Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć wam!
Nie pisałm bo po ostatnich wynikach trochę się przeraziłam i bałam się że nie pobędę z wami na fiolecie za długo. Prgesteron znowu mi spadł do 5,78 na szczęście udało mi się innego doktorka dorwać i była dziś na wizycie i widziałm moje maleństwo, no dobra pęcherzyk z dodatkami w środku Ciąża rozwija się prawidlowo tylko jajniki mi nie domagają i muszę brać 3 x luteinę 100. kolejna wizyta 30 czerwca -
Katiusza, super, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku
I dobrze, ze zmienilas lekarza
Kuzka, jak tam po wizycie?
Ja moich ogorkow w musztardzie jednak nie zjadlam. Odechcialo mi sie, tradycyjnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 19:58
katiuszaa, kuzka lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie:)Balbinka brdzie jak się pattzy:) bylo widac nawet serducho<3
Ale ginekolog bąknął cos o dwurożności macicy:| możliwe zr robiąc usg macicy co rok dopiero teraz ktos to zauważył?
Kuzko jak u Ciebie?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 20:31
kuzka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny. Dołączam do Was choć z wielkim strachem. Poprzednia ciążę w lutym miałam obumarla w 9tc. Tydzień temu dowiedziałam się że nieoczekiwanie znów jestem w ciąży. Termin z kalkulatora na 11.02. Z jednej strony jestem przeszczesliwa a z drugiej ogrania mnie lęk. No i co gorsza nie zdążyłam wyleczyć paciorkowca którego mam w pochwie i to mnie najbardziej martwi.
Mieszkam w De byłam tydzień temu na wizycie i był pecherzyk ciążowy. W przyszły wtorek kolejna wizyta i liczę ze usłyszę serduszko mojej kruszynki które się już nie zatrzyma. Trzymam kciuki za Was wszystkie !!Alstro38 lubi tę wiadomość
9.02.2017 [*] aniołek ciąża obumarła w 10tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kłosia to nie jest z Tobą tak źle, mnie ostatnio złapało w biedronce na dziale z chemią
Milliemoo no pewnie że super zależało nam na małej różnicy wieku, mimo że będzie nam ciężko na pewno to docenimy to u Was za 4 dni roczek! Sto lat dla JubilataWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 21:21
Milliemoo lubi tę wiadomość