłam, ile razy bym jej (bo jedna jest taka upierdliwa) nie zrzucała, tyle razy wraca jak tylko mruczy i się mizia to jest dobrze, ale potrafi mi wbijać pazurki w szyję moszcząc się i lizać mnie po powiekach Już wolę wstać i mieć spokój, niż tak udawać, ze śpię tylko ostatnio słabo mi idzie zasypianie po karmieniu kotów.
momo28, lena7 lubią tę wiadomość
-
KasjaK wrote:Dziewczyny które podawały maile - wysłałam liste. Gdyby do którejś nie doszła dajcie proszę znać!
do mnie nie dotarło: [email protected] -
Dzień Dobry Brzuszki!!!
Dołączam do grona niesypiających ,,prawie grupowo oglądających gwiazdy'' (tylko odległości nam nie sprzyjają jak to któraś napisała mamuśka) ...przewalałam się z boku na boku od 2 do 5...
Alias,jak dobrze,ze zareagowaliście w porę!!! Wszystkie tu jesteśmy z Wami i teraz musi być dobrze!
Kuzka,ojejku biedaku,ale coś zjadłaś kochana czy to może być ten nieszczęsny rota wirus,gdzie jest właśnie biegunka/Ew wymioty...dobrze,ze masz siostrę przy boku,to Cię zarejestruje,koniecznie niech powie,ze jesteś w ciazy i na cito musisz się widzieć z lekarzem.Mimo wszystko staraj się pic dużo,żebyś się nie odwodziła,nawet jak cię goni po wodzie.
Liy88,synuś Radek super model ) extra masz te fotki!!!
Gratuluje wszystkich udanych wizyt )!!!
Która razem ze mną dzisiaj ma połówkowe ?Chyba lilika1984? Ja ide na 12.30...już nie mogę się doczekać i oczywiście się stresuje standardowolilka1984, Tokarzynka, Liy88, Krakowianka lubią tę wiadomość
-
Zbieram sie na polowkowe dziewczyny, trzymajcie kciuki. Dalej mnie boli gardlo, kupie sobie pastylki jeszcze do ssania z serii prenalen, moze pomoga. Potem jeszcze wizyta u ortodonty i wracam do domku sie kurowac.
Tokarzynka, Czarna_kawa, Liy88, Talla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyny
U mnie noc taka sobie- nie miałam pobudki na kilka godzin, tylko co chwile się budziłam- jakiś straszny ból w kolanie mi dokuczał i nie mogłam się ułożyć. Ale już na szczęście przeszło
I maluszek dzisiaj kopnął czy tez mnie puknął kilka razy- chciałam mężowi nagrać filmik ale się już uspokoił- chyba poszedł spać W sumie to powiem Wam że praktycznie codziennie czuje delikatne ruchy maluszka- cudowne uczucie!
Czarna i lilka- 3mam mocno kciuki i nie mogę się doczekać wieści jak tam Wasze maleństwa!
Lilka- Prenalen powinien pomóc, ale do tego obowiązkowo herbatka z miodem i cytryną i dobre też są cukierki eukaliptusowe- kupuje w lidlu- zielone z krzyżykiem
Dobrego i pełnego słońca dnia wszystkim! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 10:10
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Liy88 wrote:Momo28 już przepadłam, ile razy bym jej (bo jedna jest taka upierdliwa) nie zrzucała, tyle razy wraca jak tylko mruczy i się mizia to jest dobrze, ale potrafi mi wbijać pazurki w szyję moszcząc się i lizać mnie po powiekach Już wolę wstać i mieć spokój, niż tak udawać, ze śpię tylko ostatnio słabo mi idzie zasypianie po karmieniu kotów.
Jedna z kotek jest straszną gadułą i rozmawia z oknami, takim przeraźliwym dziwnym dźwiękiem, który brzmi jakby się wydobywał z czeluści piekła a nie z kota
Trzymamy kciuki za wizyty, przynoście same dobre wieściLiy88 lubi tę wiadomość
mały książę
-
Kuzka, Kawa, Lilka - trzymamy kciuki mocno za dobre wieści !!!
Momo28 może to ptaszki Moje jak widzą jakieś za oknem to też wydają z siebie takie ni to klekotanie, ni to komunikację z kosmosem Jedna jak Daniel ją weźmie na ręce też takie dźwięki z siebie wydaje, śmieję się, że wzywa Predatora na pomoc
Radzio dziękuje za komplementy i też mocno ściska kciuki za pozostałe brzdące,
w dodatku jak to chłopak, strasznie nie może się doczekać jutra, bo jedziemy po jego furę Przy okazji zerkniemy jak tam mamuśkowe zimowe kurtki - ostatnio jak byliśmy na Marywilskiej to babeczka jeszcze ich nie miała w ofercie, ale mówiła o cenach ok. 300zł o_0 ciekawe jak to wygląda w takim razie...Czarna_kawa, Tokarzynka lubią tę wiadomość
-
Kuzka, może gorzka czekolada wcinaj?Taka wiesz, z 80% conajmniej?
Lilka, Czarna powodzenia!
Momo, Liy fajne macie te koty jestem wielką fanką tych zwierząt!Liy88, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Liy do nich ma inny sygnał dźwiękowy
Lena dzięki Polecam posiadanie takiego mruczka, a nawet dwóch mój mąż był bardzo psiarzem, a koty do domu to właśnie on przyniósł. Kocha je strasznie, prowadzi z nimi dyskusje o życiu i śpiewa im piosenki
Zmykam do koleżanki pomóc jej w obieraniu wagonu warzyw na imprezę syna Miłego popołudnia mamusie! :*Liy88, Czarna_kawa, Krakowianka lubią tę wiadomość
mały książę
-
Kciuki za dzisiejsze wizyty.
Kuzka, w poprzedniej ciąży miałam z trzy razy biegunkę i brałam stoperan.Czarna_kawa lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Hej dziewczyny piątkowym przedpołudniem. Zabalowałam nad książką do 3:47, ale maluch mi ruchem przypomniał, że dość tego światła i chce iść spać. Nie mogłam spać i tak jakoś jestem już przed 10 na nogach. Ciśnienie wyśmienite śpiące 128/66 a puls 87. Kawa Inka grzecznie stygnie i czas porobić zakupy w Lublinie, mam się nie rozpędzać w kupowaniu ciuszków dla dzieci. Co z tego jak te z Lidla mają taki pastelowy mdły kolor, więc wzięłam niebieski/jasny zestaw obojętnie czy będzie chłopiec czy dziewczynka.
Miłego popołudnia Wam, a chorującym zdrówka.
PS. Na grypę nigdy nie chorowałam, raz dopadła mnie angina, a o tych szczepionkach słyszałam że częściej i gorzej się przechodzi to choróbsko. Przewidywać jaki szczep przyjdzie to sobie mogą, zależy co wyhodują w laboratorium. -
Momo, całe życie w moim domu były koty! Teraz akurat nie mam,.ale jest niestety podejrzenie, że mój m ma alergię bo jak mieliśmy kota przez 5 lat, to mój miewał takie dziwne katary..a jak byliśmy na imprezie teraz w sobotę, to znajomi mieli też kota, i mój cały czas był na chusteczkach..jak wróciliśmy do domu było już ok..trochę mnie to martwi, bo ja z kotami zawsze ,za pan brat, i w przyszłości chciałabym...chyba że jakiegoś sfinksa, bez sierści może? Ale nie wiem czy one faktycznie są antyalergiczne..
Talla, to ciekawa musiała być ta książka ja czasami też tak potrafię, aczkolwiek, w ciąży jeszcze mi się nie zdarzyło.Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualny
-
Melduje, ze Stasiomiś zdrowy jak ryba, wszystko w normie, siusiak potwierdzony w 100%. Kamień z serca
Wasp, a88, lena7, Tokarzynka, Talla, kolka, szwesta80, Liy88, jomi81, marmi, Astoria, Anne92, sunset06, Krakowianka, jiwa lubią tę wiadomość
-
Dziękuje kochane moje za kciukasy,właśnie jadę słonko pięknie świeci i mam nadzieje,ze równie radosne wieści przyniosę z tych połówkowych
Wasze kocie historie mnie rozłożyły na łopaty ze śmiechu Momo28,twój mąż dyskutujący o życiu z kotami i śpiewający im piosenki jest mistrzem!!! Ja z moja sunią tańczę i śpiewam również,dzisiaj w ramach odstresowania poszły w ruch ,,Kawiarenki nananananana...'' ;pTokarzynka, Liy88, marmi lubią tę wiadomość
-
Już jesteśmy po wizycie . W zasadzie, oprócz tego, że dostałam receptę na maść na hemoroidy, to dowiedziałam się , że mam brać probiotyk i dieta zapierająca- gotowana marchewka , ryż, mus z jabłka na ciepło i banany na ciepło. Jak to nie pomoże to awaryjnie Smectę 3x1 (ponoć utrzymuje się tylko w przewodzie pokarmowym). No i dużo wody - z czym idzie nam kiepsko, bo mam wrażenie , że mi stoi w przełyku.
Dodatkowo Antek nie pomaga , bo skacze jak szalony i chyba mi uciska jelita.
Zjadłam 2 suchary i czuję się jak po obiedzie w restauracji , hahah.
Trzymam kciuki za wizyty!
P.S. Na szczęście mój mąż dzisiaj wraca . Zobaczymy się już za 2 h ❤Tokarzynka, Liy88 lubią tę wiadomość