Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
oj zobaczycie jeszcze będziecie tęsknic za czasem gdy Małe grzecznie lezy na pleckach przy przebieraniu, moja tak się wkręciła w obracanie ze 1min wytrzyma i już fik na brzuch, najgorzej jak kupa:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 16:16
-
malami.91 wrote:Któraś z Was używała krzesełka Ikea antilop? Tak sobie myślę, że chyba nie będę wydawać nie wiadomo ile kasy na to krzesełko i kupię coś budżetowego... Na allegro znalazłam ofertę z tacą i wkładką za 60pln.
Moja koleżanka ma jako drugie w domu rodziców i nie poleca, krzesełko wg niej powinno mieć miejsce na oparcie nóżek. -
Malami obadaj te, choć moim zdanie dla niemowląt one nie są, ale nie drogie:
https://allegro.pl/oferta/safety-1st-timba-wkladka-krzeselko-do-karmienia-8028990456
szukałabym używanego takiego dla niemowląt z pochyłem i wyciąganą tacą do mycia.... w sumie dwie tace są... mam takie po Wero... a Wero też miała po kimśmalami.91 lubi tę wiadomość
-
Bumbum, podnóżek można do niego dokupić, tylko nie wiem czy wtedy się to opłaca...bo to koszt ok.50pln. Np.tutaj
http://kuiki.w2t.pl/akcesoria/alaantkowy-podnozek.html
Symbolica, wydaje się ok to krzesełko tylko faktycznie nie wiem czy dla niemowlaka. No i chciałabym żeby miało coś co oddziela nogi, bo pasów raczej na początku nie będę zapinać - żeby szybko wyciągnąć dziecko w razie jakby zaczęło mi się krztusić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 21:33
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ruda, widocznie Ala po prostu będzie drobnym dzieckiem. Jest wesoła? Bawi się? Nie wygląda na głodną? Mój bratanek też był szczuplutkim niemowlakiem mimo że był karmiony mm. Po prostu taki typ. Ma teraz 7 lat, jest zdrowy 🙂.
MonisiaK, trzymam kciuki, żeby udało Ci się odłożyć marudę. Ja dzisiaj zrobiłam kilka podejść żeby odłożyć mojego do łóżeczka. Uśpić to pikuś, ale odłożyć to już wyższa szkoła jazdy 😁.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
A ja to nie chciałabym tak nogami wisieć gdybym była dzieckiem.... mnie ten Antilop nie przekonuje w przypadku niestabilnych niemowląt. Dla rocznych dzieci może...
Ruda dzieci wszystkich moich koleżanek lutówek z in.forum (z początku lutego) ważą właśnie ok 6500 i ta waga jest bardzo ok. Dziś akurat nt rozmawiałyśmy... Głowa do góry!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 21:33
-
nick nieaktualnyRuda moja wazy 6700 w pieluszce i owinieta tetra. Od 20 maja przybrala 700g ale ostatnio jak nie chce cyca to jej ściągam i daje butle. Moj maz jest wysoki i baardzo chudy to corcia pewnie za nim bo dluga i szczupla jest
przybiera wiec nie widze problemu w tym ze jest z tych szczuplejszych. Syn byl i dalej jest tez wysoki ale od urodzenia byl mocniejszy i wiecej przybieral, zawsze 95 centyl a w porownaniu do rowiesnikow wyglada jakby byl rok starszy,niektorych o glowe przerasta. kazde dziecko jest inne, jedne szczuplejsze a inne troszke mocniejsze
wazne ze zdrowe i że sie rozwija prawidłowo a waga sie tak nie martw. Pamiętaj ze teraz dzieci mniej przybieraja niz na poczatku.