Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja uwielbia włazić po łóżko. Mamy tam kartony z ciuchami i one ja tak interesują, ze ciagle włazi pod to łóżko i potem jest problem bo nie potrafi wyjść 🙊
I oczywiście kocha nogi od stołu. Mamy taki ciężki stół z masywnymi nogami. Ciagle je gryzie, ale najgorzej jak kichnie wtedy to zawsze jest uderzenie głowa albo buźka w noga, ale ja to nie zniechęca widać 😊
Malami Laura tak zawsze podejrzliwie na mnie patrzy ja po myciu włosów robię sonie turban z ręcznika na głowie chce mi sie wtedy zawsze z niej śmiać bo ma taka minę i tak patrzy podejrzliwie 😂 -
Moja ma zdziwko jak zamienię okulary na soczewki
My kupimy na razie bramkę rozporową a przy okazji budowania schodów na strych powstawiamy bramki
Byłam dzisiaj u lekarza, Mała waży 7580 przytyła przez 6 tygodni tylko 180g. Na razie obserwacja, częściej proponować jedzenie i za dwa tygodnie kontrola. -
ej_est mój też uwielbia gryźć nogi od stołu widać smaczne
pelza też jak szalony ale od 2 dni śniadanie ostro trenuje wychodzi mu to różnie nie wie biedny co ma z tymi nogami zrobić no i wyprostowany bez rączek też krociutko wytrzymuje więc zgina się jak scyzoryk, poza tym chyba jeszcze się wybierzemy do fizjo bo częściej niż z pozycji bocznej próbuje usiąść z czworakow ale robi siad 'w' co akurat dobre nie jest. Poobserwuje jeszcze parę dni może to tylko początki -
nick nieaktualnyJa poprosze info jakby na hm mieli promocje na dzieciece
lubie body od nich ale ceny nie zachecaj... Poki co zamowilam z reserved 5-cio pak za 40zl ale dopiero jak dostane bede wiedziec czy warto bylo
w lildu niestety online nic ciekawego nie znalazlam w odpowiednim rozmiarze...
Ja doidy nie mam ale czasem daje malej ze zwykłego kubka, oblana jest ale cos tam tez wypije,a jak nie chce zeby byla mokra bo gdzies wychodzimy to w butelce dostaje, z niekapka nie chce pic ale syn tez z takich nie pił...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 19:33
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Mój ma taki najprostszy niekapek z aventu (bez zaworków, ten ustnik posiada tylko takie rozcięcie -bezproblemowo się myje) i mały fajnie sobie radzi - tylko u mnie na kolanach pije na siedząco bo jak tylko przyłoży dziąsła to leeeci - czasem cześć wypłynie na zewnątrz więc pieluchę ma pod brodą asekuracyjnie. Nie ma jak się tym bawić - a tak było w przypadku butelki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 22:06
-
Moj pije z kubka treningowego lovi.
W hm chyba zniżka za zakupy za nim 150zl od jutra do niedzieli, jest weekend rabatów z Gazeta twój styl i show ale nie wiem czy będzie potrzebny kupon z tej gazety czy dla wszystkich
A ja mam katar 😒 gardło drapalo 1-2 dni teraz katar, wczoraj już wieczorem cis czułam ze mi nos przytyka i oto jest katarWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 22:46