Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w Lidlu raczej da się dostać wszystko nawet później. Najmniejsze rozmiary się najszybciej rozchodzą z tego co zauważyłam - kobitki w ciąży się obkupują 😁. Ja spodenki chciałam dokupić, bo są fajne cienkie, w sam raz po domu na zimę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 19:49
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
ruda90 wrote:Ja np nie lubię body kopertowych mała ani raz nie miała ubranych tak samo jak śpiochów:)
My kopertowe to tylko za czasów noworodkowych używaliśmy 🙂. Za to mąż by chciał żeby wszystkie takie były, bo nie lubi przez głowę zakładać. Te z Lidla kopertowe nam się nieładnie rozciągnęły, tak że ramionka wychodziły na wierzch.
Valco baby snap 4 sport już stoi zaparkowany w przedpokoju 🙂. Była jazda próbna z parkingu i małemu meeega się podobało jechać przodem do kierunku jazdy. A jaki leciutki ten wózek, bajka 🙂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 20:10
symbolica lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Oj amir, bidulek.
My wzięliśmy czarny 🙂.
Jutro muszę wyjść na kilka godzin i siedzę z laktatorem właśnie. Nie wiem co to moje dziecko je, ale mało co leci 😐.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 20:24
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyNam kiedyś jedna kasjerka w lidlu doradziła żeby przychodzić dzień wcześniej przed zamknięciem po ciuszki i tak tez robimy i zawsze udaje mi się kupić co chce. Właśnie mąż poleciał do lidla i kupił bodziaki dwie paczki i spodenki jeden dwupak. Nie szalałam z zakupami bo brałam już większy rozmiar 74/80 a nie wiem jak stoję z ciuszkami w tym rozmiarze wiec nie brałam za dużo żeby w razie czego nie zalegało w komodzie 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 20:40
-
amir wrote:Hmm mieliśmy jakiś epizod wymiotów z 5x chlupnal na koniec poszła kupa.. Szukałam co zjadł nowego no i pomyliłam kubki zamiast jogurtu dodałam mu śmietany do zupki ;/
No o to miał mały to co mój miał po żółtku.. to się nazywa gwałtowna, mocna reakcja -
Sisi dieta to nie wyscigi.. tak ekspandowany dajemy - super bo od razu do spożycia, tylko w czymś mokrym bo przypomina styropian w wyglądu i popcorn w smaku..
U mnie też dwa posiłki + pierś na żądanie.. czasem tylko poprawia bo najczęsciej najedzony i nie chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 23:19
-
malami.91 wrote:My kopertowe to tylko za czasów noworodkowych używaliśmy 🙂. Za to mąż by chciał żeby wszystkie takie były, bo nie lubi przez głowę zakładać. Te z Lidla kopertowe nam się nieładnie rozciągnęły, tak że ramionka wychodziły na wierzch.
Valco baby snap 4 sport już stoi zaparkowany w przedpokoju 🙂. Była jazda próbna z parkingu i małemu meeega się podobało jechać przodem do kierunku jazdy. A jaki leciutki ten wózek, bajka 🙂.
To super ze małemu się spodobał wózek 😊 -
malami.91 wrote:Oj amir, bidulek.
My wzięliśmy czarny 🙂.
Jutro muszę wyjść na kilka godzin i siedzę z laktatorem właśnie. Nie wiem co to moje dziecko je, ale mało co leci 😐.
Podobno laktatorem nie wyciągnie się tyle co dziecko 😊 czasami nawet można nic nie wyciągnąć praktycznie a dziecko ma tyle ile potrzebuje -
Dzięki Ruda
To Alusia pracowita od rana
Ja zabrałam Frankowi ostatnia drzemke (ok. 17-18 mial). Katuje go do końca dnia. I od tej pory spi do 6-7 (czyli 4 dni). I te 4 dni udało się usnąć wieczorem bez bujania. To jest niesamowita odmiana dla kręgosłupa. Już nie wstaje cała obolalaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 06:36
-
Hejo dziewczyny u nas wstawanie o 5 to już nic zaskakującego 😂🙄 Choć dziś dał mamie pospać do 6... Ludzki Pan 😁 czy wasze dzieci klaszczą, robią kosi kosi? Mój od kiedy się nauczył łączyć rączki to ciągle klaszcze... Może bedzie klaskal dla Rubika 😂
Maciejek też zawsze musi obiadek popic cycem i teraz ma pierdylion pobudek w nocy a i w dzień śpi słabo, niech te zęby już wyjdą. -
nick nieaktualnyMoniiiikaaaa wrote:a jeszcze zapytam. Sa takie za ok 10-15 zl za sztuke. A jest I szesciopak 30 zl.
te tańsze też są coś warte? Bo ladne kolory.
Mysle, ze tak. Ja miałam z lidla różne warianty cenowe, ale zawsze jestem zadowolona. Musisz chyba spróbować i się przekonać sama 😉
Co do rozmiarów to lidl ma zawyżona rozmiarówkę tak jak ruda pisała. Moja mała nosi teraz 68, ale ja kupiłam body na rozmiar 74/80 bo nie potrzebuje na teraz. Aktualnie lidlowskie ubieram jej 62/68 i są w sam raz 😊