X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia85 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2019, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepper ja niestety nic na temat mm nie doradzę 😔
    A u nas pogrom tzn. Ala ma gorączkę i jak nic początek infekcji a miała mieć jutro szczepienie 😬 teraz trzeba liczyć na cud że Wojtuś się nie rozchoruje i Oliwka ( w piątek ma wycieczkę 😲).
    Coś czuje ze będę miała szpital w domu 😔

f2wli09kebrdx746.png

km5sdf9hrbv8wz69.png

zem3df9hlpgxzhqc.png

• SiSi111 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2019, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a wasze dzieci w dzien spia w łóżeczku czy wózku? Moja tylko w wózku i jak bujam...

❤❤❤
    m5kxvau.png
  • amir Autorytet

Wysłany: 26 marca 2019, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wczoraj obudzilismy się w piekle kolki KUby tak przybrały na sile że wczoraj od 5 rano był.jeden wielki ryk cały dzien, jak o 20.padł że zmęczenia to spal 6 godzin dostaliśmy jeszcze ten syrop na refluks i 3x dziennie zamiast mojego mleka dajemy nutramigen LGG dziś ciut lepiej ale nie życzę tego najgorszemu wrogowi nie wiem jak dozyjemy do.magicznych 3 miesiecy

• SiSi111 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2019, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amir współczuję... musisz myslec o tym ze to sie kiedys musi skonczy:(

❤❤❤
    m5kxvau.png
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 26 marca 2019, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SiSi111 wrote:
    Dziewczyny a wasze dzieci w dzien spia w łóżeczku czy wózku? Moja tylko w wózku i jak bujam...
    W łóżku... Naszym 😂

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2019, 03:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak często sikaja wasze maluchy ? U nas zdarza się sucha pielucha... Po kilku gpdzinach... Trochę się martwię ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2019, 04:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże co za noc.. od północy do 1:30 jadł. Wstał o 2 i znów jedzenie. Przespal do 3:30 I właśnie skończył jeść.

Ruda u nas za każdym razem jest w pampersie siku. Zmieniam co karmienie, więc czasem nawet po godzinie pampers mokry.

• Ewelcia85 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2019, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noc też okropna 😔 Ali rozwinęła się infekcja i miała w nocy gorączkę 39 stopni więc czopki poszły w ruch i pilnowałam czy się nie pogarsza więc prawie nie spałam 😔 oczywiście jak usnęła katar zaczął jej spływać do gardła więc zwymiotowała 😣 no i Wojtuś co 2,5-3 godziny karmiony ... Dobijcie mnie

f2wli09kebrdx746.png

km5sdf9hrbv8wz69.png

zem3df9hlpgxzhqc.png

• artemida27 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2019, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tak samo.. mała wstała koło 3 ( od 2 już się kręciła) i tak do tej pory się bawimy.. karmienie, pieluchy, usypianie, krótka drzemka i od nowa.. teraz śpi mi na rękach i aż boję się ją odkładać..
    Smoczka nie chce, z nami spać też nie. Mogłam to przewidzieć jak w dzień tyle spała..
    U nas zawsze jest siku. Czesto nawet w trakcie zmiany pieluchy sika albo chwilę po. Jak śpi i np. przez kilka godzin nie zmieniamy pampers to potem jest taki ciężki..

bl9cdf9hojouibxw.png

p19u3e3kecvrs0g3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SiSi, nasz w dzień śpi w wózku albo czasem go kładę na naszym łóżku, łóżeczko tylko w nocy. Są dni, że ma bardzo lekki sen i co chwilę trzeba tym wózkiem bujać, a są też takie, że śpi jak suseł - zauważyłam, że to się zdarza wtedy kiedy mamy długi spacer i dobrze się dotleni 😏.

Co do siusiania to u nas sporadycznie zdarzy się, że jest sucha pielucha, ale wtedy najczęściej po jej zdjęciu idzie siku... Najczęściej jest mokro, po dłuższej przerwie baaardzo mokro.

• Mila_85 Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w weekend córcia mało spała ciągle cycuś i najlepiej na rękach. Jak usiadłam to zaczynała tak płakać jakby coś jej się złego działo jak wstawałam momentalnie przestawał. Za to wczoraj i dziś taka spokojna śpi i je. W nocy przespała ciągiem 6 godzin i to 2 dni z rzędu u ja taka wyspana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2019, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wspolczuje chorej Ali i oby Wojtek nie zlapal tego wirusa.
    Mila moja czasem tez ma taki czujnik ze jak siadasz to ryk a chodzenie ok. Wspolczuje Wam tych nieprzespanych nocy.u nas poki co to sporadycznosc.aczkolwiek o 3 karmilam mala i zostala juz z nami w lozku a o 5 sie przebudzilam a tu juz nas 4 w lozku byla.nie wiem kiedy synek do nas przyszedl.o 6 nakarmilam mala i dzieci daly mi pospac jeszcze do 7.takze u mnie dzis całkiem fajna nocka i sloneczny dzien.
    Spanie w dzien u nas w wozku,czasem sa dni ze trzeba bujać ale jak ladnie spi to odstawiam wozek w kat.w nocy lozeczko i nad ranem u nas w łóżku i lubie wtedy na nia patrzeć jak sie usmiecha przez sen.tak jej u nas dobrze 😄

Co do sikania u nas chyba tak duzo tego nie ma bo wlasnie zmienilam pampersa po 12 godz takze ten ;) jest pelny ale bokiem jeszcze sie nie wylewalo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 10:56

Ewelcia85 lubi tę wiadomość

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2019, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wasze maluchy umieją już chwycić zabawkę ? Kiedy pojawią się taka umiejętność?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2019, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:
    Czy wasze maluchy umieją już chwycić zabawkę ? Kiedy pojawią się taka umiejętność?

Moja chyba jeszcze ma za slabe raczki, zresztą jeszcze slabo zainteresowana zabawkami. Szczerze _nie pamietam kiedy synek zaczal lapac. Chyba ok 3 miesiaca...

A ja mam pytanie o slinienie. Czy wasze dzieci sie tak slinia?ja musze mojej co chwile brode wycierac.mam nadzieje ze to jeszcze nie zeby...

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2019, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja się nie slini:)

• Lady_E Autorytet

Wysłany: 27 marca 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza mała w dzień śpi różnie. W łóżeczku, w hustawce jak zaśnie, w Koninie na naszym łóżku. W wózku nie lubi w domu.

Moja się nie slini.

I nie łapie jeszcze. Chociaż jest lala na której widok całą się trzęsie i chce ją złapać:) Ale jeszcze się nie udaje ;)

iv09df9h3jajy138.png
    04.2013 - Początek starań (5cs z clo :()
    2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
    Czekamy co los przyniesie...
    Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml <3
    21.06 - Serduszko pięknie bije <3
    04.02.2019 Jest Blanka <3
  • Papapatka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2019, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja się slini...

SiSi111 lubi tę wiadomość

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • SiSi111 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez nie łapie zabawek, a pielucha zawsze mokra.
    Mila 6godzin snu ciaglego? wow zazdroszcze:)
    Ciesze sie na dzisiejszy spacer, wreszcie zdrowo pospi a ja odpoczne:)

Lutyska lubi tę wiadomość

❤❤❤
    m5kxvau.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świadome chwytanie to tak koło 3 miesięcy z tego co wiem :-).

Mój raczej się nie ślini, czasami puszcza takie bąbelki, ale nie cieknie mu ta ślina jakoś mocno ;-).

Wczoraj katastrofa a dziś śpi już ze 3h. W zasadzie obudził się po nocy, zjadł, chwilę się pobawił i znowu poszedł spać. I weź tu człowieku zrozum niemowlę 🙄.

• SiSi111 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2019, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez jak zasnela o 10:30 tak dalej spi a ja czekam na ten spacer:) nie trafisz za nią...

❤❤❤
    m5kxvau.png
‹‹ 1028 1029 1030 1031 1032 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ