Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się i my w 3cim trymestrze
Właśnie czekamy na ostatnie pobranie. Nie jest tak żle z tym badaniem, zdecydowanie do przeżyciaPaula., Anne92, kasiarzyna, lena198808, Tokarzynka, Liy88, Justin30, Czarna_kawa, Mayolin, lena7, kuzka lubią tę wiadomość
-
Witam i ja Kochane, podpowiedzcie czy dużo kupujecie ubranek na rozmiar od 3 do 6 miesięcy? Tak się zastanawiam, czy tylko trochę kupić czy lepiej mieć wszystko od razu do pół roku? I czy kupujecie kołderkę i podusie do łóżeczka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 12:15
-
Kasiarzyna, jak byscie się zdecydowali na ten co my to mogę podać link do sklepu (tylko jak mąż wróci bo ja nie pamiętam nazwy sklepu) bo udało nam się namierzyć Camarelo Carera New za ok 1300 trojfelgowy w internecie dużo jest tych co mają 2 felgi i moim zdaniem nie są tak ladne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 12:20
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry Dziewczynki!!!
Kasiarzyna,najważniejsze,ze młody zdrów jak ryba i rośnie jak na drożdżach!!! Nie zadręczaj się myślami co będzie,odpoczywaj,dbaj o siebie i trzeba trwać przy tych dobrych myślach,ze wszystko się ładnie rozwiąże )) wrzucamy ,,zen'',żeby nie zeswirować odpoczywam,odpoczywam,aż mi nogi w dupsko wrosły ))
Marmi,czyli ,,słodkie badanie'' do przeżycia )) to dobrze słyszeć,ja się pewnie w 27 tyg tez wybiorę ;p gratki z okazji 3 trymestru )) ja już tez odliczam każdy tydzień ))
Justa,trzeba poczekać pewnie chwilkę na efekty po założeniu tego krążka,spokojnie,najważniejsze,ze coś ruszyło i założylikasiarzyna, marmi lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny
Justa... i oby pomoglo
Kupilam sobie dzisiaj staniki do karmienia a wczoraj dostalam paczke od ubezpieczyciela. Nie musze juz kupowac elastycznych majtek po porodzie, podpasek, podkladow na lozko i wkladek laktacyjnych, mam tez alkohol na pepek i sterylne waciki.
Justin... ja mam ciuszki po starszym dziecku ale troszke nowych kupilam, na razie tylko max na rozmiar 68 bo zwyczajnie nie moge sie oprzec...
Nie mam poduszki dla bobasa ani kolderki... starszego syna zawijalam w kocyk a potem mial taki kombinezon do spania...https://www.maluchy.pl/li-73368.png -
Justin jutro chcemy jechać do bobo wózki, maja fajne promocje na cały zestaw gondola+spacerowka+fotelik do samochodu, zobacze co nam zaproponują
Ja do lozeczka dam tylko przescieradlo i rożek, odradzają dla niemowlakow wszelkie poduszki,kołdry,ochraniacze.
Justa wreszcie lekarze ruszyli,teraz tylko być dobrej myśli.
Dostalam od bratowej laktator medeli,zaraz zamówie części zamienne i przy okazji wanienke,przewijak itp zeby juz wyprawka była z głowy i w razie czego maz nie został z tym sam.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5119391d1b54.png
Mój brzuchol z ubiegłego tygodniaLiy88, Justa1994, Tokarzynka, Asasa, Anne92, ChudaRuda, lena7, kasiarzyna, marmi, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Justa... a jak sie czujesz? ...zgrabniutki masz brzuszek
Kasiarzynka... u nas nie wolno miec ochraniaczy w lozeczku... jak przychodzi pomoc poporodowa, to zawsze prosi o ich wyjecie... co z poduszka i kolderka to nie wiem ale na poczatku, to u mnie sie w ogole nie przydalo przy pierwszym dzieckuhttps://www.maluchy.pl/li-73368.png -
Ewela piękna ta pościel, ale ja postanowiłam, że żadnej pościeli ani ochraniaczy na razie nie kupuję (aż żal), ale tak jak dziewczyny piszą, na początku raczej nie będzie to potrzebne. Za to widzę, że mamy taką samą komodę, właśnie wczoraj mąż ją skręcił dla naszej księżniczki
Kasiarzyna fajnie słyszeć, że i Ciebie dobrze, oby tak dalej, odpoczywaj i wszystko się ułoży.
Ja wczoraj i dziś całe dnie na nogach, upiekłam dla męża na imieniny tort czekoladowy z kremem z masła orzechowego oraz 3 bita, a jutro sałatka. Plecy mnie strasznie bolą, ale cóż..kasiarzyna, Justin30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie dziewczyny nie chce za wcześnie się zacząć cieszyć ale wydaje mi się ze skurczy jest odrobine mniej ! Nie wiem czy to możliwe bo po 1 żeby pesar tak szybko działał a po 2 to po założeniu tym bardziej myślałam ze przynajmniej na początku może być ciężko ale nie .. wyszłam z gabinetu i już czułam jakby ulgę .. nie czuje w ogóle ze on tam jest nie mam problemów z załatwieniem przez niego ( czytałam ze może tak być ) No i ogolnie zobaczymy jak to dalej będzie ..
Tylko maluch po tych kroplowkach z magnezem które miałam do dzis rana mało mi się rusza
Tokarzynka lubi tę wiadomość