Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj o 7:44 przyszła na świat Lidia 3200, 49cm. Wczoraj cały dzień męczyły mnie skurcze, o 16 po ktg i masażu szyjki zaczęły się odrazu regularne co 5 minut, o 1 pojechałam do szpitala były 3 cm rozwarcia skurcze co 4 minuty, bolały strasznie. O 3 przebili mi wody. Wtedy skuczę co 3 minuty, ale dalej 3 cm. Wtedy naprawdę zaczęło boleć niedowytrzymania. Lekarz stwierdził, że może mi pomóc jak usmierzymy bol, bo to może przez zmęczenie nic się nie chce dalej ruszyć o 4 zrobili mi zewnatrzoponowe, jezu jaka ulga. Przespalam się nawet 3 godziny, po czym było już 7 cm, a za kolejne parę minut juz pełne rozwarcie, parte trwały 17 minut wszyscy w szoku ze tylko tyle. Mała na przemian ciągnie cyca i śpi. Jest piękna.zakochalam się po uszy. Nawet mąż się popłakał a on jest raczej mało uczuciowy. Za jekies 3 godziny wychodzimy do domu.
AnnaIzabela, Mayolin, Lilly123, Marcepanka, lena7, Megiiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak
Mój lekarz jest na urlopie, ale napisałam do niego sms, czy iść na IP skontrolować małą czy czekać na wizytę we wtorek. Odpisał, że jeśli czuję ruchy dziecka i nie mam skurczów, to przyjść we wtorek. Więc czekam, nic więcej nie zrobię. Mogłabym w sumie męża zbałamucić, ale przy obecnych gabarytach nie mam na to zbytnio ochoty , a poza tym całą ciążę przeszłam bez najmniejszej infekcji i nie chcę ryzykować, że na sam koniec coś sobie podrażnię. Mogę ananasa kupić albo zrobić kurczaka po jamajsku (ostrrry) -
nick nieaktualny
-
Alak9 gratulacje!
Lilly123 u nas dzisiaj było troszeczkę spokojniej. Mały miał dziś dużo wrażeń. Jedna babcia z bliska, teraz druga przyjechała z daleka na tydzień Do tego wizyta u pediatry. Po wczorajszych inhalacjach coś tam niby lekko ma na płuckach, ale mamy kontynuować. Jakby coś się działo na IP. -
hej
Pewnie wiele z Was jest w trakcie szykowania pokoju dla maluszka, wiec zapraszam do zakupu łapaczy snów, piekna ozdoba do dziecięcego pokoju
wrzuce przykładowe prace i zaprszam na moja strone na facebooku, niedługo bedzie także konkurs i do wygrania łapacz snów o średnicy 15cm
https://www.facebook.com/pg/Deko_Monia-620999514914623/posts/?ref=page_internal
cena w zależności od wielkości, kolorystyka dobierana indywidualnie
zapraszam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie , z oxy to bywa różnie niestety..jak leżałam 2x na patologii to się naogladalam na jedne działa od razu jedna kroplówka, a inne miały dwie i dalej dupa. Z moich obserwacji najlepiej wychodziły dziewczyny które miały dodatkowo masaż szyjki.
No i oxy nie podają codziennie.trzeba zrobić dzień przerwy..ciekawe jak to u nas będzie
Alak gratulacje!!Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Dziękuję za gratulacje:)
My od od 19 wczoraj już w domku, malutka to mały glodomorek ciągle chce cyca. Na szczęście laktacja pomału się rozkreca:) Dzisiaj nad ranem małe problemy z brzuszkiem, ale jest już lepiej tak jak mowilyscie instynkt bierze górę i po prostu wszystko wiadomo co i jak. Narazie największy problem mamy ze spaniem, trudno ją położyć do łóżeczka zaraz zaczyna szukać cyca, i na dodatek nie da jej się oszukać palcem ani smoczkiem bo tam nie leci mleczko. Zasypia tylko z cyckiem w buzi. A wy jak tam dziewczyny??
AnnaIzabela trzymam kciuki:) -
nick nieaktualny