Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak z innej beczki to jak to z tą woda podajecie tylko po stałych posiłkach? I ile mniej więcej dziennie? Mój to normalnie byle wlać coś do tego brzucha
dam mu w bidonie 120 to jakbym nie zabrała to by wypił wszystko na raz po stałym posiłku spokojnie 40 ml sobie wciąga..
-
RUDA przepraszam ale rozbawil mnie ten psycholog z takim malenstwem:) ciekawe jak wyglada taka wizyta u psychologa
moja tez caly czas musi widziec mamusie i wrazliwa jest mega, no i ciekawe jak nie dostarczac bodzcow kiedy dziecko robi sie ciekawe coraz bardziej świata ??
Ja czekam na meza po trzech tygodniach nieobecności, ciekawe jak Mała zareaguje rano na tatękilka dni razem i znowu wyjezdza:(
-
Dziewczyny, moja też od jakiegoś czasu nie da sie sama zostawić
Nawet do kibelka nie mam jak wyjsc... Ktos musi siedziec przy macie lub łóżeczku kiedy ona sie bawi. Orientujecie sie kiedy ten skok minie bo troche Maleństwo przesadza
I to nie jest emocjonalne dziecko, tak sie jej tylko pokręciło coś
Aniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
Kurcze u mnie nie tylko to ze zasypia na rękach ale też muszę ją trzymać czy leżeć z nią jeszcze 40 min pi zaśnięciu. Potrafi otworzyć oczy i jak zobaczy źr mnie nie ma to ryk. A jak jestem to uśmiecha się i idzie spać dalej!!! Jak w ciągu dnia położę się z mia to śpi nawet 2.5h. A jak sama to 30 min. Co to za sensor i gdzie go wyłączyć?
-
Papatka u nas ze spaniem to samo.. W dzień najchetniej by spał z cyckiem w buzi wtedy to może mieć 2 drzemki po 3h 😂
Wczoraj wydawało mi się że mocno śpi, poszłam do łazienki, wracam po 2 minutach a on juz na brzuchu leży i się rozgladaMonisiaK lubi tę wiadomość
-
Psychologa mamy za miesiąc oczywiście dam znać co i jak
za tydzień mamy neurologa i logopeda mamy mieć ze sobą coś do jedzenia i łyżeczkę ...
Moja też potrafi się obudzić i sprawdzać czy jestem jak jestem to śpi dalej jak nie to płacz...mam nadzieję że szybko to minie ... -
Jaki olej dajecie do obiadków? bo ja będę dawać rzepakowy z pierwszego tłocznia na zimno.. chyba, że zamówię ten pomieszany z olini "dla dzieci"..
Ruda Ty się ciesz, że chce jeść, ja bym dała dziecku jak chce więcej. Dziecko chyba sobie samo reguluje wielkość posiłku... czy jakoś tak to lecialo.
Malami o niezły mały ma przerób
Jaka muzyke puszczacie maluchom? bo my wałkujemy Darię Zawiałow obie płyty..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 14:38
-
Ja mam olej dla dzieci z holle.
To mieszanka rzepakowego i słonecznikowego.
Nasza lubi wszystko. Co jej nie włączę to jest ok. Ostatnio słuchamy piosenek smoka Edzia oraz Muzo fm.
Co do porcji to więcej niż 6-7 łyżeczek nie udaje mi się podać A z tego jakaś część wypływa z buzi i jest wszędzie.