Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, nam najlepiej pasują Pampersy Active Baby. Fajne są też są Bambiboo, ale drogie. Co do kremu to ja lubię Bepanthen.
A my wracamy od pulmonologa. Dawno nie rozmawiałam z tak kompetentnym lekarzem, serio. Mam nadzieję, że jej zalecenia nam pomogą i pokasływanie w końcu odejdzie w niepamięć.
Artemida, mój też bardzo się wyrywał do jedzenia. No to dostał 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 17:20
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja cały czas mam Pampersy Premium Care. Do pupy właściwie nic nie stosujemy, sporadycznie Bepanthen. Przez chwilę miałam sudocrem, nie równa się moim zdaniem do bepanthenu. Jak były te upały to Małej robiły się odparzenia pod kolankiem i Bepanthen dawał radę.
-
My już po mała zniosła szczepienie bardzo dobrze
prawie nie płakała teraz już jest wesolutka
dostaliśmy skierowanie na badanie moczu i zielone światło do rozszerzania diety (w związku z małym przyrostem masy ciała) za miesiąc mamy się zgłosić na kontrolę wagi.
-
nick nieaktualnybumbum wrote:Ja cały czas mam Pampersy Premium Care. Do pupy właściwie nic nie stosujemy, sporadycznie Bepanthen. Przez chwilę miałam sudocrem, nie równa się moim zdaniem do bepanthenu. Jak były te upały to Małej robiły się odparzenia pod kolankiem i Bepanthen dawał radę.
To ja podobnie. Pampers premium care i sporadycznie bepanthen. stosuje tylko jak cos sie zaczerwieni,ogolnie nic nie stosuje. Sudocrem sprawdzal mi sie u synka jak przy zebach mial takie kupy ze zaraz tyłek odarzony,sudocrem to taka skorupa się zrobi wiec przy zmianie pampersa trzeba tyłek umyć.
Mam tez 1 paczke Pampersow tych zielonych ta nowa wersje i stwierdzilam że sa beznadziejne,malochlonne i wiecej ich nie kupie, kiedys byly duzo lepsze wiec synkowi tylko je kupowalam a teraz brak slow. Szkoda ze tak je zepsuli...
malami od razu dwa warzywa dalas czy po malu przyzwyczajalas? Moja jak widzi talerze na stole to dzika jest i jak jej troche kiedys ziemniala dalam to na widok łyżeczki tylko buzie otwierala. Ciekawe co bedzie jak marchewkę dostanie.
Ruda oby nic sie nie dzialo po szczepieniu. Moja dopiero dzis się bardziej senna zrobila, marudna i wiecej kup dzis bylo...mam nadzieje ze to juz wszystkie atrakcje poszczepienne. -
U nas pampers premium care i w razie potrzeby linomag zielony sprawdza się najlepiej
Nasz od wczoraj też maruda nie wiem o co mu chodzi gorączki ani kataru nie ma tylko ręce ciągle w buzi, gryzie wszystko co mu się w ręce naiwnie ale dziąsła nie wyglądają na zaczerwienione wiec to raczej nie to -
Dziewczyny jestem wkur.... do dziś czy jutra właściciel miał dać do utylizacji chemikalia i odpady toksyczne... i co zrobił? puścił to z dymem!!!! normalnie dożywocie za coś takiego, brak słów.. to u mnie:
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-07-04/pozar-w-dawnej-cukrowni-w-chybiu-wewnatrz-sa-latwopalne-chemikalia/?ref=aside_najnowsze
Będziemy teraz uziemieni w domu bo strach wychodzić i wdychać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 20:54
-
Symbolica, co za beznadziejny człowiek...
Dziewczyny, teraz nasze dzieci mają taki etap, że wydaje się jakby ząbkowanie było tuż tuż, ale to jest mylne wrażenie bardzo często. Sama myślałam, że o to chodzi, już nawet dentinoxem smarowałam dziąsła, a tu dzisiaj pediatra zajrzała do buzi i stwierdziła, że u nas zęby to jeszcze odległy temat.
Czy jeszcze komuś dziecko budzi się w nocy co godzinę??? Chyba zaczniemy spać razem jak tak dalej pójdzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 21:34
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:Symbolica, co za beznadziejny człowiek...
Dziewczyny, teraz nasze dzieci mają taki etap, że wydaje się jakby ząbkowanie było tuż tuż, ale to jest mylne wrażenie bardzo często. Sama myślałam, że o to chodzi, już nawet dentinoxem smarowałam dziąsła, a tu dzisiaj pediatra zajrzała do buzi i stwierdziła, że u nas zęby to jeszcze odległy temat.
Czy jeszcze komuś dziecko budzi się w nocy co godzinę??? Chyba zaczniemy spać razem jak tak dalej pójdzie...
A u mnie przedpokój prawie zrobiony z naciskiem na prawie bo drzwi nadal nie ma 😠 -
Ewelcia85 wrote:Kochana ja tak zrobiłam z Alą i dopiero od 2 tyg śpimy znowu sami 😱 około 5 msc następuje regres snu i dzieci częściej sięwybudzają 😉 z Wojtusiem już tego błędu nie popełnie i do naszego łóżka nie wezmę 😎
A u mnie przedpokój prawie zrobiony z naciskiem na prawie bo drzwi nadal nie ma 😠
-
Symbolika nie dziwię się ze jesteś wkurzona...ręce opadają w takich sytuacjach...
Ja budzę mała co 3 G w nocy 22 1 4 przez to że w nocy nie ulewa i troszkę lepiej jeod kilku tygodni mała śpi w łóżeczku i jest nam o wiele wygodniej bo łóżko nie jest ogromne i ciasno było w 3
Mała od rana marudna i na stan podgoraczkowy około 37.5 lekarka mówiła że dopiero jak będzie 38.5 podawać coś na zbicie co o tym myślicie ? -
To u nas spaniee też ostatnio coraz słabiej... Co 2 godziny pobudka ale dziś wzięłam sie w garść i zabrałam Małą do nas dopiero o 5 bo tak to już około 23-24 lądowała w naszym łóżku bo ja byłam padnięta i nie chciało mi się siedzieć i czekać aż zje... Najlepszy mój mąż, który od zawsze gadał że nie ma spania w naszym łóżku tak teraz mówi że uwielbia i mógłby codziennie z nią spać
😂
Ewelcia85 to szybko poszedł Wam ten remont😁 dzieciaki współpracowały?
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza