Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, współczuję chorób... U Małej w niedzielę prawie 39 stopni. Wzywalismy lekarza, mąż jechał zawieźć badanie moczu gdzieś prywatnie ale nie wiadomo co jej jest
Trudna ją uśpić, dużo płacze. Może ząbki?
O urodzinach nie myślę, ale muszę pomyśleć o powrocie do pracy. Ciężko to widzę, Mała nie chce jeść. U nas waga ciągle koło 6.7kg.
Aniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
My w domu zrobimy ale pewnie po świętach zacznę myśleć o tym 😊 jaki motyw wybrać, tort zamowic muszę, i zastanowić się co przygotować do jedzenia, może zaproszenia 🤔
Migotka może rzeczywiście zeby, może spróbuj roztwór Camilia na zabki właśnie, mojemu chyba pomógł bo po nim zaczął się bawić w dzień kiedy był smutny i płaczliwy no i spróbuj na noc podać paracetamolWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 20:31
Migotka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMigotka mi pediatra mówiła, ze temperatura 38,5° to już za wysoka temperatura na ząbkowanie wiec to raczej coś innego niż ząbki. A cały czas ma temperaturę? Może trzydniówka? My ostatnio przechodziliśmy i jedyny objaw to była właśnie gorączka i po trzech dniach pojawiła się wysypka
I przy trzydniowce dziecko może być wyjątkowo marudne tak mi mówiła doktorka i u nas tak było. Mała była bardzo zmierzlaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 17:29
Migotka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyruda90 wrote:My też podajemy Camilia. Mała dziś strasznie maruda tylko mama i mama. Może to górne 1 ? Nic narazie nie widać...
Moja taka wczoraj byla a dzis zupelnie inne dzieckoa macie juz jakies zabki? U nas do piszczenia dochodzi slinienie i to tak jak Ej_est sliniakow nie nadazam zmieniac ale nie widac zeby sie cos przebijalo poza tymi co juz ma
-
U nas camilia nie działa. Teraz (odpukać) od dłuższego czasu mamy względny spokój, mały nie jest jakiś marudny. A ciągle nam brakuje jednej dwójki - śmiesznie to wygląda, bo ma 7 zupełnie dużych zębów i jednego do kompletu brak.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
nick nieaktualnyU nas tez żadne specyfiki na ząbkowanie nie działają. Nam teraz idą najprawdopodobniej gorne trójki i dolne czwórki. Przynajmniej w tych miejscach ma bardzo napuchniete dziąsła, ale czy coś tam jest więcej to ciężko powiedzieć bo sobie nie da zajrzeć do tej paszczy małej 🤭😀
Ale ślini się na potęgę, do tego fatalnie śpi, gryzie wszystko co się da w tym moje sutki wiec na pewno coś jest na rzeczy -
Dziś na szczęście już lepiej. Jest taka opcja, że to ta trzydniowka ale nie wiadomo. Właśnie mi Mała zwymiotowała wszystko po karmieniu... Dobrze, ze dywan wyrzuciłam to z większych rzeczy tylko kanapa do prania. Macie może jakieś szybkie sposoby na takie awarie? Qrcze, nowiutką kanapę kupiliśmy i taki zonk
Aniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019