Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, my po szczepieniu.
Tak jak myslalam; mała waży za mało, ma 6300 i 67 cm. 2 centyle różnicy między wagą a wzrostem
Dostaliśmy skierowania na badania, też będę kombinować jak pobrać jej mocz
Mamy też już zacząć rozszerzać dietę. Za 3 tygodnie idziemy z wynikami do kontroli. -
A ja mam takie pytanie, orientujecie się jakie smoczki jakich firm pasują do butelki medeli? Chce pokombinować z innymi firmami, może inne zaakceptuje... A nie chce wydawać majątku, chętnie kupiłabym tylko smoczki.
Btw. Jakie butelki u Was się sprawdziły a jakie be? -
Artemida nie martw się na zapas...nalewki wyniki będą dobre
ja mocz próbowałam złapać do woreczka ale po 3 nieudanych próbach zlapalam prosto do pojemiczka
duzooo prościej. Daj znać jak będziesz wiedzieć co i jak !
Miłego dnia życzy moją diablica
Tak rechabilitacja głównie ze względu na stopki ale też na lekko wzmorzone napięcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 13:08
Ewelcia85, artemida27, Papapatka, Lutyska lubią tę wiadomość
-
Ruda jaka cudna ta twoja ślicznotka 😘😘😘 uwielbiam dzieci z takim błyskiem w oku 😍 oczywiście u kogoś 😂😂😂
A u nas jest progres 😎 mamy wstawione drzwi 💪 jeeee ale się cieszę 😉
No oczywiście przy wstawianiu drzwi wyszło jeszcze parę kwiatków ale najważniejsze że do przodu 😂
Moj marny na brzuchu potrafi obrócić sie o 360 stopni w poszukiwaniu zabawki 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 07:38
Lutyska lubi tę wiadomość
-
To chyba zrobię w dwóch miseczkach. W jednej samego a w drugiej z batatem i zobaczymy co zasmakuje. Widziałam gdzieś przepis na papkę burak+mm, może dodam swojego mleka 🤔.
Mój dynią się zajadał 🙂. Z ziemniakiem nie próbowaliśmy. Życzymy smacznego! 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 08:48
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
U nas sam ziemniak był ble, ale z marchewką smakował. Może to też kwestia tego, że nie zrobiłam takiej idealnej papki.
W ogóle podaję czasem kawałek do rączki. Wczoraj odgryzł kawałek pietruszki i wypluł, marchewkami rzuca po domu. Dziwne to BLW 😁. Pomijając fakt, że ja dostaję zawału że mi się zadławi. Ale podobno grudki to trudniejsza konsystencja dla dziecka niż kawałek 🤔.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 09:09
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021