Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina9191 wrote:A kupujesz kaszki bezmleczne?
Tak 🙂. Robię na wodzie i jak dodam owoce to są pycha 🙂. Kilka razy robiłam też na mm jak akurat nie miałam żadnych owoców.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 22:00
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami ją bezmleczną kaszkę pół na pół z kleikiem kukurydzianym zrobiłam na wyciskanym soku z winogron i młody też wcinał.. też dobre było. Zazwyczaj tarte jabłko daję jak mam lub ze sloiczka owoce.
Mój najlepszy stanik do karmienia to z Anita.. tyle że za bardzo wyboru nie mam z moim rozmiarem F/G... Te z bonprixa mają dobre opinie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 07:05
-
malami.91 wrote:Tak 🙂. Robię na wodzie i jak dodam owoce to są pycha 🙂. Kilka razy robiłam też na mm jak akurat nie miałam żadnych owoców.
No właśnie tak się zastanawiała czy nie zrobić na wodzie z owocami ale bałam się ze nie będzie chciał jeść samej kaszki jak poczuje smak z owocami 🤔 -
Paulina9191 wrote:No właśnie tak się zastanawiała czy nie zrobić na wodzie z owocami ale bałam się ze nie będzie chciał jeść samej kaszki jak poczuje smak z owocami 🤔
A dlaczego ma nie jeść z owocami? 🙂 Przecież to wartościowy dodatek do kaszki 🙂. Takiej samej na wodzie to raczej się nie podaje. Na mojej jest nawet przepis na taką na mleku (mm) i na wodzie z owocami 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 08:31
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Oczywiście może jeść z owocami 😊 codziennie dostaje owoc tylko chciałem żeby najpierw poznał smak osobno jak kaszka smakuje i dopiero potem połączyć ale i tak dzisiaj już połączyłam 😉 może następnym razem zamówię kaszkę smakową z dobrym składem bez cukru, w aptece gemini jest sporo różnych 😊
-
Malami pisała jak robiła kilka stron temu także cofnij się Ruda
Edit znalazłam : do wywaru z warzyw wrzuciłam 2 pomidory obrane ze skórki, wyspałam trochę kaszy manny, ugotowałam, zblendowałam. Wszystko tak na oko, wyszła gęsta. Dodałam trochę bazylii i pieprzu - odrobinę.
Jak krztusi pestkami z malin te pomidory też przetrzyj przez sitko jakieś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 12:47
-
Wspòłczuję Malami, wiem co czujesz - ja to miał dzień w dzień przez 12h/3tyg.bez niedziel...jedyna rada to z domu wyjść - może pośpi w wòzku..
Mały dziś dostał taki misz masz warzywny mus + łyżeczkę kaszy wmieszaną i ta kasza powodowało grudki a one nic a nic nie przeszkadzały i połykał jak leci 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 15:15
malami.91 lubi tę wiadomość