Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy 3cią turę dopiero za 2miesiące. Mieliśmy trochę opóźnienia z drugą, potem wyjeżdżamy na wakacje, więc dopiero na początku września szczepienie. A musimy jeszcze gdzieś meningokoki wcisnąć hm🤔.
Ruda, napisz jak było jak już będziecie po wizycie. Trzymamy kciuki 👍.
Dałam w sobotę małemu okruszek ziemniaka ode mnie z talerza. Ale miał zniesmaczoną minę. Musiał natychmiast przepić mlekiem 😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 08:59
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Dziewczyny byłam u jakiegoś czarodzieja a nie fizjoterapeuty...poucislal Ale po głowie itp stwierdził że jest spieta przez bardzo szybko poród i wziął 200 zł szok...wiezycie w osteopatow ? To był rehabilitant osteopata.opinie ma dobre sama nie wiem co myśleć zobaczymy czy będzie jakikolwiek efekt...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 14:40
-
Ruda nie znam się na osteopatach, także nie wypowiem się...
Bum bum mój z butelki TT dostaje wodę, coś tam wypije w śladowych ilościach, dużo wypluje jeszcze z tego bo traktuje to bardziej jako gadżet do gryzienia.. także czarno to widzę. Będę szukać też alternatywy.
Wreszcie oddychać można po tych upałach, co za ulga
Jutro rano jedziemy na kontrolę bioderek, ostatnio były ok więc to chyba tylko formalność..
Papapatka oj dzieci też się męczą w upały.. i jeszcze powiedz że na rękach usypiałaś te 6x... ? W upały młody też ok 40-45minutowe drzemki zazwyczaj ma i jeśli są tylko takie krótkie to 4xdzienne... Jeśli któraś się wydłuży cudem do ok2h-3h to 3dziennie i to jest też jego minimalna liczba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 21:30
-
SiSi111 wrote:No u nas ok ze spaniem czasem 40min drzemki a czasem 2,5h. A dajecie wode przy kp?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 22:50
-
Symbolica oczywiście ze na rękach... sciagnac mleka nie mogłam nawet porządnie. Eh, moje marzenie jak Mąż wrócił to nie była kąpiel czy sen ale po prostu usiąść w fotelu i na spokojnie odciągnąć 30 min mleko. Marzenia matki kpi... 😭
-
nick nieaktualnyPapapatka wrote:U nas dzisiaj dziwnie. Z 6 drzemek po 20/40 min
masakra. Teraz burza u nas. I znowu spala z pol h i wstała. Oszaleje
U nas sa 3 drzemki po max 30 min i to niezaleznie od pogody. W czasie tych drzemek to rano sie szybko myje i śniadanie starszakowi i sobie jak zdarze, pozniej obiad a ta 3 drzemka to juz zwykle padam wiec to jest chwila na odpoczynek jak straszak pozwoli....zazdroszcze nawet tych 1 godz drzemekewentualnie mala spi na spacerze ale jak jezdzimy a nie stoimy.tylko ze w te upaly z domu nie wychodzilismy..
Symbolica moja mala jak dostaje wode to tez sie bawi smoczkiem wiec wypluwa ale jak jest glodna i akurat dostaje mleko z butli to pije i nie wylewa
Ruda nie bylam jeszcze u osteopaty wiec sie nie wypowiem bo sie nie znam.
Ze szczepieniami jestem daleko w tyle bo dopiero piersza dawka na pneumo bedziemy miec jutro. Szczepienna NFZ i chcialam rozdzielić. U mnie w osrodku pracują beznadziejnie ale nie mam gdzie sie przepisać wiec na szczepienia tu chodze a leczymy sie prywatnie. Oni nie dzwoli o szczepienie "bo niektore mamy chca po 3 m'cu szczepic a niektore po pol roku." tylko nie zadzwonili sie spytać mnie o zdanie.sama musialam sie upomniec... Eh jak byla inna pani od szczepien to wszystko bylo ok a teraz jakas malo rozgarnieta i sie chyba nie wyrabia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 08:06