Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepper ja niestety nic na temat mm nie doradzę 😔
A u nas pogrom tzn. Ala ma gorączkę i jak nic początek infekcji a miała mieć jutro szczepienie 😬 teraz trzeba liczyć na cud że Wojtuś się nie rozchoruje i Oliwka ( w piątek ma wycieczkę 😲).
Coś czuje ze będę miała szpital w domu 😔 -
my wczoraj obudzilismy się w piekle kolki KUby tak przybrały na sile że wczoraj od 5 rano był.jeden wielki ryk cały dzien, jak o 20.padł że zmęczenia to spal 6 godzin dostaliśmy jeszcze ten syrop na refluks i 3x dziennie zamiast mojego mleka dajemy nutramigen LGG dziś ciut lepiej ale nie życzę tego najgorszemu wrogowi nie wiem jak dozyjemy do.magicznych 3 miesiecy
-
nick nieaktualny
-
U nas noc też okropna 😔 Ali rozwinęła się infekcja i miała w nocy gorączkę 39 stopni więc czopki poszły w ruch i pilnowałam czy się nie pogarsza więc prawie nie spałam 😔 oczywiście jak usnęła katar zaczął jej spływać do gardła więc zwymiotowała 😣 no i Wojtuś co 2,5-3 godziny karmiony ... Dobijcie mnie
-
U nas tak samo.. mała wstała koło 3 ( od 2 już się kręciła) i tak do tej pory się bawimy.. karmienie, pieluchy, usypianie, krótka drzemka i od nowa.. teraz śpi mi na rękach i aż boję się ją odkładać..
Smoczka nie chce, z nami spać też nie. Mogłam to przewidzieć jak w dzień tyle spała..
U nas zawsze jest siku. Czesto nawet w trakcie zmiany pieluchy sika albo chwilę po. Jak śpi i np. przez kilka godzin nie zmieniamy pampers to potem jest taki ciężki.. -
nick nieaktualnySiSi, nasz w dzień śpi w wózku albo czasem go kładę na naszym łóżku, łóżeczko tylko w nocy. Są dni, że ma bardzo lekki sen i co chwilę trzeba tym wózkiem bujać, a są też takie, że śpi jak suseł - zauważyłam, że to się zdarza wtedy kiedy mamy długi spacer i dobrze się dotleni 😏.
Co do siusiania to u nas sporadycznie zdarzy się, że jest sucha pielucha, ale wtedy najczęściej po jej zdjęciu idzie siku... Najczęściej jest mokro, po dłuższej przerwie baaardzo mokro. -
U nas w weekend córcia mało spała ciągle cycuś i najlepiej na rękach. Jak usiadłam to zaczynała tak płakać jakby coś jej się złego działo jak wstawałam momentalnie przestawał. Za to wczoraj i dziś taka spokojna śpi i je. W nocy przespała ciągiem 6 godzin i to 2 dni z rzędu u ja taka wyspana
-
nick nieaktualnyEwelcia wspolczuje chorej Ali i oby Wojtek nie zlapal tego wirusa.
Mila moja czasem tez ma taki czujnik ze jak siadasz to ryk a chodzenie ok. Wspolczuje Wam tych nieprzespanych nocy.u nas poki co to sporadycznosc.aczkolwiek o 3 karmilam mala i zostala juz z nami w lozku a o 5 sie przebudzilam a tu juz nas 4 w lozku byla.nie wiem kiedy synek do nas przyszedl.o 6 nakarmilam mala i dzieci daly mi pospac jeszcze do 7.takze u mnie dzis całkiem fajna nocka i sloneczny dzien.
Spanie w dzien u nas w wozku,czasem sa dni ze trzeba bujać ale jak ladnie spi to odstawiam wozek w kat.w nocy lozeczko i nad ranem u nas w łóżku i lubie wtedy na nia patrzeć jak sie usmiecha przez sen.tak jej u nas dobrze 😄
Co do sikania u nas chyba tak duzo tego nie ma bo wlasnie zmienilam pampersa po 12 godz takze tenjest pelny ale bokiem jeszcze sie nie wylewalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 10:56
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyruda90 wrote:Czy wasze maluchy umieją już chwycić zabawkę ? Kiedy pojawią się taka umiejętność?
Moja chyba jeszcze ma za slabe raczki, zresztą jeszcze slabo zainteresowana zabawkami. Szczerze _nie pamietam kiedy synek zaczal lapac. Chyba ok 3 miesiaca...
A ja mam pytanie o slinienie. Czy wasze dzieci sie tak slinia?ja musze mojej co chwile brode wycierac.mam nadzieje ze to jeszcze nie zeby... -
Nasza mała w dzień śpi różnie. W łóżeczku, w hustawce jak zaśnie, w Koninie na naszym łóżku. W wózku nie lubi w domu.
Moja się nie slini.
I nie łapie jeszcze. Chociaż jest lala na której widok całą się trzęsie i chce ją złapaćAle jeszcze się nie udaje
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyŚwiadome chwytanie to tak koło 3 miesięcy z tego co wiem
.
Mój raczej się nie ślini, czasami puszcza takie bąbelki, ale nie cieknie mu ta ślina jakoś mocno.
Wczoraj katastrofa a dziś śpi już ze 3h. W zasadzie obudził się po nocy, zjadł, chwilę się pobawił i znowu poszedł spać. I weź tu człowieku zrozum niemowlę 🙄.