Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Momo28 już przepadłam, ile razy bym jej (bo jedna jest taka upierdliwa) nie zrzucała, tyle razy wraca
jak tylko mruczy i się mizia to jest dobrze, ale potrafi mi wbijać pazurki w szyję moszcząc się i lizać mnie po powiekach
Już wolę wstać i mieć spokój, niż tak udawać, ze śpię
tylko ostatnio słabo mi idzie zasypianie po karmieniu kotów.
momo28, lena7 lubią tę wiadomość
-
KasjaK wrote:Dziewczyny które podawały maile - wysłałam liste. Gdyby do którejś nie doszła dajcie proszę znać!
do mnie nie dotarło: [email protected] -
Dzień Dobry Brzuszki!!!
Dołączam do grona niesypiających ,,prawie grupowo oglądających gwiazdy'' (tylko odległości nam nie sprzyjają jak to któraś napisała mamuśka)...przewalałam się z boku na boku od 2 do 5...
Alias,jak dobrze,ze zareagowaliście w porę!!! Wszystkie tu jesteśmy z Wami i teraz musi być dobrze!
Kuzka,ojejku biedaku,ale coś zjadłaś kochana czy to może być ten nieszczęsny rota wirus,gdzie jest właśnie biegunka/Ew wymioty...dobrze,ze masz siostrę przy boku,to Cię zarejestruje,koniecznie niech powie,ze jesteś w ciazy i na cito musisz się widzieć z lekarzem.Mimo wszystko staraj się pic dużo,żebyś się nie odwodziła,nawet jak cię goni po wodzie.
Liy88,synuś Radek super model) extra masz te fotki!!!
Gratuluje wszystkich udanych wizyt)!!!
Która razem ze mną dzisiaj ma połówkowe?Chyba lilika1984? Ja ide na 12.30...już nie mogę się doczekać i oczywiście się stresuje standardowo
lilka1984, Tokarzynka, Liy88, Krakowianka lubią tę wiadomość
-
Zbieram sie na polowkowe dziewczyny, trzymajcie kciuki. Dalej mnie boli gardlo, kupie sobie pastylki jeszcze do ssania z serii prenalen, moze pomoga. Potem jeszcze wizyta u ortodonty i wracam do domku sie kurowac.
Tokarzynka, Czarna_kawa, Liy88, Talla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyny
U mnie noc taka sobie- nie miałam pobudki na kilka godzin, tylko co chwile się budziłam- jakiś straszny ból w kolanie mi dokuczał i nie mogłam się ułożyć. Ale już na szczęście przeszło
I maluszek dzisiaj kopnął czy tez mnie puknął kilka razy- chciałam mężowi nagrać filmik ale się już uspokoił- chyba poszedł spaćW sumie to powiem Wam że praktycznie codziennie czuje delikatne ruchy maluszka- cudowne uczucie!
Czarna i lilka- 3mam mocno kciuki i nie mogę się doczekać wieści jak tam Wasze maleństwa!
Lilka- Prenalen powinien pomóc, ale do tego obowiązkowo herbatka z miodem i cytrynąi dobre też są cukierki eukaliptusowe- kupuje w lidlu- zielone z krzyżykiem
Dobrego i pełnego słońca dnia wszystkim! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 10:10
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Liy88 wrote:Momo28 już przepadłam, ile razy bym jej (bo jedna jest taka upierdliwa) nie zrzucała, tyle razy wraca
jak tylko mruczy i się mizia to jest dobrze, ale potrafi mi wbijać pazurki w szyję moszcząc się i lizać mnie po powiekach
Już wolę wstać i mieć spokój, niż tak udawać, ze śpię
tylko ostatnio słabo mi idzie zasypianie po karmieniu kotów.
Jedna z kotek jest straszną gadułą i rozmawia z oknami, takim przeraźliwym dziwnym dźwiękiem, który brzmi jakby się wydobywał z czeluści piekła a nie z kota
Trzymamy kciuki za wizyty, przynoście same dobre wieściLiy88 lubi tę wiadomość
mały książę
-
Kuzka, Kawa, Lilka - trzymamy kciuki mocno za dobre wieści !!!
Momo28 może to ptaszkiMoje jak widzą jakieś za oknem to też wydają z siebie takie ni to klekotanie, ni to komunikację z kosmosem
Jedna jak Daniel ją weźmie na ręce też takie dźwięki z siebie wydaje, śmieję się, że wzywa Predatora na pomoc
Radzio dziękuje za komplementy i też mocno ściska kciuki za pozostałe brzdące,
w dodatku jak to chłopak, strasznie nie może się doczekać jutra, bo jedziemy po jego furęPrzy okazji zerkniemy jak tam mamuśkowe zimowe kurtki - ostatnio jak byliśmy na Marywilskiej to babeczka jeszcze ich nie miała w ofercie, ale mówiła o cenach ok. 300zł o_0 ciekawe jak to wygląda w takim razie...
Czarna_kawa, Tokarzynka lubią tę wiadomość
-
Kuzka, może gorzka czekolada wcinaj?Taka wiesz, z 80% conajmniej?
Lilka, Czarna powodzenia!
Momo, Liy fajne macie te kotyjestem wielką fanką tych zwierząt!
Liy88, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Liy do nich ma inny sygnał dźwiękowy
Lena dziękiPolecam posiadanie takiego mruczka, a nawet dwóch
mój mąż był bardzo psiarzem, a koty do domu to właśnie on przyniósł. Kocha je strasznie, prowadzi z nimi dyskusje o życiu i śpiewa im piosenki
Zmykam do koleżanki pomóc jej w obieraniu wagonu warzyw na imprezę synaMiłego popołudnia mamusie! :*
Liy88, Czarna_kawa, Krakowianka lubią tę wiadomość
mały książę
-
Kciuki za dzisiejsze wizyty.
Kuzka, w poprzedniej ciąży miałam z trzy razy biegunkę i brałam stoperan.Czarna_kawa lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Hej dziewczyny piątkowym przedpołudniem. Zabalowałam nad książką do 3:47, ale maluch mi ruchem przypomniał, że dość tego światła i chce iść spać. Nie mogłam spać i tak jakoś jestem już przed 10 na nogach. Ciśnienie wyśmienite śpiące 128/66 a puls 87.
Kawa Inka grzecznie stygnie i czas porobić zakupy w Lublinie, mam się nie rozpędzać w kupowaniu ciuszków dla dzieci. Co z tego jak te z Lidla mają taki pastelowy mdły kolor, więc wzięłam niebieski/jasny zestaw obojętnie czy będzie chłopiec czy dziewczynka.
Miłego popołudnia Wam, a chorującym zdrówka.
PS. Na grypę nigdy nie chorowałam, raz dopadła mnie angina, a o tych szczepionkach słyszałam że częściej i gorzej się przechodzi to choróbsko. Przewidywać jaki szczep przyjdzie to sobie mogą, zależy co wyhodują w laboratorium. -
Momo, całe życie w moim domu były koty! Teraz akurat nie mam,.ale jest niestety podejrzenie, że mój m ma alergię
bo jak mieliśmy kota przez 5 lat, to mój miewał takie dziwne katary..a jak byliśmy na imprezie teraz w sobotę, to znajomi mieli też kota, i mój cały czas był na chusteczkach..jak wróciliśmy do domu było już ok..trochę mnie to martwi, bo ja z kotami zawsze ,za pan brat, i w przyszłości chciałabym...chyba że jakiegoś sfinksa, bez sierści może? Ale nie wiem czy one faktycznie są antyalergiczne..
Talla, to ciekawa musiała być ta książkaja czasami też tak potrafię, aczkolwiek, w ciąży jeszcze mi się nie zdarzyło.
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualny
-
Melduje, ze Stasiomiś zdrowy jak ryba, wszystko w normie, siusiak potwierdzony w 100%. Kamień z serca
Wasp, a88, lena7, Tokarzynka, Talla, kolka, szwesta80, Liy88, jomi81, marmi, Astoria, Anne92, sunset06, Krakowianka, jiwa lubią tę wiadomość
-
Dziękuje kochane moje za kciukasy,właśnie jadę
słonko pięknie świeci i mam nadzieje,ze równie radosne wieści przyniosę z tych połówkowych
Wasze kocie historie mnie rozłożyły na łopaty ze śmiechuMomo28,twój mąż dyskutujący o życiu z kotami i śpiewający im piosenki jest mistrzem!!! Ja z moja sunią tańczę i śpiewam również,dzisiaj w ramach odstresowania poszły w ruch ,,Kawiarenki nananananana...'' ;p
Tokarzynka, Liy88, marmi lubią tę wiadomość
-
Już jesteśmy po wizycie . W zasadzie, oprócz tego, że dostałam receptę na maść na hemoroidy, to dowiedziałam się , że mam brać probiotyk i dieta zapierająca- gotowana marchewka , ryż, mus z jabłka na ciepło i banany na ciepło. Jak to nie pomoże to awaryjnie Smectę 3x1 (ponoć utrzymuje się tylko w przewodzie pokarmowym). No i dużo wody - z czym idzie nam kiepsko, bo mam wrażenie , że mi stoi w przełyku.
Dodatkowo Antek nie pomaga , bo skacze jak szalony i chyba mi uciska jelita.
Zjadłam 2 suchary i czuję się jak po obiedzie w restauracji , hahah.
Trzymam kciuki za wizyty!
P.S. Na szczęście mój mąż dzisiaj wraca . Zobaczymy się już za 2 h ❤Tokarzynka, Liy88 lubią tę wiadomość