Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka a próbowałaś zmieniać smoczki w butelce? na kauczukowe..?

da8300b52b.png
  • amir Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh mały spał dziś jak nigdy do 7, tylko matka pi karmieniu o 5 nie mogła już zasnąć 😂 a jeszcze wieczorem się umawiałem z mężem że on rano małego zgarnia a ja śpię dziś do oporu :D

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj dziś wstał coś 5.30 😱 normalnie środek nocy, jak szedł na pierwsza drzemkę 6.30 było jeszcze ciemno 🙄

Dzisiaj przychodzi do mnie bliska koleżanka z synkiem ktory skończył niedawno 4 miesiące 😊 ciekawe jak maluchy się będą zachowywać. Tylko trzeba teraz obu jakiś zgrać żeby byli wyspani 😉

961l20mmezoojidp.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to ciągle jestem głodna. Minął 2-3h od śniadania obiadu, a ja już chodzę i szukam co by tu zjeść 🤦‍♀️

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wczoraj udało się wyjść na urodziny kolegi :D Byłam do 0:30, pierwsza pobudka - tata szybko ululał na rękach. Druga pobudka to już musiałam wracać, bo mała nie chciała spać. Ale dla mnie to sukces :)

symbolica lubi tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bumbum, zazdroszczę. Mój jak się obudzi to tylko i wyłącznie cyc go interesuje.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Ja to ciągle jestem głodna. Minął 2-3h od śniadania obiadu, a ja już chodzę i szukam co by tu zjeść 🤦‍♀️

To i tak długo 😄 ja to czasem zjem i zaraz albo po 1-2godz

Dzisiaj zjadłam obiad wcześnie jakoś poszliśmy na spacer to zachaczylismy o lody a po powrocie ciasteczka kruche z dzemikiem mnie zawołały 😆

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bumbum wrote:
    Mi wczoraj udało się wyjść na urodziny kolegi :D Byłam do 0:30, pierwsza pobudka - tata szybko ululał na rękach. Druga pobudka to już musiałam wracać, bo mała nie chciała spać. Ale dla mnie to sukces :)

No to super, ile Cię nie było w domu?

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj jak wstaje to tez cyc chociaż zdarzył się ostatnio
    2 razy ze wstał niedługo po karmieniu z płaczem i przytuliłam żeby przestał płakać przed cycem a on usnął
    Nigdy nie próbowaliśmy ale on chyba wstaje na cyca

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś pomysły na plamy z jedzenia z ubranek? 🙄

Odplamiacz z lovelli nie pomógł a mam takie ładne body upaprane czymś pomarańczowym

961l20mmezoojidp.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mydełko dr beckmann

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina9191 wrote:
    No to super, ile Cię nie było w domu?
    Łącznie 3,5h :)

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na plamy sprawdza się moczenie w odplamiaczu z Lidl :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2019, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie ma mowy o tym zeby tata uspokoił w nocy. Jak się obudzi to jest taki wrzask i tylko cycus może ja uratować 😂
    Mężowi na początku było przykro, ze moze ja kołysać, tulić, mówić do niej, a ona dalej wrzeszczy, a tylko ja odda w moje ręce i nawet nie musi mieć cycusia, wystarczy, ze mnie poczuje i od razu spokój. Ale teraz juz chyba zrozumiał i się z tym pogodził, ze bez piersi nie ma z mama szans 🙈
    Dlatego zazdroszczę wyjścia do ludzi bo ja to juz nie pamietam kiedy byłam gdzieś bez dzieci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2019, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na plamy sprawdza sie mydełko do odplamiania. Teraz mam jakieś rossmanowskie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 14:51

• bumbum Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej_est wrote:
    U nas nie ma mowy o tym zeby tata uspokoił w nocy. Jak się obudzi to jest taki wrzask i tylko cycus może ja uratować 😂
    Powiem Wam, że u mnie też tak jest, że Mała się budzi z płaczem i lecę z cycem, ale teraz pomyślałam, że zaryzykuję. Brałam pod uwagę, że może będę musiała obrócić się na pięcie i wracać, ale wiedziałam, że mała najadła się fest i jeśli się obudzi to nie z głodu tylko aby pocycać i że da radę to zastąpić jakoś lulaniem. I tata uśpił na rękach i wózku. Druga przerwa już była z głodu, więc Mała nie chciała spać. Aczkolwiek nie płakała, ciumkała sobie gryzaka i jak wróciłam to nie płakała. Aczkolwiek kolejna taka sytuacja nieprędko się powtórzy, bo ile planowania to masakra :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2019, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bumbum no zazdroszczę. U mnie mąż by się pewnie nie zgodził nawet na próbę. On by się bal, ze mała mu się rozryczy i nie będzie umiał jej uspokoić 🤷‍♀️

Dzisiaj przez przypadek zauważyłam, ze malutkiej wybiły się dwie dolne jedynki. Czyli naraz nam wychodziły nie 4 a 6 zębów 😱
    Mamy już 8

• bumbum Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej jest ale dużo zębów! Gratulacje :)

U mnie promocji ze strony Małej ciąg dalszy, była z tatą na 4h spacerze w tym 3h spała 🤗
    Oby nie odbiła sobie tego w nocy :)

malami.91 lubi tę wiadomość

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej_est wrote:
    Bumbum no zazdroszczę. U mnie mąż by się pewnie nie zgodził nawet na próbę. On by się bal, ze mała mu się rozryczy i nie będzie umiał jej uspokoić 🤷‍♀️

Dzisiaj przez przypadek zauważyłam, ze malutkiej wybiły się dwie dolne jedynki. Czyli naraz nam wychodziły nie 4 a 6 zębów 😱
    Mamy już 8

Gratulacje to już naprawdę dużo ząbków 😊

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za pomysłu na plamy, wypróbuje je 😉

961l20mmezoojidp.png
‹‹ 1254 1255 1256 1257 1258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ