Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam małej pszczółkę na chmurce skip hop, zabawkę do raczkowania, może trochę ja to zmotywuje
W nocy najpierw 3h snu, w miarę ładnie zasnęła (chwilka płaczu, ale na rękach git) ale potem budzonko co chwila, także słabo, czekamy na górne ząbki -
nick nieaktualny
-
Mój się bawi ośmiornicą dopóki się nie włączy 😁. Wrażliwiec mi rośnie ehh.
Co myślicie o kupowaniu używanych zabawek? Widzę pełno ogłoszeń na lokalnej grupie, ale jakoś mam obiekcje. Nowe interaktywne są drogie, a tak można by przyoszczędzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 12:01
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Malami, ja nie kupuje, ale nie widzę niczego złego w kupowaniu używanych plastikowych zabawek lub klocków w dobrym stanie. Można przecież ładnie umyć. Nie kupowałabym pluszaków i tekstylnych, gryzakow itp. no i trzeba patrzeć na ceny. Cena np. tej pszczółki ze skiphopa to na olx 60-100 zł w empiku 170 a ja kupiłam na allegro z oficjalnego sklepu za 99. Także czasami warto patrzeć na promki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 12:27
-
nick nieaktualnymalami.91 wrote:Mój się bawi ośmiornicą dopóki się nie włączy 😁. Wrażliwiec mi rośnie ehh.
Co myślicie o kupowaniu używanych zabawek? Widzę pełno ogłoszeń na lokalnej grupie, ale jakoś mam obiekcje. Nowe interaktywne są drogie, a tak można by przyoszczędzić.
Ja nie kupuje używanych zabawek jakoś mam przed tym opory, ale przyjaciółka kupuje dla córeczki i zawsze wyglądają fajnie, są w dobrym stanie i jest zadowolona.
-
My mamy taka pilke
https://beta.smyk.com/p/vtech-hula-kula-zabawka-interaktywna-i5931051?utm_source=ceneo&utm_term=Vtech%2C+edukacyjna+Hula-Kula%2C+zabawka+interaktywna_5931051&utm_campaign=feed&utm_medium=cpc
I uwielbia ja 😉 łapie cały czas tego kurczaczki
U rodzicow ma taka pilke (po kuzynie)
https://e-kidi.pl/interaktywne-zabawki-taf-toys-little-tikes/3965-dumel-oball-wirujaca-pilka-3m-074451815148.html?utm_source=ceneo&utm_medium=pricewars2&utm_campaign=dumel-oball-wirujaca-pilka-3m&dostępność
Ale boi się jej, chwile obserwował z przerażeniem aż w końcu się rozpłakał okropnie 😁 -
Na pewno rzeczy z drugiej ręki to podejście proekologiczne w dobie zalewającego nas plastiku.. mój syn większość zabawek ma po siostrze, a ona niektóre po kuzynach i jakieś też by się używane z allegro znalazły jeszcze które kupiłam za jej czasów. Ja nie ma oporów, zabawki można wymyć, a pluszaki wyprać w wysokiej temperaturze i mogą dalej służyć
W końcu z tego też korzystały tylko dzieci..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 15:04
-
nick nieaktualnyMalami muszę chyba sprostować wcześniejsza wiadomość ja oczywiście tez używam zabawek po starszych dzieciach i po dzieciach z rodziny czy znajomych. Nie zdecydowałabym się tylko na jakieś używane zabawki z Allegro czy olx bo nie znam tych dzieci, tych rodzin, tak naprawdę nie wiem co się działo z dana rzeczą dlatego miałabym opory. Ale to ja i jeśli ktoś nie ma z tym problemu to czemu nie warto zaoszczędzić 😉
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Mòj śniadań nie dostaje.. zaczyna od obiadu ok 11:30 i pòżniej ok 15:30 deser: kaszko-kleik z owocami że słoiczka lub jabłkiem tartym lub jablko tarte z amarantusem itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 15:46
bumbum lubi tę wiadomość