Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój w podkoszulce dziś - kolor się nie zgadza (biało-różowy), ale fason odpowiedni
Body białe bez rękawów też gdzieś miałam, ale nie znalazłam w ciuszkach na strychu, więc ma co ma.. muszę zamówić..
Ale jaja - wiedziałyście że coś takiego istnieje? :
https://allegro.pl/oferta/przedluzka-do-body-niemowlece-przedluzacz-13cmbiel-7831733392Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 20:23
SiSi111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój waży 7040 g, dziś rano go zwazylam właśnie.
Ogólnie mamy dość stały układ dnia. Wstaje ok 6, o 8 drzemka do 10, później ok 12 do 13 śpi, a trzecia drzemka jest o 17 i też tak 30-40 minut mi pospi. O 21 już śpi na noc i wstaje między 1 a 3, zje z dwóch piersi i śpi dalej
Mały śpi w takim azurkowym body bez rękawów. Ostatnio były w Lidlu i są mega cienkie.
Bumbum dobrze jestgratuluję nowej umiejętności. U nas mały kombinuje, Ale póki co,to mu nie wychodzi
Dziś co chwilę chciał pierś. Było 34 stopnie u nas
Ruda pamietaj, że woda ma 0 kcal. Mówiłaś, Że coś słabo przybiera, więc może lepiej jednak podawać pierś? -
symbolica wrote:Nie bum bum jest ok, w tej kolejności: pierwsze pojawiają się obroty z pleców na
brzuszek, właśnie do końca 6 miesiąca a około 8 miesiąca odwrotnie. Twoja jest wyjątkowo szybka -
nick nieaktualnyBumbum bo każde dziecko inaczej sie rozwija i niekoniecznie w tej samej kolejnosci
moja lapie stopy,zabawki tez i na plecach i na brzuchu ale u nas do przewracania daleko
na bok sie przekreci wezmie zabawke i dalej na plecy:D
Symbolica ja juz pare body mialam takich z gotowymi przedłużkami tzn takie co mialy 2 rzedy zapiec na dolenawet spoko takie rozwiazanie bynajmniej odrobinę dluzej moze dziecko ponosic takie body
Przy waszych dzieciach to moje to dorosłe. Mala ma 2-3 drzemki po max 30 min i to niezaleznie od pogody. No chyba ze chlodniej to na spacerach spi ale tylko o ile wozek jedzie. W miejscu popychanie wozka sie nie liczy. Eh przydaloby jej sie dluzej pospac a wlasciwie mi by sie to przydalo....Karola94c lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy u któregoś dzieciaczka występowały nitki krwi w kupce? U nas jednak coś jest nie tak... Dzień był spokoju a wczoraj znów zrobiła 7 kup a dziś już 3 i w tych dzisiejszych były malutkie pojedyncze niteczki krwi... Pediatre mamy dopiero na 12.20...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 08:41
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Karo mój raz tak miał ale to były czasy gdzie na złagodzenie kolek dostawal nutramigen na zmianę z moim mlekiem i mial wtedy zaparcia, lekarz uznał że to podrazniło gdzieś śluzowke jelit stąd ta krew i faktycznie więcej się nie powtorzyło
SiSi111 lubi tę wiadomość
-
My już wróciłyśmy od lekarza, te nitki krwi są normalne przy biegunce tymbardziej że coś już się działo w poniedziałek i jelita są podrażnione. Na szczęście żadnych cech odwodniana nie ma. Ja już oczywiście miałam wizję szpitala przed oczami a tu chrzciny w niedzielę...
Mała dostała nifuroksazyd i mamy ją obserwować, oby do niedzieli przeszło🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Karokaro to dobrze że te nitki krwi to nic poważnego i oczywiście trzymam kciuki, żeby do niedzieli wszystko ustąpiło 😘
A swoją drogą jak ja się cieszę, że chrzciny mam już za sobą 😉 w lipcu chrzciny u siostry więc zero spiny bo siedzimy jako goście 😋😉
-
Cześć dziewczyny
. Mój młody przekręca się już z pleców na brzuch.. ale mam problem bo włosy mi lecą jak szalone, już mam łyse place na głowie... nie mam pojęcia co mam zrobić..
-
Szybkie te dzieciaczki niektóre 😁. Mój na boki ładnie się obraca, a z pleców na brzuch i odwrotnie czasem mu się przez przypadek uda. Miał taki czas, że usilnie próbował obrócić się na brzuch, ale jakoś zaprzestał trenować póki co.
Straszny pieszczoch i przytulas się z niego zrobił 🥰.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 09:22
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021