Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja trochę po nieprzespanej nocy, córka obudziła się około 3 nad ranem i zobaczyła konika polnego na suficie.. i zaczęła wrzeszczeć żeby go złapać i wyrzucić .. więc musiałam obudzić męża, bo już Wogole by mi nie zasnęła jak bym go nie wywaliła .. mąż go złapał i wyrzucił, a ona i tak zasnęła około 5.. jestem po prostu nie do życia..bo potem ja zasnąć nie mogłam..14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj też niewyspana. Nie mogłam wieczorem zasnąć. Bardzooo długo się wierciłam, a jak już się udało to przytuptała do nas do łóżka córka i nie mogłam się ułożyć, bo zajęli z mężem 3/4 łóżka
Za 5 dni mam genetyczne, chyba zniosę jajko do tego czasu.
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Dziewczyny bo nie wiem czy ja schizuje, dzisiaj obudziłam się w nocy i miałam na brzuchu z boku takie lekkie zgrubienie jak dotknęłam to było takie twarde w porównaniu do reszty brzucha, czy to możliwe, że to dzidziuś? A może jednak za wcześnie[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola94c wrote:Ja trochę po nieprzespanej nocy, córka obudziła się około 3 nad ranem i zobaczyła konika polnego na suficie.. i zaczęła wrzeszczeć żeby go złapać i wyrzucić .. więc musiałam obudzić męża, bo już Wogole by mi nie zasnęła jak bym go nie wywaliła .. mąż go złapał i wyrzucił, a ona i tak zasnęła około 5.. jestem po prostu nie do życia..bo potem ja zasnąć nie mogłam..
Współczuje...mogę sobie wyobrazić jak się po takiej nocce czujesz.
Ja w tym tygodniu „odpoczywam” od dziecików moich. Moi rodzice zabrali je do siebie na wieś na tydzień. Martwiłam się czy nie są jeszcze za małe na takie ‚pierwsze wakacje’ ale póki co są zadowolone i nie płaczą za mama ani tata na szczęście babcie i dziadka uwielbiają to jestem spokojniejsza, ale tęsknie za nimi okropnie. Choc są plusy tej sytuacji np. dzis spalam do 9 co zdarzyło mi sie pierwszy raz od ich narodzin chyba no i nie ma budzenia w nocy wiec cala noc można przespać spokojnie. Choc do dziewczyn i tak w nocy wstaje maz, ale mimo wszystko jak płaczą to budzimy sie oboje z tym, ze kurs do pokoju dzieci zalicza tata a mama dalej idzie spać ale mimo wszystko nie mogę sie doczekać soboty i ich powrotu sto domuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 12:23
-
nick nieaktualny
-
Jonesey, ciekawe, czy już uda wam się podejrzeć płeć maluszka
ja narazie nie biorę witamin. lekarz mi odradza, mówi, że wyniki mam w normie, staram się jeść dużo warzyw i owoców, więc nie ma co. z suplementów to muszę dodatkowo brać jodid przy niedoczynności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 13:31
Jonesey lubi tę wiadomość
-
Ja biorę fembion 1 , za tydzień przechodzę na 2 z plusem . Lekarz powiedział , że witaminki nie zaszkodza, przy córce brałam te same
Zrobiłam obiad, i się położyłam, coś mnie kuje po prawej stronie i nie wiem czy to normalne czy nie .. jeju jeszcze tydzień do prenatalnych. MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 14:18
14.01.2016r - 3580g, 58cm -g.15.00
14.02.2019r - 3970g, 59cm -g.00.45
-
Karola94c wrote:Ja biorę fembion 1 , za tydzień przechodzę na 2 z plusem . Lekarz powiedział , że witaminki nie zaszkodza, przy córce brałam te same
Zrobiłam obiad, i się położyłam, coś mnie kuje po prawej stronie i nie wiem czy to normalne czy nie .. jeju jeszcze tydzień do prenatalnych. Masakra❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤