Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMambella pamietamy i milo ze sie odzywasz
moj starszak skonczyl 3 lata i tez ma dni gdzie od rana wyprowadza mnie z rownowagi i tez sie boje co będzie od września jak pojdzie do przedszkola. Oby bylo lepiej niz teraz. Mojemu teraz sie dopiero zasdrosc wlacza.co prawda malej nic nie robi na zlosc ale chce ja tulic czasem za mocno czy najlepiej wzialby ja i targal, ale jak ja wezme mala to wtedy sie zaczyna "poloz ja,ona ma lezec,wez mnie, daj ja tacie,itd" i zamiast sie przyzwyczajać ze ma siostra to u niego zazdrość narasta mimo ze poświęcam mu duzo czasu,wiecej niż maleństwu. Staram sie mu tlumaczyc wszystko ale przujmuje tylko to co dla niego korzystne
Papapatka super ze sie wszystko udalo i ladna date wybraliscie -
ruda90 wrote:Zamówiłam na dzień ojca body z napisem "mój tata jest najlepszy"
Ja zawsze tatusiowi kupowałam t-shirty z napisami np. "odjazdowy tata" i pociągiem itp. Czarne t-shirty bo on jej ubiera pod czarne koszule więc i tak wykorzystał. Teraz po 10 latach jego tacierzństwa już nie świruję -
Bumbum ja po ginekologu.
Powiedział mi ze wszystko ok, żadnej plastyki krocza nie potrzeba. Dyskomfort wynika z braku elastyczności a to wynika z braku hormonów których nie ma bo karmie piersią (lub kpi). Zrobił mi usg doochwowe czy nie ma torbieli czy coś- czysto. I macica bardzo ciena w sensie to endocoś nic na okres się nie zapowiada w najbliższym czasie. Polecił hexagyn duo, a wszystko wróci samo do normy jak będzie okres.
Ps. Prawie roku temu bo 11.06 Zośka miała 3 mm jak mnie ten ginekolog badał a teraz 6.8 kg 😍Karletka, bumbum lubią tę wiadomość
-
Papatka jaka duża ta Twoja Zosieńka😍
Ja też mam problem z bólem w trakcie seksu a jak byłam ostatnio u ginekolog to zapomniałam o tym powiedzieć... tyle że ja już dostałam okresu miesiąc temu więc hormony raczej za to nie odpowiadają.
A czy może któraś z Was miała wypalaną nadżerkę po porodzie? Bo ja miałam tydzień temu i nie dość że za 3 dni przyszła miesiączka to ginekolog kazała się wstrzymać od współżycia 2 tygodnie a jak czytam na necie to wszyscy piszą że minimum miesiąc i już sama nie wiem o czego to zależy...
Papapatka lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
No to teraz mam problem grzybek czy zyrafa sofia na Dzien Dziecka?
My po bioderkach, wszytsko ok. Musze wam.powiedziec ze jestem zachwycona noszeniem w chuscie, juz wprawy nabralam, Mala nawet nie protestuje przy motaniu.baranosia lubi tę wiadomość
-
My kupimy grzybka chyba niedługo.
Moja córka odkryła że ma stopy...
Jak dalej tak pójdzie to zaraz będzie chodzić:p Rozwoj w tempie ekspresowym. Na razie sięga tylko do łydek łapkami ale usilnie walczy o stopy. Jezu ona nie ma jeszcze 4 miesiącu A już się przewraca we wszystkie strony i te stopy. Człowiek pedziwiatr :psymbolica lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Papapatka dzięki za relację, ja też jeszcze nie mam okresu, tak więc pewnie dlatego. Ale do gina i tak idę, jeśli powie mi coś innego to dam znać
Ja byłam wczoraj na spotkaniu maluszków z mojej miejscowości do 6 mż, super sprawaZorganizowała je osoba ze szkoły rodzenia
Papapatka lubi tę wiadomość