Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas tez były w nóżki wklucia.2x w jedna i 2x w druga.
Ja się dowiedziałam o tym na infolinii 500900500 i niech Ci sprawdza na karcie dziecka czy ma taką opcję. Wiem ze znajomy ma też pakiet dla dziecka z tym ze jemu 3/rok się należą. U mnie nieograniczona ilość. Place 120 zl/mc za siebie i za Zośke, resztę doklada mi firma.bumbum lubi tę wiadomość
-
Papapatka wrote:U nas tez były w nóżki wklucia.2x w jedna i 2x w druga.
Ja się dowiedziałam o tym na infolinii 500900500 i niech Ci sprawdza na karcie dziecka czy ma taką opcję. Wiem ze znajomy ma też pakiet dla dziecka z tym ze jemu 3/rok się należą. U mnie nieograniczona ilość. Place 120 zl/mc za siebie i za Zośke, resztę doklada mi firma. -
nick nieaktualnybaranosia wrote:Papapatka dobrze że lekarz nic nie wysłuchał. Jeśli kaszel będzie nadal za dwa dni zamów znowu wizytę- korzystaj bez skrupułów jeśli masz taką możliwość!
Lutyska teraz podają w nóżkę więc każda noga 2x
To u mnie chyba sie cofneli w czasie bo dr mowila ze w raczki i jak pneumo na 1 wizycie to 2 w jedna nozke sa wklucia...no chyba ze dr nie wie jak wyglada szczepienie a to bardzo mozliwejak beda dzwonic to sie dopytam ale i tak nie dam w tym tyg jej zaszczepic bo ma lekki katarek. Jest juz lepiej ale wole odczekac
-
nick nieaktualnybumbum wrote:Mi też lekarz w piątek powiedział, że nie ma czegoś takiego jak bezobjawowe zapalenie płuc, ale ja się boję, że po prostu przez niedoświadczenie mogę nie zauważyć. Np. któraś z Was pisała o zasinieniu wokół ust i teraz mam schizy, ze może malutka jest zasiniona. Eh myślę, ze my już będziemy się martwić zawsze...
-
nick nieaktualnySłodka Zosienka. Papapatka ja szaleje na punkcie mojej dwójki, mimo ze starszy to taki rozrabiaka ale taki kochany a mala to ksiezniczka i tak juz zostanie. Milosc do dzieci to największa milosc jaka moze byc
Ruda ona sobie macha raczkami. Niech macha. Moja nogami i rekoma wymachuje i jeszcze probuje mi wtedy opowiadac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli nie ma gorączki po szczepieniu to można wyjść na spacer.
Nasza wczoraj przy 19 stopniach body na dlugi spodnie lekki sweterek bo wiało troszke. Bez czapki. Kocyk w nogach w razie czego
Jak temp spada do 15 st. To body,spadnie, bluza i czapka lekka. Jak temp poniżej 10. Zakładam dodatkowo karteczkę i grubsza czapkę. Zawsze kocyk w razie czego mam w wizki o osłonę. Ale osłonę zakładam jak temp spada poniżej 10.
Pamiętać najważniejsze nie przegrzewac:)
U nas od 2 dni dramat że spaniem. Nie dość że śpi z nami to ma dramat
Budzi się co chwila wierci się kręci stęka,płacze. Ja nie wiem czy ja coś bili czy co. Zje cyca chwilę i śpi. Tak jakby szybko stawała się bardzo głodna. Dzisiaj spróbujemy mm na noc. Bo ta waha i ta mnie niepokoi. Może coś z mlekiem mam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 07:52
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Moja też macha rączkami i nóżkami
Polecicie jakiś nawilżacz powietrza? Muszę kupić a kompletnie nie wiem czym się kierować...🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Lady no mój od wczoraj tez problem ze snem ale u nas obstawiam drugi skok rozwojowy 🙈Juz zapomniałam że pierwszy rok życia to jeden niekończący się skok rozwojowy 😂😂 a później przychodzi moment na bunt i tak do 18-nastki 😂🙈
No i masz racje najważniejsze nie przegrzewać a jeżeli chodzi o mleko to hafija chyba wczoraj wstawiła post o efektywnym karmieniu i składzie kobiecego mleko , sporo wyjaśnia i rozjaśnia przy kp 💪☺ polecam przeczytać .