WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka a próbowałaś zmieniać smoczki w butelce? na kauczukowe..?

da8300b52b.png
  • amir Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh mały spał dziś jak nigdy do 7, tylko matka pi karmieniu o 5 nie mogła już zasnąć 😂 a jeszcze wieczorem się umawiałem z mężem że on rano małego zgarnia a ja śpię dziś do oporu :D

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj dziś wstał coś 5.30 😱 normalnie środek nocy, jak szedł na pierwsza drzemkę 6.30 było jeszcze ciemno 🙄

Dzisiaj przychodzi do mnie bliska koleżanka z synkiem ktory skończył niedawno 4 miesiące 😊 ciekawe jak maluchy się będą zachowywać. Tylko trzeba teraz obu jakiś zgrać żeby byli wyspani 😉

961l20mmezoojidp.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to ciągle jestem głodna. Minął 2-3h od śniadania obiadu, a ja już chodzę i szukam co by tu zjeść 🤦‍♀️

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wczoraj udało się wyjść na urodziny kolegi :D Byłam do 0:30, pierwsza pobudka - tata szybko ululał na rękach. Druga pobudka to już musiałam wracać, bo mała nie chciała spać. Ale dla mnie to sukces :)

symbolica lubi tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bumbum, zazdroszczę. Mój jak się obudzi to tylko i wyłącznie cyc go interesuje.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Ja to ciągle jestem głodna. Minął 2-3h od śniadania obiadu, a ja już chodzę i szukam co by tu zjeść 🤦‍♀️

To i tak długo 😄 ja to czasem zjem i zaraz albo po 1-2godz

Dzisiaj zjadłam obiad wcześnie jakoś poszliśmy na spacer to zachaczylismy o lody a po powrocie ciasteczka kruche z dzemikiem mnie zawołały 😆

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bumbum wrote:
    Mi wczoraj udało się wyjść na urodziny kolegi :D Byłam do 0:30, pierwsza pobudka - tata szybko ululał na rękach. Druga pobudka to już musiałam wracać, bo mała nie chciała spać. Ale dla mnie to sukces :)

No to super, ile Cię nie było w domu?

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj jak wstaje to tez cyc chociaż zdarzył się ostatnio
    2 razy ze wstał niedługo po karmieniu z płaczem i przytuliłam żeby przestał płakać przed cycem a on usnął
    Nigdy nie próbowaliśmy ale on chyba wstaje na cyca

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś pomysły na plamy z jedzenia z ubranek? 🙄

Odplamiacz z lovelli nie pomógł a mam takie ładne body upaprane czymś pomarańczowym

961l20mmezoojidp.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mydełko dr beckmann

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina9191 wrote:
    No to super, ile Cię nie było w domu?
    Łącznie 3,5h :)

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na plamy sprawdza się moczenie w odplamiaczu z Lidl :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2019, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie ma mowy o tym zeby tata uspokoił w nocy. Jak się obudzi to jest taki wrzask i tylko cycus może ja uratować 😂
    Mężowi na początku było przykro, ze moze ja kołysać, tulić, mówić do niej, a ona dalej wrzeszczy, a tylko ja odda w moje ręce i nawet nie musi mieć cycusia, wystarczy, ze mnie poczuje i od razu spokój. Ale teraz juz chyba zrozumiał i się z tym pogodził, ze bez piersi nie ma z mama szans 🙈
    Dlatego zazdroszczę wyjścia do ludzi bo ja to juz nie pamietam kiedy byłam gdzieś bez dzieci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2019, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na plamy sprawdza sie mydełko do odplamiania. Teraz mam jakieś rossmanowskie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 14:51

• bumbum Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej_est wrote:
    U nas nie ma mowy o tym zeby tata uspokoił w nocy. Jak się obudzi to jest taki wrzask i tylko cycus może ja uratować 😂
    Powiem Wam, że u mnie też tak jest, że Mała się budzi z płaczem i lecę z cycem, ale teraz pomyślałam, że zaryzykuję. Brałam pod uwagę, że może będę musiała obrócić się na pięcie i wracać, ale wiedziałam, że mała najadła się fest i jeśli się obudzi to nie z głodu tylko aby pocycać i że da radę to zastąpić jakoś lulaniem. I tata uśpił na rękach i wózku. Druga przerwa już była z głodu, więc Mała nie chciała spać. Aczkolwiek nie płakała, ciumkała sobie gryzaka i jak wróciłam to nie płakała. Aczkolwiek kolejna taka sytuacja nieprędko się powtórzy, bo ile planowania to masakra :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2019, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bumbum no zazdroszczę. U mnie mąż by się pewnie nie zgodził nawet na próbę. On by się bal, ze mała mu się rozryczy i nie będzie umiał jej uspokoić 🤷‍♀️

Dzisiaj przez przypadek zauważyłam, ze malutkiej wybiły się dwie dolne jedynki. Czyli naraz nam wychodziły nie 4 a 6 zębów 😱
    Mamy już 8

• bumbum Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej jest ale dużo zębów! Gratulacje :)

U mnie promocji ze strony Małej ciąg dalszy, była z tatą na 4h spacerze w tym 3h spała 🤗
    Oby nie odbiła sobie tego w nocy :)

malami.91 lubi tę wiadomość

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej_est wrote:
    Bumbum no zazdroszczę. U mnie mąż by się pewnie nie zgodził nawet na próbę. On by się bal, ze mała mu się rozryczy i nie będzie umiał jej uspokoić 🤷‍♀️

Dzisiaj przez przypadek zauważyłam, ze malutkiej wybiły się dwie dolne jedynki. Czyli naraz nam wychodziły nie 4 a 6 zębów 😱
    Mamy już 8

Gratulacje to już naprawdę dużo ząbków 😊

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za pomysłu na plamy, wypróbuje je 😉

961l20mmezoojidp.png
‹‹ 1254 1255 1256 1257 1258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ