Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
syla2312 wrote:Justa ale w Wojewódzkim czy Miejskim?
Ruda zrob z posiewem, będziesz wiedziała w razie co i jak i jak leczyć.Justa1994 lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Dzień Dobry Misiaki!!!
Kuzka,powodzenia na krzywej dzisiaj!!! I gratuluje 7 miesiąca/3 trymestru!!! Każda już wyczekuje tego momentu
Lena7,dzięki mam nadzieje,ze pessar nie będzie w ogóle potrzebny,albo jeśli już to później później,póki co nie myśle o tym tylko odpoczywam,czytam książki aż mi oczy czerwienieją i w chwili obecnej piję...kawę pogoda do bańki wiec nic tylko zakopać się w łóżku ;p
Stere,nie przejmuj się tym pomiarem brzuszka,to są jakieś zamierzchłe czasy,ze ktoś jeszcze robić takie coś,każda z nas jest inna i będzie miała większy/mniejszy brzunio,nie martw się słoneczko
Jiwa,widzę ze diabetolog i dietetyk w przeciwnych kierunkach działają,idź do psychologa kochana,bo naprawdę nerwy przez jakichś fachowców co wypowiedzieć się normalnie nie potrafią to tylko źle na ciebie wpływają.Wiadomo,ze musisz być pod obserwacja,ale strofowanie ciebie jak małego dziecka jest nie na miejscu,masz w brzuszku dzidziusia i ktoś powinien na to zwracać uwagę.
Sunset,brawo,3 trymestr u Ciebie również ) obyśmy już w spokoju ,,wykluwały'' te dzidziulinki
Justa,dobrze,ze wreszcie jakaś konkret decyzja o krążku,ponoć on trzyma te szyjkę i się to wszystko powinno już uspokoić po założeniu tego.
ChudaRuda,zrób sobie posiew koniecznie i mocz oddaj do badania,na wszelki wypadek,może to nic nie być,ale lepiej mieć spokojną głowę.sunset06, Liy88 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, Dołączam do Was, bo mam coraz większe przeczucie, że urodzę jednak w lutym. Termin z miesiączki mam na 03.03, wg Owu na 28.02 ale z USG już na 24.02. Niewykluczone też, że jak doczekam będę miała cesarkę. Jak doczekam, bo u mnie co chwila różne spore problemy bólowe, skurcze itp. Podobnie jak niektóre z Was mam duże obawy przed porodem przedwczesnym. Od początku ciąży jestem na lekach i tak jakoś pomału leci.
-
Dziewczyny, który wózek wg was ładniejszy? <a href=https://zapodaj.net/996a7c99b8891.png.html>IMG_20171102_114814.png</a> <a href=https://zapodaj.net/d6b7ce2599106.png.html>IMG_20171102_114835.png</a>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 12:04
-
nick nieaktualnyMegiiii wrote:Hej dziewczyny, Dołączam do Was, bo mam coraz większe przeczucie, że urodzę jednak w lutym. Termin z miesiączki mam na 03.03, wg Owu na 28.02 ale z USG już na 24.02. Niewykluczone też, że jak doczekam będę miała cesarkę. Jak doczekam, bo u mnie co chwila różne spore problemy bólowe, skurcze itp. Podobnie jak niektóre z Was mam duże obawy przed porodem przedwczesnym. Od początku ciąży jestem na lekach i tak jakoś pomału leci.
Jakie bierzesz leki -
Dzięki dziewczyny, na razie boli tylko przy chodzeniu. Może to dzidzia tak mi sie ułożyła, albo kolka jelitowa. Jutro podjade oddac mocz do badania.
Justin, dla mnie fajniejszy jest ten drugi wozeczekJustin30 lubi tę wiadomość
Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Dzień dobry
Ale u nas paskudny dzień... ;( Dobrze, że chociaż wczoraj pogoda dopisała i nie zmoknęło sie na cmentarzu
Justa1994- to co się dzieje w tym szptalu na którym jesteś to nie do pomyslenia... Reagowac powinni natychmiasta, anie...
Mam andzieję, że w końcu brzuch Ci sie uspokoi... Bo już to długo trwa. Mam nadzieje ze pessar pomoże... Trzmam mocno za Ciebie i maluszka kciuki!
Czarna- super wieści! Dobrze, że się uspokoiło i mozesz teraz odpoczywać I ja na Twoim miejscu nie myslałabym jeszcze o pracy- juz wolne Ci sie nalezy! -
Lena7 hahaha cofną z kolejki za włosy Masakra Chociaż ja też jakoś nie mam odwagi korzystać z brzucha, we wtorek czekałam twardo w kolejce po pieczywo dobre 40 minut i kasjerka mnie ochrzaniła, że nie podeszłam bez kolejki No ale bałam się reakcji tych wszystkich babć i dziadków, poza tym jeszcze nie rodzę
Kawunia - całe szczęście, że jest lepiej, teraz tylko "leniwa królowa", jak to dziewczyny mówiły I będzie dobrze !
Justa - jakieś strasznie pechowe zbiegi okoliczności na Ciebie spadają, trzymam kciuki za poprawę...chociaż i ja mimo tego, że jestem na ogól grzeczna i potulna zrobiłabym tam już armageddon i zmieniła szpital.
No a nas Belly powitało w 27 tygodniu Bo Belly chyba liczy zaczęte, nie po lekarsku, że skończone tygodnie Coraz szybciej ten czas leci I rośnieeemy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4397f915a814.jpgPaula., kozamonia, Asasa, marmi, lena198808, lena7, Czarna_kawa, sunset06, Tokarzynka, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
Te pogody mnie wykoncza. Czuje sie dzis jak by slon mnie zdeptał. Czuje sie zmęczona i tak jak bym tone ważyla...
Jedynie co mnie dzis cieszy to to ze maz odebral plytke z wizyty i jak przyjedzie z pracy bedziemy Marysie oglądać *.*Liy88, Asasa, Justin30, marmi, Tokarzynka, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Czesc Megii
Justin weszłam na str Camarelo, i dla mnie te wozki sa prawie takie same , także nie pomoge
Paula, daj znac jak po seansie
Dziewczyny, macie tez nadkwasotę po słodkim? kurde, jak zjem za dużo, to tragedia!
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Megiii,witamy trzymam kciuki,żebyś mimo perypetii wytrwała dzielnie do cc i już bez dodatkowych ,,atrakcji'' oczywiście
Liy88,Hahah ,,leniwa królowa'' to jest to ;p zdecydowanie zmierzam w tym kierunku,odwrotnie niż ostatnio,bo wtedy była ,,mrówka robotnica'' I w ogóle cudny brzunio
Lena7,ostatnio zaobserwowałam jakieś ,,odbijanie'' po niektórych posiłkach z (przepraszam za dosłowność) cofaniem się kwasów żołądkowych (wiec bleee obrzydlistwo)...tak samo to u ciebie wyglada?
Paula,łącze się w pogodowym bólu,ja cały dzień w piżamie i mało co nawet w domku zrobiłam,ziąb jak jasny gwint i tylko bym w łóżku leżała...pocieszenie dla Ciebie z tym filmikiem z Marysia ))
Tokarzynka,dzięki kochana )) a wiesz myśle i nie myśle o tej pracy )) tzn mam realne podejście do sytuacji,po prostu muszę odpoczywać,bo malutka najważniejsza,nie ma mowy o nadprogramowym wychodzeniu z domu ;p ale mój delikatny pracoholizm sobie wisi z tyłu głowy,to chyba przyzwyczajenie,chwile zejdzie zanim przywyknę do zmiany trybu życia
Kasiarzyna,jak się czujesz złotko?Liy88, Megiiii, Tokarzynka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mnie rozkłada choroba. Cały dzień było ok, tylko senna byłam i nagle zaczęło mnie bolec gardło jak na angine, głowa mnie mega boli, mięśnie bola, spięte są jakieś i leże rozłożona w łóżku chłopak wyjechał do pracy, wiec zostalam sama w domu, bez pomocy i bez wsparcia
Lena7 tez tak mam, ze jak zjem za dużo słodkiego to mam tak okropna zgage,ze siedziec i ryczec. Ostatnio aż zwymiotowalam tak mnie paliło... -
Kawka, Malineczkaa, dokładnie tak, cofa się wlasnie tak tym kwaśnym, ale tylko po słodkim..
Ps. Kawka, i niech Ci ten pracoholizm nie zatruwa myśli
Malineczka, zrob sobie może ta miksture z imbirem? wspolczuje..i jeszcze sama jesteś biednaStarania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn