Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Baranosia u mnie nie było, aż tak źle jak u was,ale marny też miał problemy brzuszkowe.U mnie pomógł ten zestaw: biogaia codziennie 5 kropli, delicol przed karmieniem 7 kropli i espumisan po karmieniu też 7 kropli. Z tym,że efekty byly widoczne dopiero po tygodniu regularnego stosowania całego zestawu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 05:37
-
nick nieaktualnyMy próbowaliśmy zmienić biogaje na acidolac i skończyło się mega bólem brzuszka. Wróciliśmy do biogaji. Podaje co drugi dzień 5 kropli.
Na każde dziecko będzie działać coś innego. Ale na pewno Twoja dieta nie ma aż tak dużego znaczenia. Nie poddawaj sie- po 3 miesiącu powinno minąć. -
My też mieliśmy na początku problemy brzuszkowe Ale regularne stosowanie bio Gai pomogło teraz kupa idzie bez problemów mała dostaje codziennie 5 kropli
Dziewczyny macie większe doświadczenie więc proszę o radęco zrobić żeby dziecko nie wtginalo tak rączek ???
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cb40188d2bd.png
Wizyta i neurologa dopiero za 2 tygodnie a coś już można do tego czasu podzialac:)
-
nick nieaktualny
-
Mój też wczoraj miał do godz.17 trzy turbodrzemki ale za to jak padł o17 jak mucha to tak już na noc i nawet młot udarowy którym mąż rozkuwał posadzkę mu nie przeszkadzał (dziś cd masakra jak to hałasuje)... dzień wcześniej to samo miałam - o 17 już tak na noc poszedł spać... Na śpiocha go potem przebieram, przewijam i czekam kiedy się sam obudzi na karmienie.. obudził się wczoraj po 5h przerwy, potem kolejne 5h i potem już 3,5h a w dzień doił co ok2h...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 07:48
-
nick nieaktualny
-
Jezu co za noc. Zaczął się skok jak nic. Wczoraj wstała z 3 drzemki o 17 i dramat. Płacz nic jej nie pasuje.
Zasnęła o 21 z problemami oczywiście. Budziła się co chwilę. I obudziła się przed 1 u dupa. Tworzy śmieje się placze na przemian. Zasnęła po 4 dopiero:( Jest przed 8 i już nie śpi. Od tej 4 do 8 milion pobudek. Dajcie mi duuuuuzo kawysymbolica lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Jezu co za noc. Zaczął się skok jak nic. Wczoraj wstała z 3 drzemki o 17 i dramat. Płacz nic jej nie pasuje.
Zasnęła o 21 z problemami oczywiście. Budziła się co chwilę. I obudziła się przed 1 u dupa. Tworzy śmieje się placze na przemian. Zasnęła po 4 dopiero:( Jest przed 8 i już nie śpi. Od tej 4 do 8 milion pobudek. Dajcie mi duuuuuzo kawyLady_E lubi tę wiadomość
-
bumbum wrote:Czy wasze dzieci zasypiają już same? Moja tylko ululana na rękach i odłożona albo przy cycku. Boję się, że nie będzie umiała sama zasnąć, bo tak się przyzwyczai
Moj tez tak zasypia bez obaw... na samodzielne zasypianie jeszcze mają czas.
Buraki to mama kp ma jeść - one przejdą do pokarmu... -
nick nieaktualnyMój też na rękach zasypia albo przy piersi. Jedynie w nocy jak go odłożę do łóżeczka po karmieniu to zasypia sam.
Kurde, złapaliśmy gumę w wózku i jesteśmy uziemieni dopóki mąż nie wróci ehh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 09:39
-
N9ja zalezy od dnia. Zazwyczaj zasypia przy cycu lub w wózku. Ale czasem wystarczy ja położyć do dostawki włączyć szum dac smoczka i zaśnie sama. Ale to loteria
Próbuje ja kłaść żeby zasypiam w sama jak widzę że nie da rady to wózek idzie w ruch albo cyca na leżąco:)
symbolica lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Super Ruda ze takie działania działają.. Mój czasami jeszcze najedzony (!!!) też zaśnie sam przy samym szumie, ale robi się coraz mądrzejszy i coraz trudniej o to... natomiast w wózku ekspresowo zasypia. Dzis po raz pierwszy usłyszałam jak się głośno śmieje.. do mojego odbicia w lustrze
)
Malami jaki pech.. macie fajną pogodę dziś? bo ja na południu nie bardzo,tzn mnie nie zachęca do wyjścia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 11:47
-
Moja na noc zasypia sama. Wsadzam ją w otulacz, smok, pielucha, szum i leży tak czasem nawet godzinę aż zaśnie.
W dzień zasypia na piersi lub w wózku bo większość dnia spędzamy na podwórku- wracamy tylko na drzemkę starszakaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 11:26
symbolica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny