Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj dziś wstał coś 5.30 😱 normalnie środek nocy, jak szedł na pierwsza drzemkę 6.30 było jeszcze ciemno 🙄
Dzisiaj przychodzi do mnie bliska koleżanka z synkiem ktory skończył niedawno 4 miesiące 😊 ciekawe jak maluchy się będą zachowywać. Tylko trzeba teraz obu jakiś zgrać żeby byli wyspani 😉 -
baranosia wrote:Ja to ciągle jestem głodna. Minął 2-3h od śniadania obiadu, a ja już chodzę i szukam co by tu zjeść 🤦♀️
To i tak długo 😄 ja to czasem zjem i zaraz albo po 1-2godz
Dzisiaj zjadłam obiad wcześnie jakoś poszliśmy na spacer to zachaczylismy o lody a po powrocie ciasteczka kruche z dzemikiem mnie zawołały 😆 -
bumbum wrote:Mi wczoraj udało się wyjść na urodziny kolegi
Byłam do 0:30, pierwsza pobudka - tata szybko ululał na rękach. Druga pobudka to już musiałam wracać, bo mała nie chciała spać. Ale dla mnie to sukces
No to super, ile Cię nie było w domu? -
nick nieaktualnyU nas nie ma mowy o tym zeby tata uspokoił w nocy. Jak się obudzi to jest taki wrzask i tylko cycus może ja uratować 😂
Mężowi na początku było przykro, ze moze ja kołysać, tulić, mówić do niej, a ona dalej wrzeszczy, a tylko ja odda w moje ręce i nawet nie musi mieć cycusia, wystarczy, ze mnie poczuje i od razu spokój. Ale teraz juz chyba zrozumiał i się z tym pogodził, ze bez piersi nie ma z mama szans 🙈
Dlatego zazdroszczę wyjścia do ludzi bo ja to juz nie pamietam kiedy byłam gdzieś bez dzieci. -
nick nieaktualny
-
ej_est wrote:U nas nie ma mowy o tym zeby tata uspokoił w nocy. Jak się obudzi to jest taki wrzask i tylko cycus może ja uratować 😂
-
nick nieaktualnyBumbum no zazdroszczę. U mnie mąż by się pewnie nie zgodził nawet na próbę. On by się bal, ze mała mu się rozryczy i nie będzie umiał jej uspokoić 🤷♀️
Dzisiaj przez przypadek zauważyłam, ze malutkiej wybiły się dwie dolne jedynki. Czyli naraz nam wychodziły nie 4 a 6 zębów 😱
Mamy już 8 -
ej_est wrote:Bumbum no zazdroszczę. U mnie mąż by się pewnie nie zgodził nawet na próbę. On by się bal, ze mała mu się rozryczy i nie będzie umiał jej uspokoić 🤷♀️
Dzisiaj przez przypadek zauważyłam, ze malutkiej wybiły się dwie dolne jedynki. Czyli naraz nam wychodziły nie 4 a 6 zębów 😱
Mamy już 8
Gratulacje to już naprawdę dużo ząbków 😊