Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też się zdarzają 2-3 dniowe przerwy, jak jadł 3 dni zupke która miała marchewkę w mniejszych lub większych ilościach było najgorzej kupa była bardzo zbita, męczył się żeby zrobić i od tamtej pory na śniadanie dostaje płatki owsiane zalane woda i zblendowane i się taka sytuacja nie powtórzyła. Kupilam też z holle kaszke owsianka, jadł parę dni i właśnie wczoraj znowu był przestoj z kupka ale dziś była normalna także polecam spróbować bo śliwka u nas też nie działa. Burak też był ok jak udało się że raz zjadl ale ostatnio gardzi więc trzymam się owsianki
-
bumbum wrote:U mnie są nawet dwudniowe przerwy
Ale my cały czas mamy luźne kupki, bo Mała prawie nic nie je
My podobnie, kupe zawsze robił 1 dziennie łun co 2-3 dni i niewiele je innych rzeczy wiec jakiejś różnicy nie widzę. Dostał raz śliwkę suszona to miał w kupie jakby kawałki śliwki szczątki 🤷♀️ -
Paulina, to normalne. Trawienie u takich maluchów nie jest jeszcze zbyt sprawne. Mój jak pojadł borówek to wyszły w kupie w prawie niezmienionej postaci.
Artemida, może też po prostu układ pokarmowy musi dojrzeć. Ja się staram dawać jabłka, śliwki, dorzucam siemię lniane do potraw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 14:24
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Dziewczyny pamiętacie jak mówiłam że mamy zaplanowaną wizytę i psychologa ? Dziś był ten dzień
w sumie to był taki wywiad co mała umie jak reaguję w określonych sytuacjach a na końcu była zabawa tzn sprawdzenie czy umie sięgnąć po przeniot wyjąć coś z pudełeczka itp
Mam problem bo mała nie chcę jeść moich obiadkow bardziej jej smakują kupne nie wiem czy to o konsystencję chodzi czy o coowoce zje chętnie obiad nie
U nas kupa raczej codziennie czasem nawet dwie. Nam pomagają śliwki po kilku godzinach a czasem minutach zawsze jest kupa.
Na rehabilitację prawdopodobnie będziemy chodzić aż mała nie zacznie samą chodzić stabilnie cały czas koslawi stopy ma jakąś pamięć mięśniową i masaże nie pomagają... -
Ruda fajnie, że już coś wiesz.. ja mieszam kupne ze swoimi warzywami... Czyli dołożę np. brokuł czy buraczek czy batata itd.. młody wcina. Myślę, że jest to jakiś sposöb na zejście z tych kupnych na swoje.. może podziała u Was.
Jacek codziennie robi kupkę, raz lub dwa razy dziennie. U nas starte surowe jabłko (bez skórki) działa bezbłędnie na zaparcia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 16:25
Migotka83 lubi tę wiadomość
-
Paulina9191 wrote:My podobnie, kupe zawsze robił 1 dziennie łun co 2-3 dni i niewiele je innych rzeczy wiec jakiejś różnicy nie widzę. Dostał raz śliwkę suszona to miał w kupie jakby kawałki śliwki szczątki 🤷♀️
Miało być „cząstki” a nie szczątki 😁 -
magdaaa88 wrote:Ja kupiłam to krzeselko, dzisiaj przyszło mąż musi skręcić.
https://m.ceneo.pl/60613329
Bardzo fajne, ja kupiłam kinderkraft fini
U babci będzie miał z ikei 😊 ostatnio jeszcze moja mana dokupiła talia miękka wkładkęmagdaaa88 lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie, karmie piersią, kaszki kupuje bezmleczne ale na wodzie wydają mi się strasznie nie dobre i kupuje Hipp combiotik 2 takie małe saszetki (1 mam na 2 razy) i teraz pytanie to mleko robić na wodzie przegotowanej czy z butelki tej co mały pije jako wode?
-
Paulina9191 wrote:Mam pytanie, karmie piersią, kaszki kupuje bezmleczne ale na wodzie wydają mi się strasznie nie dobre i kupuje Hipp combiotik 2 takie małe saszetki (1 mam na 2 razy) i teraz pytanie to mleko robić na wodzie przegotowanej czy z butelki tej co mały pije jako wode?
Ja robię na Żywcu Zdrój kaszki, ale na kranówce przegotowanej też można 🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021