Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze ja daleko za wami z rozszezaniem diety trzeba sie brac za temat:) ogolnie to myślałam podawac jej wode bo ida upały a6 miesiac zaraz sie skonczy, jakbedzue goraco to znowu przesiedzi przy cucu. Jak radzicie ? Ten kubeczek doidy bedzie ok jakkeszcze nie rozszezylam diety?
Chcialam dac jej moje mleko butelka ale gardzi wiec jutrzejsze wesele to tylko na trzy godzinki i powrot na karmienie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 12:49
-
Jeśli nie rozszerzasz diety to lepiej nie podawać wody, ponieważ woda mniej nawadnia niż mleczko
tak przynajmniej wyczytałam u hafiji. Jeśli karmisz na żądanie to powinno być git
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2019, 13:50
SiSi111 lubi tę wiadomość
-
U nas różnie. Teraz jedną dostała w rączkę A druga w nóżke.
Ziemniak jest blee. Jak się skrzywila i plułamarchewka też. Nic nie połknęła. Próbowałam na 3 sposoby ( grudki, gładki krem i blw- z każdym razem taka sama reakcja). Supeeer. Dodam tylko że dziś kilka razy odciagalam ja od końca naszej piankowej maty bo odgina sobie kawalek i zjada.
Mata i wszystkie inne zabawki- dobre. Jedzenie bleeEwelcia85 lubi tę wiadomość
-
bumbum wrote:Któraś z Was karmi innym sposobem niż na kolanach?
Ja dawno temu karmiłam w foteliku samochodowym (nosidełku), ale wtedy po 4tym miesiącu kazali wprowadzać nowości.. sprawdzał się.
Młody waży 7900g/65cm, noce przesypia - dziś nam wybiło 5 miechów. Tylko KP.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 10:19
artemida27, malami.91, ruda90, Paulaa25, baranosia, Migotka83, Papapatka lubią tę wiadomość