Mamusie luty 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj Empiq!
Karola czemu tak schizujesz? Nerwami dzidzi nie pomożesz. Ja bez melisy nie zasnęłam bym w ogóle i potem te straszne sny bryyyyy. Ostatnio mi się śniło, że moja teściowa na oddziale ginekologii była pielęgniarką i dziwne rzeczy mi robiła żeby sprawdzić czy w ciąży jestem, a przy okazji głodziła, jedzenie chowała, a ja uciekałam ze szpitala żeby pójść coś zjeść. No koszmar straszny. A ja sny mam tak realistyczne,że często się budzę i długo muszę sobie tłumaczyć , że to był naprawdę tylko sen
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka, ja snów nie mam żadnych, ale bardzo cięŻko mi zasnąć .. a nie wiem, myślę sobie jak tam u mojej dzidzi i czy serducho już bije i Wogole, w dzień nie myślę aż tak, martwię się jedynie bo brzuch pobolewa .. a w pierwszej ciąży nic a nic nie bolało...lecę próbować spać :* Dobrej nocki dziewczyny :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 23:47
14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
Karola pobolewa , bo się różne rzeczy tam dzieją, mnie też pobolewa. I w każdej ciąży tak miałam. Śpij już spokojnie, karaluchy pod poduchy...ja przed zaśnięciem śpiewam sobie co ma być to będzie i nie myślę o złych rzeczach, przynajmniej staram się tą uwagę od nich odwrócić.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Paulina9191 wrote:Moja beta
Czwartek 14.06 106,6
Sobota 16.06 297,7
Poniedziałek 18.06 (ok 17dni po owulacji) 826,1
Czyli przyrost trochę zwolnił tempo ale czy jest wporzadku?
Jeszcze się zastanawiam nad progesteronem bo trochę spadł
Sobota 16.06 29,27
Poniedziałek 18.06 26,46
Progesteron mogę delikatnie spadać? -
nick nieaktualnyDzień dobry Wy nie możecie zasnąć, a ja padam jak mucha o 20-21 i budze się o 5 rano, taka przewrotność losu snow do tej pory nie miałam, ale od 2 dni są dość intensywne, ale tak glupie, że o matko <facepalm> dziś na przykład jeździłam na deskorolce we śnie, dodam, ze nawet jako dziecko na niej nie jeździłam Podejrzewam, że dziś mogę mieć już problemy z zaśnięciem, bo jutro termin pierwszego usg, do któego odliczam i odliczam.
Pisałyście, że przy wyniku bety 6000 jest widać serduszko, ja mam betę z piątku, czyli to będzie 5 dni przed usg, na poziomie 24538 mlU/ml (OM. 07.05). Zastanawiam się, czy jeszcze dziś nie powtórzyć, zeby sprawdzić przyrosty i ukoić trochę nerwy przed jutrem... -
Dziewczyny zaglądam do Was czasami bo kiedys mialam byc lutowa mamusia, ale nie było mi dane. Teraz odliczam do pazdziernika.
Chcialam Wam powiedziec ze z tym wynikiem beta 6 tysiecy i bijacym sercem to nie ma zasady. Przy 7 tysiącach był u nas tylko pecherzyk, a przy 12 bijace serce.
Srednie przyrosty mojej bety byly na poziomie 40-50%, a ciaza rozwija sie bardzo dobrze. Więc pamietajcie, ciąża to nie matma, nie musi byc ksiazkowa i wzorowa, dlatego nke martwcie sie na zapas cieszcie sie tym ze sie udalo. Pozytywne myślenie bardzo pomaga, cos o tym wiem
Trzymam za Was ksiuki, a Wy trzymajcie za mnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 06:58
Straciatellaa, Pepper, inka1985, baranosia, Ewka89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Paulina, Peppers piękne bety!
Wczoraj miałam ciężki dzień. Oczy same mi się zamykał. Po pracy jak się położyłam yo leżała do wieczora. Jakaś taka zaćmienia byłam. Padła o 21. W nocy pielgrzymki do WC. Dziś znowu oczy na zapałki.Pepper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim:)
Odnośnie spania to ja od początku nie mam problemu z zasypianuem ale za to budzę się w nocy no i o 5-6 już spać nie mogę chociaż umordowana jestem
Kolorowaola daj znać koniecznie jak poszło!
Mnie dziś czeka ciężki dzień bo pakujemy się i lecimy z powrotem do Uk ;( mieszkamy tam już 4 lata ale teraz planujemy całkowicie zjechać do Polski w grudniu