Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeż bym jakiś fajny stanik z chęcią kupiła. Póki co śmigam głównie w sportowych, bo nie mam nic innego wygodnego. Taki bardziej wyjściowy mam z esotiq, ale wygodny jest średnio
. Lidlowe za duże obwody mają dla mnie, chociaż ogólnie są dość fajne, ale bardzo skromny wybór rozmiarów zawsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 13:39
-
nick nieaktualnyJa tez w sportowym chodze, ale jak naloze obcislu bluzke to tak wisza. Ja nie wiem czy zapalenia nie dostalan od bistonosza i od tamtej pory nosze miekkie sportowe.
Moniska u mnie lekarka kazala przyjsc albo jutro albo w srode na szczepienie. Jak sobie przypomnialam to tez mnie ciarki przeszly.Karola94c lubi tę wiadomość
-
Ja szukałam do karmienie w rozmiarze miseczki G i tylko na allegro znalazłam odpowiedni w ilości sztuk 1 - masakra... ale mam tyle staników, że zamiarzam swoje staniki poprzerabiać a nie jest to trudne:
http://niebieskakokardka.blogspot.com/2012/09/jak-zrobic-stanik-do-karmienia.html
Potrzebne rzeczy mozna na allegro kupić: zapięcia, ramiączka, gumki itd.
Ja kupowałam tu: https://allegro.pl/oferta/zaczep-do-ramiaczek-16mm-metalowy-czarny-4szt-7789747010?snapshot=MjAxOS0wMy0xOFQwOTowOTowMC41MjlaO2J1eWVyOzFhYzhkZWM5ZTE4MDRjZDk2MDdlZmU2N2UxNzBhMmI5NTRmMjZmMGM1ZWI5NWQ2MmQxYmU5NGExNGM2YjBhMTU%3D
i resztę na pozostałych aukcjach u tej sprzedającejWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 16:03
-
Ja też póki co w miękkich stanikach chodzę lub sportowych, a do sklepu zakładam jednak taki normalny z fiszbinami. Takie lubię najbardziej.
6-latka w Olsztynie zmarła na powikłania po ospie-zapalenie móżdżku... także ten, warto szczepić na te zalecane także. Nibycos sie rzadko zdarza, ale sie zdarzyć może. Ja Weronikę szczepiłam, ospy nie przechodziła:
https://www.o2.pl/artykul/nie-zyje-6-letnia-dziewczynka-brak-szczepienia-na-ospe-6363215038630017a
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 16:17
-
nick nieaktualnyBoże jak Wam zazdroszczę, że te wasze dzieci śpią tyle 🙈🙈 mój jak pospi 2.5 h to jest już dużo
W nocy np dzisiaj co 2h, a ostatnie 2 karmienia w odstepie 1 godziny 🤦♀️ on chyba dalej się czuje jak noworodek hahah
Ja chodzę w normalnych stanikach. W miękkich moje cycki "rozlewaja" się i wyglądają tragicznie.
Symbolica słyszałam o tym.. dramat. Po prostu dramat. Ja bym zaszczepila, Ale nie mam pieniędzy... kupuje kacprowi wszystkie szczepienia płatne i dodatkowo meningokoki dla dwojga dzieci i ogólnie po zakończeniu szczepień oglosze bankructwo🙈symbolica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonisiaK wrote:O której? Mój juz chyba przeczuwa bo dziś nie chce spać 🙄
Zreszta kupki dzisiaj nie bylo i caly czas sie przelewa w brzuszku i popierduje. Ale ogolnie wesoły chlopak z niego, wybawilam sie jak nigdy!
Ja mam infarix hexa i synforix a ty jakie szczepiobki? -
nick nieaktualnyBumbum my chcemy w sobote o 16. Na sobote ksiadz sie zgadza a godz jeszcze nie wiem czy pojdzie nam na reke.mam nadzieje ze tak
syn mial w niedziele o 12 bo tamten ksiadz nie chcial w sobote zrobic ale wtedy trzeba obiad,kawe i kolacje podac a że meza rodzina lubi siedzieć do pozna to bym chyba padla wieczorem...
-
nick nieaktualny
-
Pau_Em ja nie oceniam Ciebie absolutnie ani nikogo. Napisałam tylko, że w miarę możliwości żeby szczepić na zalecane. Każdy oceni sam jakie ma możliwości.
Ja Bexero jeszcze teraz sobie daruję teraz i w wakacje zacznę po 5 miesiącu. Wiecie, że odnośnie tego konkretnie szczepienia producent zaleca odstęp? "Podyktowane jest to częstym występowaniem łagodnych niepożądanych odczynów poszczepiennych (NOP), takich jak gorączka i bolesność w miejscu wkłucia. Taką osobną wizytę w celu podania Bexsero można zaplanować w ciągu kilku dni po podaniu innych szczepionek, nie zaburza więc to schematu realizacji pozostałych szczepień."
Szczepię na razie 6w1 i chyba refundowany synflorix (tu się jeszcze waham).
Chrzcin jeszcze nie zaplanowałam - myślę o czerwcu, u nas chrzciny są zawsze w niedzielę tak planowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 19:24
-
nick nieaktualny