Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój dzis daje czadu... zasypia na góra fura 20 minut i się budzi, potem minimum godzinę nie śpi, nie zmuszam i od nowa.. i kupa za kupą. Żółtaczko(=spanie) wróć
Gości dziś mamy - przyjedzie korytko, tylko frytki trzeba zrobić i surówkę zaserwować...
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis wyczerpana psychiczne, Łucja caly tydzien byla Aniolkiem, jadła nadtepnie przebieranie, pozniej dojadala, jakies aktywnisci i sen... idealnie, zero histerycznego placzu....
Natomiast dzis armagedon, placze, je ale krotko i mam wrazeniecze jest glodna, spi niespokojnie i ma histeryczne napady płaczu, szczegolnie jak próbuje ja dostawic do cyca, nawet przytulanie nie pomaga wrecz sie bardziej denerwuje . To raczej nie brzuszek bo kupki i baczki robi jak zawsze o i akurat wtedy nie płacze... az mi sie plakac chce...😢😢😢 -
nick nieaktualny
-
Straciatella współczuje ci tych wszystkich problemów😔 mam nadzieję ze najgorsze za wami i teraz będzie juz tylko lepiej , trzymam kciuki za rtg ✊
U mnie dzisiaj noc marzeń ,Wojtuś przespał ciągiem ponad 7 godzin ( od 20 do 3:20) normalnie taka wyspana to ja juzdawno nie byłam 🙈
A i pisałamwam ostatnio ze Ala się rozchorowała , to nie wirus tylko dolne czwórki jej wychodzą ale objawy miała chorobowe ( temp. ponad 39 stopni , katar , kaszel , biegunka ) 😔 -
Czyści nosek solą fizjologiczną albo morską.
Maść majerankowa pod nosek, nasivin baby 3 razy dziennie po 1 kropli. Takiego maluszka też trzeba czujnie obserwować by niezeszło na płuca.
Nam pediatra to zapisał przy katarze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 13:56
-
Mila_85 wrote:Czyści nosek solą fizjologiczną albo morską.
Maść majerankowa pod nosek, nasivin baby 3 razy dziennie po 1 kropli. Takiego maluszka też trzeba czujnie obserwować by niezeszło na płuca.
Nam pediatra to zapisał przy katarze.beates lubi tę wiadomość
-
bumbum wrote:Jak to poznać że zeszło na płuca?
Ogólnie mówili, że przyjechac jak bedzie goraczka, kaszel, slabszy apetyt lub duszności (co u nas w sumie ciezko samemu zaobserwowac bo mala ma wiotkosc krtani i ogólnie dziwne dzwieki wydaje) ;/ -
My dalej mamy katarek. Odciągam nie wiem nawet z 5 razy dziennie. Do tego w nocy z 2 razy. Oprócz takarlu nic więcej na szczęście jej nie dolega. Uśmiechnięta jest cały czas. Nawet przestaje być marudna chyba skok odpuszcza.
My mamy inną zagwozdkę teraz. Mała dalej śpi w rożku ić innego nie toleruje. Pro lek w tym że z niego wyrasta. I co teraz? W śpiworki nie chce pod kołderką też nie bardzo zaraz się rozkopuje. Może ot ulacz jakiś większy? Nie wie. Jakieś pomysły? Albo na siłę w śpiworku może się przyzwyczai.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka